Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty černý jsou SUPER, asi je radši nebudu ukazovat doma, aby nebyla nějaká logika typu "ty by se mi hodily ke svetru!" Ty od Luba jsou fajn, ale ta modrá,či fialová mi nějak nesedí, ale ve skutečnosti to může být jinak .A jaké že žena má, pokud můžu být zvědavý? Čistě pro inspiraci. I u těch ženiných jsem trnul, co přijde a nakonec to dopadlo ke spokojenosti a účel splnilo. Původně jsem ještě koumal tyto http://www.uhrcenter.de/watches/seiko/automatic-damenuhren/seiko-automatik-seiko-5-sports-damenuhr-srp189k1/ ale jsou podobné jiným hodinkám co žena má. Teď jsem na řadě já a tak se rochním kde, co (samozřejmě 5ky) a za kolik. Až budu ve finální trojici, poprosím o pomoc při výběru. Předem díky.D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SRP199

ty bych koupil ženě, kdyby už jedny pětky neměla.

attachicon.gif1355772077-27045-12.jpg

zdroj

Moje paní je má a nemůže si je vynachválit. Ta fialová je velice decentní, něco jako fialový AR a ač velmi podle fotky váhala, tak v reálu je velmi spokojená. A to se jí styl potápek nikdy moc nelíbil. Ale ruční nátah, hacking, WR 100 a cena 133 dolarů je dost pádný argument. Takže za mne super hodinky, docela jí je závidí jak starší kolegyně tak mladé holky - je učitelka.

Odkaz ke komentáři

Jsem tu jedinej, komu připadaj naprosto příšerný?:-o

Já se za léta v manželství odnaučil mít tzv. definitivní soudy. Ukaž je své ženě nebo přítelkyni a možná se budeš divit. Já to mám doma tak, že když se něco líbí mě, skoro na 100% se můžu vsadit, že moje žena z toho nadšená nebude. A naopak. Takže tyhle SRPy jsou sice zvláštní, ale evidentně určeny ženskému vkusu. :)

Odkaz ke komentáři

Díky, já to (po objevení tohoto fora) proběhl, ale asi ne dost pečlivě. Ty babysuma jsem měl také v hledáčku ale je to přesně o tom, chce to vidět. Já do nich byl zakoukanej. Ale není všem dnům konec. Náháněl jsem na kouknutí babysuma pepsi (taky kvůli velikosti) ale nedohnal a pak jsem risknul toto.D  

Odkaz ke komentáři

Pokazdy kdyz je vidim, tak lituju, ze je nenosim sam.. ale kupodivu nesedly na ruku mne ani me manzelce, a to pritom dneska nosi jine petky.. tak je dostala tchyne :-)

Jsou od Roba z Monsterwatches, mel je za minimalni vyprodejovou cenu.. oznaceni si z hlavy nepamatuju, mam to nekde v pevnem pocitaci, ale pamatuji si, ze kdyz jsem to oznaceni dal tehdy do googlu, tak nevyjely skoro zadne stranky.. ale asi pri tom mnozstvi modelu to neni az tak prekvapive, navic tyhle byly jen pro japonce..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...