lub Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 SRP199 ty bych koupil ženě, kdyby už jedny pětky neměla. zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Jojo, ty jsou taky super, ale u nás by fialová neprošla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Ty černý jsou SUPER, asi je radši nebudu ukazovat doma, aby nebyla nějaká logika typu "ty by se mi hodily ke svetru!" Ty od Luba jsou fajn, ale ta modrá,či fialová mi nějak nesedí, ale ve skutečnosti to může být jinak .A jaké že žena má, pokud můžu být zvědavý? Čistě pro inspiraci. I u těch ženiných jsem trnul, co přijde a nakonec to dopadlo ke spokojenosti a účel splnilo. Původně jsem ještě koumal tyto http://www.uhrcenter.de/watches/seiko/automatic-damenuhren/seiko-automatik-seiko-5-sports-damenuhr-srp189k1/ ale jsou podobné jiným hodinkám co žena má. Teď jsem na řadě já a tak se rochním kde, co (samozřejmě 5ky) a za kolik. Až budu ve finální trojici, poprosím o pomoc při výběru. Předem díky.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 SRP199 ty bych koupil ženě, kdyby už jedny pětky neměla. 1355772077-27045-12.jpg zdrojMoje paní je má a nemůže si je vynachválit. Ta fialová je velice decentní, něco jako fialový AR a ač velmi podle fotky váhala, tak v reálu je velmi spokojená. A to se jí styl potápek nikdy moc nelíbil. Ale ruční nátah, hacking, WR 100 a cena 133 dolarů je dost pádný argument. Takže za mne super hodinky, docela jí je závidí jak starší kolegyně tak mladé holky - je učitelka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 SRP199 ty bych koupil ženě, kdyby už jedny pětky neměla.Jsem tu jedinej, komu připadaj naprosto příšerný?:-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Jsem tu jedinej, komu připadaj naprosto příšerný?:-oOna fotka dost zavádí, viděl si je v reálu? Je to úplně něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 SRP199 ty bych koupil ženě, kdyby už jedny pětky neměla.Jsem tu jedinej, komu připadaj naprosto příšerný?:-oNejsi,neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Jsem tu jedinej, komu připadaj naprosto příšerný?:-oJá se za léta v manželství odnaučil mít tzv. definitivní soudy. Ukaž je své ženě nebo přítelkyni a možná se budeš divit. Já to mám doma tak, že když se něco líbí mě, skoro na 100% se můžu vsadit, že moje žena z toho nadšená nebude. A naopak. Takže tyhle SRPy jsou sice zvláštní, ale evidentně určeny ženskému vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 A jaké že žena má, pokud můžu být zvědavý? Čistě pro inspiraci.malý babysuma. ještě další tady a tady. hledám to všude možně asi půl hodiny a pak mi došlo, že by mohly být v tomhle vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Díky, já to (po objevení tohoto fora) proběhl, ale asi ne dost pečlivě. Ty babysuma jsem měl také v hledáčku ale je to přesně o tom, chce to vidět. Já do nich byl zakoukanej. Ale není všem dnům konec. Náháněl jsem na kouknutí babysuma pepsi (taky kvůli velikosti) ale nedohnal a pak jsem risknul toto.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Tohle je přesně to, co hledám. Reálný zkušenosti s tim, jaký hodinky kupujete ženám. Ještě by byly super ty reálný fotky na zápěstí. Já se totiž pořád nemůžu nějak rozhodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Ona fotka dost zavádí, viděl si je v reálu? Je to úplně něco jiného.Neviděl, ale celkem si nedovedu představit, že by se mi naživo mohly líbit:). Ale je fakt, že ženskejm se to líbit může:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Trochu divný jsou, to je pravda, na hezký ženský to může naopak vyniknout. Chtělo by to, vidět je naživo. Pánové, pošlete s nimi manželky na nějaký pražský sraz a tam to rozlouskneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Lube, ty hodinky jsou parádní. Sám bych neměl na to jít do takové zelené aniž bych ji viděl předem, takže obdivuju, žes tak volil a volil jsi moc dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 O vikendu se mi dostaly zase do ruky jedny petky, ktere jsem kdysi kupoval a pak daroval (nesedely mi na ruce).. rychla fotka na mobil..lumi cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 (upraveno) Ty se mi líbí. Kdes je koupil? Mívali je i tady a není to tak dávno.http://www.monsterwatches.nl/index.php/homeBohužel už nevím ani označení. Upraveno 14. dubna 2013 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Pokazdy kdyz je vidim, tak lituju, ze je nenosim sam.. ale kupodivu nesedly na ruku mne ani me manzelce, a to pritom dneska nosi jine petky.. tak je dostala tchyne :-) Jsou od Roba z Monsterwatches, mel je za minimalni vyprodejovou cenu.. oznaceni si z hlavy nepamatuju, mam to nekde v pevnem pocitaci, ale pamatuji si, ze kdyz jsem to oznaceni dal tehdy do googlu, tak nevyjely skoro zadne stranky.. ale asi pri tom mnozstvi modelu to neni az tak prekvapive, navic tyhle byly jen pro japonce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Díky za reakci. Až budeš moci, tak kdyžtak koukni na to označení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Díky za reakci. Až budeš moci, tak kdyžtak koukni na to označení. Tak jsou to snxx53.. v odkazu nize jsou snad jedine fotky na netu, ale hodne nepekne jim tam lita sytost te zelene, ve skutecnosti je nekde uprostred.. http://store.shopping.yahoo.co.jp/recommendo/md-25186.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Nová akvizice pro milou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se