PetrM Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 (upraveno) Tak jsem taky podlehl, dnes mi přišly z Honkongu mé první Seika 5:) potřeboval jsem "nějaké hodinky" na páteční pivko (už 2x jsem škrábnul hujery), tak jsem si nechal poslat SNZH53K1 a musím říct, že mě příjemně překvapily... Udělal jsi bezesporu dobře. To jsou přesně hodinky na pivko, na kolo, na houby, prostě volnočas. Mě doteď fascinuje ta bytelnost vs. cena. Prostě skvěly poměr. Nebo spíš nepoměr. Tak si jich užívej. Já jsem je začal nosit skoro pořád, nějak se jich nemůžu nabažit (SNZH55K1).Edit. chybka Upraveno 31. října 2012 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Udělal jsi bezesporu dobře. To jsou přesně hodinky na pivko, na kolo, na houby, prostě volnočas. Mě doteď fascinuje ta bytelnost vs. cena. Prostě skvěly poměr. Nebo spíš nepoměr. Tak si jich užívej. Já jsem je začal nosit skoro pořád, nějak se jich nemůžu nabažit (SNZH55K1).Edit. chybka Přesně tak, za 178$ vč. pošty = skvělý poměr cena/výkon:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Muzes napsat odkud? A pozdeji i zkusenosti s kvalitou. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Muzes napsat odkud? A pozdeji i zkusenosti s kvalitou. Diky. SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Něco jsem našel ve sbírce, třeba potěším oko vás Seikařů...Pětky z dob dávných... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Mohl bys vyfotit dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Mohl bys vyfotit dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Něco jsem našel ve sbírce, třeba potěším oko vás Seikařů...Pětky z dob dávných... 50 rokov stare 5ky.. pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Díky za foto.Myslíš,že je to dýnko původní?Ono,i kdyby ne,tak to nic nemění na faktu,že jsou to pěkné hodinky ze šedesátých let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Díky za foto.Myslíš,že je to dýnko původní?Ono,i kdyby ne,tak to nic nemění na faktu,že jsou to pěkné hodinky ze šedesátých let. No já myslím, že není, Seiko to určo je, ale jestli k tomuto modelu, to si nejsem jistý, pořádně tam nedrží a navíc je "zlomené". Ale nemám je na nošení, tak to tak nějak přehlížím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainier wolfcastle Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 prozradil by mi nekdo presny typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 prozradil by mi nekdo presny typ? SLX011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 jedna starší fotečka na rozloučenou.. i když - babysuma jsou pro mě nej pětky a barevných variant víc, takže snad někdy zase.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Lube,co Tě sejří,že je pouštíš?Myslím,žes je moc neužil,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 nesejří nic, vlastně ani nevím proč je prodávám. jen redukuju stav s tím, že zkusím ještě jiný pětky a pak se k nim zase třeba vrátím. jak jsem psal, nevim co roupama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 (upraveno) Chápu,já mám políčeno na SARZ011.Vím,že je nepotřebuju,ale potřebuju se o tom přesvědčit.Edit:foto seiyajapan.com Upraveno 17. listopadu 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 ty se mi taky líběj, naživo jsem je ale neviděl. uvažoval jsem o jejich černé variantě SRP169- už jen kvůli tomu 4R36, na výběr z nových pětek krom zmíněných toho moc není, ty malé military zkoušet ani nebudu. nakonec nejspíš skončím u černých babysumo SNZF21.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Moje každodenní/celodenní Seika. Nesundávám je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JN1276 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Je úžasné, kolik různých hodinek se vyrábí pod jedním označením! A skoro všechny jsou hodně povedené. Teď budu mít problém, jedtli si koupit ty Orient nebo nějaké 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Teď jsem viděl na klukovi v práci Seiko 5 - SNZH67K1 a úplně jsem koukal, jak jsou parádní. Na obrázcích to vůbec nevynikne. Na živo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se