grexos Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Dakujem, musim sa priznat ze mam celkom problem sa celkovo orientovat v problematike hodiniek a v clankoch som toho moc nenasiel. zatial u mna vedu SNZG15K1
Gabriel84 Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Za mě vedou tyhle z odkazu :
ggrand Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Nooo...neřekl bych, že jsou parádní, jen v té době z nově uvedených mi přišly nejlepší, čímž jsem ale nemyslel, že by se mi líbily nebo do nich šel. Divočina.
rumsturm Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Miluju divočinu na druhou stranu, aspoň jsou něčím zajímavé
People Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 (upraveno) dnes cerstvy prirastok, ale nieco uz za sebou urcite ma. Patina na sklicku a lunete. Upraveno 5. prosince 2013 uživatelem People
lub Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 dnes cerstvy prirastok, ale nieco uz za sebou urcite ma. Patina na sklicku a lunete. díky People za podporu vlákna. a gratuluju. hoď na ně modrý NATO a budou super. modrý baby suma jsem měl teď naposled jako vážného kandidáta, nový jsem je viděl jen na 21jewels.nakonec to dopadlo jinak a doufám, že budu mít aspoň o víkendu čas se pochlubit.
Jörg8X Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 jj, modré jsou super, ale venku už jsem je moc neviděl a shopy u nás je nemají zrovna levné Tak já taky něco přidám, moje oblíbené SNZG21K , které teď nosím skoro pořád. Když mi přišly, tak jsem z nich byl tak nadšený, že jsme je nosil celý večer doma a i se s nima díval na telku Je to pořádný kus hodinek, člověk opravdu cítí, že má něco na ruce... A baví mě to nýtování
Jeronimo Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 (upraveno) dnes cerstvy prirastok, ale nieco uz za sebou urcite ma. Patina na sklicku a lunete. seikooo.jpgSuper. Neříká se jim náhodou Baby Sumo? Když už nato tak bílo modrý. Upraveno 5. prosince 2013 uživatelem Jeronimo
People Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 modry nato pasek nemam, kupovat ho nebudem, nie som si isty, ze ako dlho mi vydrzia, lebo podobne mam.
USER47 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 ...Když mi přišly, tak jsem z nich byl tak nadšený, že jsme je nosil celý večer doma a i se s nima díval na telku ...Však to je docela normální chování, ne?:-o Já sundávám hodinky jen na sprchu/koupel.
Jörg8X Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Já je sundavám... když jsem doma, tak hodinky nosím málokdy
lub Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Poslední a zřejmě definitivní přírůstek z řady SEIKO 5 - SRP165.Po více pokusech a nákupech, kdy to nebylo to pravé (+nevěděl, co vlastně chci) jsem se vrátil k typu, o kterém jsem přemýšlel už někdy předloni a potom je odsunul. Mohlo za to minimum živých fotek majitelů především nepřesvědčivé fotky prodejců, na kterých vypadají dost fádně.Nakonec jsem se k nim vrátil a udělal jsem dobře. S jistotou nejlepší pětky, co jsem kdy měl a že jsem jich vystřídal už poměrně dost, jak klasických menších, tak sports.Kdybych to měl shrnout: mají všechno, co jsem myslel, že by tak mohly mít.Masivní a přitom elegantní pouzdro shora broušené, boky leštěné, decentní štíhlá otočná celoocelová luneta, jemně strukturovaný antracitový ciferník háže hnědý sunburst, tvar bíle rámovaných ruček a lesklých indexů, dokonalá čitelnost... naživo to skvěle funguje! Luminiscence na úrovni SKX007, babysumo atp = velmi slušná, 22mm tah + vyžiju spoustu NATO řemínků. Velkou výhodou je, stejně jako u potápek SKX007, že jim vedle tahu sluší jakýkoli řemen.Přesnost zatím cca +15s/den Konečně spokojenost, jsem pětkově saturován jedním klasickým kouskem a jedněmi sports a už dám pokoj přes týden na ruce ve studiu.. luneta polozapuštěná a stejně povedená jako na black knight: a ještě jednou na ruce.. sestry pro srovnání velikosti
villain83 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Jsou pekny,ten tah vypada dost festovne(na petky),na tom hnedym kozenym Zulu strapu to je taky pecka.
ggrand Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Velice zajímavé lube, pamatuju si, jak jsi nad nima přemýšlel. Takle vypadají povedeně, škoda, že nemají nějak odlišné indexy na 6. a 9. hodině.
karel hb Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Ahoj lube, moc gratuluju, snad Ti vydrží. Oproti minulým Srpům je to úplně jiný styl hodinek, čitelnost krásná, stejně jako masívnost pouzdra a tahu. Mě osobně se nelíbí ta luneta, ale takový styl lunety se mi nelíbí ani na ostatních sportech, tak je to subjektivní.
Jezevcik2 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Vypadají hodně dobře na fotkách a jistě ještě lépe ve skutečnosti - to z Tvého projevu cítím. Ty nové "military" byl čajíček a vím, jak jsi byl zklamán jejich nerobustností. Tohle vypadá na plnotučné zboží.Gratuluju.
misoo Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 vyborne su, gratulujem! sekol by im aj nejaky masivnejsi kozeny remienok, pripadne gumka.
lub Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 díky za reakce. spokojenost stále maximální - babysuma i military strčí hravě do kapsy + teda ten manuální nátah a hacking = dle mě nejlepší hodinky za tu cenu.. jinak nový bejbymonstra - nic moc teda - nepochopil jsem tu hnusně zeštíhlenou minutovou ručku..
Chumpus Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 jinak nový bejbymonstra - nic moc teda - nepochopil jsem tu hnusně zeštíhlenou minutovou ručku..Podstatný je, jak zvládnou redesign klíčových modelů, tzn. například dlouho očekávané nové skx007 (pokud k tomu vůbec dojde). Tyhle opičky okolo nehrají roli
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se