Jiří Sedlák Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Jo, jo jsi napsal asi úplně přesně. A to tvoje dobové kombo je úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 (upraveno) V 16. 8. 2023 v 7:51, horskjan napsal: Tyhle jsou také skvělé Ty SRPK17 jsou oproti té reedici SBSS z r. 1997 přeci jen subtilnější a méně výrazné, nicméně nemá někdo srovnání s původním modelem (6106-8120)? Je mám akorát některé modely pozdější, ale nikoli tento. A jen pro srovnání jak vypadala reedice sushi z r. 1997 a původní model z r. 1969. Upraveno 17. srpna 2023 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 před 5 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jo, jo jsi napsal asi úplně přesně. A to tvoje dobové kombo je úžasné. Díky, jestli to bylo na mě... Jsou po ženy dědovi, ty Pogue, skoro 40 let ležely v šuplíku, pak jsem je od tchýně dostal já. Dal jsem jim komplet servis v Onyxu, dokoupil k origo tahu stejný tah na běžné nošení od Uncle Seiko a občas je moc rád ponosím. Sám se tomu divím, vintage hodinky mě nikdy moc nebraly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Taková tchýně se jen tak nevidí. A Pogue v tomhle stavu taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 před 13 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Taková tchýně se jen tak nevidí. A Pogue v tomhle stavu taky ne. Jo, jo, vycházíme dobře Stav je původní a za mě s tímto věkem skvělý. Řekl bych lehce nošené a jak byly většinu času v šuplíku, barvy nejsou vybledlé... Jsem spokojen, vintage kousek v kolekci mám vyřešen Jen sklo jsem nechal vyměnit, původní s pár šrámy mám případně schované... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Takže se o ně i hezký staráš, tlakovka v pohodě? Já bych doma nesnesl hodinky které mají být vodotěsné a nejsou. Prim Sport 2 jsem taky nechal udělat i s tlakovou. A museli sklo zalepit, ale vůbec to není vidět. Spousta lidí to u vintage neřeší, ale mít na ruce něco s čím nemůžu skočit do vody je pro mě hodně divnej pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 před 5 minutami, Jiří Sedlák napsal: Takže se o ně i hezký staráš, tlakovka v pohodě? Já bych doma nesnesl hodinky které mají být vodotěsné a nejsou. Prim Sport 2 jsem taky nechal udělat i s tlakovou. A museli sklo zalepit, ale vůbec to není vidět. Spousta lidí to u vintage neřeší, ale mít na ruce něco s čím nemůžu skočit do vody je pro mě hodně divnej pocit. Jasné, mám je hodně rád a jsou to hodinky "s rodinným příběhem", pro mě neprodejný kousek. Když už tu s tím teď furt prudím - jsou koupené ve Švédsku někdy v 1973, kdy tam tehdy mojí ženy děda a máma pracovně nějakou dobu pobývali. Ženy děda je prý pravidelně nosil do své smrti někdy do 1985, mám i nějaké staré fotky, kde je má na ruce a je na nich vyfocený právě i se ženou jako dítětem... Od toho 85 ležely v krabičce v šuplíku... Mám k nim i dobovou krabičku, spíš z jiného modelu, ale aspoň něco. Jen papíry se nedochovaly, ale to už bych chtěl asi moc Někdy třeba hodím pár fotek do vintage Seiko, tady to nebudu už plevelit... V rámci toho komplet servisu dva roky zpátky celé hodinky v Onyxu přetěsnili a tlakovka je na 50m. Cíleně plavat s nimi sice nechodím, ale do vody se je vzít nebojím a dělám to. Také jak musím mít svoje hodinky stále čisté, tak je pravidelně (jako své ostatní, moderní hodinky) umývám ve vodě jemným kartáčkem s mýdlem... Jinak já také "musím" mít vše alespoň WR100, minimálně pro ten pocit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 To já skáču do vody se vším. Citizen Tsuyosa je jen 50, ale Japonec v reálu vydrží víc. Obyčejné pětky když jsou nové nebo po servisu tak taky v pohodě. Hodinář mi potvrdil, že na to, že jsou jen WR jsou zavřené a utěsněné až až. A Primky jsou 4 bary a stejně s nima Venclovský přeplaval kanál. Na plavání stačí i 3 bary. No a když jdu opravdu blbnout, beru potápky na origo Seiko gumák, protože součástí ISO certifikace je i ten gumák, u tahu si nejsem tak jist. Každopádně stěžejky jsou certifikované na 20 kilo v tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Po delší době,ale pořád mne baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 Ty pětky jsou návykové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Psí prochśzka je ve finále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Jiné pětky nemám, s těmito stále spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Dnes se tyhle hodí. Ve vedlejším vlákně jsem spočítal, že kdyby tady byl v roce 68 svět v pořádku, mohli bychom ty původní tady koupit za 300 kaček (41USD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rommel Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Zdravím pánové SNKL28 Custom luneta a klenutý safír od monsterwatches.nl Máte někdo zkušenost s dobrým aftermarket jubilee tahem ve zlaté, který by k nim seděl? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Su fajn, nie ze nie, pekny retro tah, tesi ma oramovanie day/date krabicka tiez podarena. Inak 15555 ks, no limitka jak noha...:) stale k dostaniu, aj so zlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 A prozradis nam kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 tu v BA v kamennom obchode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Z tebe to leze jak z chlupaty deky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se