Kamil.K Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 Dnes na ruce opět tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 Starý dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 Ty jo, ty máš tmavýho bráchu. Ty jsem dostal k maturitě, už tomu bude 22 let. Bacha na ten tah, praskne, ten se nepovedl. Kdyby tě omrzely, víš komu napsat. Podle mě to je jedna z prvních verzí s lumibrite a parádně to i dneska svítí. A skvěle se nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Přesně, mám i novější mrňousky SNK361 nebo SNXS77 a tyto jsou z nich nejpohodlnější, díky absenci kukátka na kolečka líp sedí na ruce. Ten tah je poněkud vachrlatej no ... to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Jo, všimni si, že ty články se otáčí kolem tenoučkýho kousku plechu druhýho článku a ten se prostě probrousí. Měl jsem je určitě 5 let jako jediný hodinky a to stačilo. Já mám taky už dost ošoupaný hrany pouzdra, víc než ty, ale už se taky blížíš stavu, kdy to začne povolovat. Fakt je nechceš pustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 No víš co, vzhledem k tomu že točím plnou kabelu hodinek, tak se dostanou na ruku max třikrát do roka, takže myslím že mi dřív rupne cévka než ten plíšek, kdybych měl náhodou nějakou tendenci se jich zbavit tak ti napíšu, zatím to nehrozí, měl jsem totiž stejné jen starší verzi na které se den a datum posunoval pomocí mačkání korunky a neměl zlatý rámeček, pustil jsem je a po té zjistil že je vlastně strašně potřebuju a naštěstí sehnal tyto, tuším že z aukra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 To byly 7009, ty má strejda 30 let bez servisu, denně na ruce a šlapou bez problému. Chápu, taky nic neprodávám, zatím. Peníze nechybí, chleba to nežere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2024 Pětky na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Pokud mají pětky původní klasické logo, můžeme už je celkově vlastně brát jako retro. Proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Dnes DressKX: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Ahoj vespolek. Zdravím příznivce Japonských hracicek. Mám dotaz ohledně těchto hodinek. Jak je to s čitelnosti a lumi? . Alois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 před 19 minutami, alois napsal: Ahoj vespolek. Zdravím příznivce Japonských hracicek. Mám dotaz ohledně těchto hodinek. Jak je to s čitelnosti a lumi? . Alois Lumi takmer neexistuje. Citatelnost v svetle relativne OK, lebo sa svetlo odraza od ruciciek, ale v šere nevidno takmer nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Skvěle. Děkuji za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Taky dress KX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 (upraveno) Jen dodám: výborně nositelné, pohodlné (ta akorát velké, nižší a menší než 5sports s lunetou), 100 m vodotěsnost, (pro mě v nejhezčím barevném černo - zlatém řešení ), velmi dobrá lumi... zkrátka univerzální a přitom levné hodinky... proč jsem je přehlížel a nekoupil jsem si je už dávno (?) Upraveno 6. května 2024 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Protože nic nenahradí klasické SKX? Protože superman logo? Jinak jsou to pěkný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 (upraveno) Zase to superman logo, to už tu dlouho nebylo. V reálu z něj nejsem bůhvíjak odvázanej, nadruhou stranu mi ničím nevadí. Jinak mají narozdíl od SKX třeba hacking, což je pro mě zásadnější než logo. A sice odložily jedno sto metrů vodoodělnosti, ale spolu s tím odložily i mě obtěžující kravinu typu šroubovací korunka. Za mě jednoznačně krok vpřed, mám taky jedny a mám je moc rád - decentní, nizoučké a solidní pěkný hodinky. Upraveno 6. května 2024 uživatelem gargamel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Superman logo je naprostý neštěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se