kolky87 Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Zas nová limitka SEIKO 5KX. Tahle mi nic neříká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Tahle vypada celkem decentne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 No, z hledisku designu taková vykrádačka starých Trek Monster. Jinak to Seiko asi dnes už ani neumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaKam Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Včerejší brouzdání listím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Věděl by někdo, proč už u těchto nových SEIKO 5 SRPG nejde poznat z výrobního čísla rok a měsíc výroby? Výrobní číslo začíná 52, ale těžko byly vyrobeny v únoru 2015. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Tak to by mne taky zajímalo, mám Seiko5 SRPE51k1 a taky výrobní číslo začíná 5 přitom v roce 2015 byly ještě na houbách...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Tak jsem trochu googlil a zjistil jsem, že od roku 2019 SEIKO u řady 5 už nepoužívá formát výrobního čísla hodinek začínajícího rokem a měsícem výroby. To mi přijde škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 V 4. 10. 2022 v 18:17, lucid napsal: No, z hledisku designu taková vykrádačka starých Trek Monster. Jinak to Seiko asi dnes už ani neumí No právě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Dvojka Icemonster + alox Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vally Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Chtěl bych poprosit o názor majitete nových pětek, jak moc je vyklenuté sklíčko? Mně se u starých právě líbilo, že je úplně rovné. Nový vypadají zepředu moc pěkně, ale to sklíčko by mě asi štvalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Za mna je prave to klenute sklicko ich najvacsie plus (teda okrem aplikovanych cisel, kt. sa pekne lesknu na svetle) Pri beznych pozorovacich uhloch je to nerusive. Az pri neprirodzenom pohlade uplne zboku je to total skreslene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benediktv Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 13 hodinami, miro_mt napsal: Za mna je prave to klenute sklicko ich najvacsie plus (teda okrem aplikovanych cisel, kt. sa pekne lesknu na svetle) Pri beznych pozorovacich uhloch je to nerusive. Az pri neprirodzenom pohlade uplne zboku je to total skreslene Krásný řemínek, můžu poprosit o info, kde ho sehnat? Mám ty samé pětky a moc rád na nich střídám řemínky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Remienok som kupil tu: Diloy 416 05 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benediktv Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 20 minutami, miro_mt napsal: Remienok som kupil tu: Diloy 416 05 20 Dík yza tip, to musím pořídit Já teď takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benediktv Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Před hodinou, miro_mt napsal: Remienok som kupil tu: Diloy 416 05 20 Ještě musím říct, že podle fotky na tom eshopu bych si je určitě nekoupil, vůbec by mě nenapadlo, jak pěkně to naživo vypadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se