Kamil.K Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Tyto jsem kupoval jako levnější alternativu k Hamiltonům Pan Europ,… ale na ruku se moc nedostaly Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Fieldy na kůži Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Jako dobrý, jenom se mi víc líbí ty starý s dvoupatrovým ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Fieldy na natu v terénu... a nějak nápadně se podobají těm výše Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Máš pěkné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Dnes po Citizenech na ruce pětky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Už několik let stále... Dokonalé netřeba měnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 V 11. 10. 2023 v 14:46, Dushakx napsal: Já mám ty svoje moc rád! :)) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. A má je tak rád, že je svěřil do těch nejlepších rukou. Dostanou ploché dýnko bez průhledu a porozhlédnu se po jubilee. Ideální hodinky na to být za slušňáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 (upraveno) A jsou doma, kazí je není ta chlupatá ruka ani to vysoký dýnko s průhledem mě teď v reálu nesere. Asi mám dostatečně velkou ruku. Dushakx velké díky. Jdu najít recenze prodejců. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 18. listopadu 2023 uživatelem Jiří Sedlák Zapomněl jsem fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Jirko, jsem rád, že je budu v tomhle vlákně dál vídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Jo, jsou super a já neprodávám, místa mám dost. jedinou vadu mají, zjišťuju, jak je všechno masný, třeba po podrbání pejska je potřeba hned je přejet tričkem, o otiscích prstů ani nemluvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Taky Japonec. Dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Dnes na ruce tyto “B-Uhr” Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 …dnes opět Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 (upraveno) Sestava 3x5 . Po velkém nadšení z černých na ruce jsem přikoupil černé s PVD a zelené. ...ale jaksi to není ono - černočerné jsou na prodej a u zelených taky zvažuji, jestli je nepošlu dál. Oboje nové, nenošené, kompletní balení . Chronobundus Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 4. prosince 2023 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 “jednoručky”, nové k mání v prodejním vlákně Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Novej field/army look Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Fešné a praktické! Taky mě pod stromkem čeká pár nových nato strapů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 “All blacks” pětky, nové (k mání) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se