Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mohu posloužit malým srovnáním. Měl jsem chvilku new military SRP269, které jsou nástupci výše uvedeného modelu SNZG13 a když jsem soudil podle fotografií, každému jsem doporučoval SRPY. Dnes mi dorazily pro kolegu SNZG13 a zjistil jsem, že jsou o hodně lepší než nové SRPY. Nevím, jak to popsat, ale u těchto starých military mám pocit, že držím v ruce kus poctivých, kvalitně udělaných hodinek a u SRPU mi přišlo, že držím v ruce hodinky z tržnice za 200kč. Výhodou je asi jen strojek s hackingem a ručním nátahem u nových, ale pokud bych si měl vybrat, šel bych do SNZG13. Tak snad to někomu pomůže při rozhodování.

Odesláno

Kluci, koupil jsem si vrtič a aktuálně tam mam dvoje 5-ky :) V návodu jsem u nich nic nenašel, tak jsem tam dal program, kde se točí na obě strany a pak mají tuším 9 hodin pauzu. Dál jsou tam potom režimy, kde se točí jen na jednu stranu... Co si o tom myslíte? :)

Odesláno

Kluci, koupil jsem si vrtič a aktuálně tam mam dvoje 5-ky :) V návodu jsem u nich nic nenašel, tak jsem tam dal program, kde se točí na obě strany a pak mají tuším 9 hodin pauzu. Dál jsou tam potom režimy, kde se točí jen na jednu stranu... Co si o tom myslíte? :)

Odesláno

Točit se může,ale nemusí natahovat. 

Jinak já na své pětky zatím nemůžu přestat koukat

post-6270-0-60571900-1390063980_thumb.jpg

post-6270-0-08157500-1390063995_thumb.jpg

Odesláno

Je do zelena, ale fotak to na zadnem profilu wb nevzal tak jak bych si predstavoval. Priste to zkusim zkalibrovat na bilou.

Odesláno

Bohužel Olympus E-PL3, tady to nastaveni WB podle šede nebo bíle nejde. Mám necelý rok, potřeboval jsem něco mešího na kolo. Bohuzel je znat ze to neni plnohodnotna nahrada zrcadlovky i moznostech jako je treba to vyvazeni bile.

Odesláno (upraveno)

Bohužel Olympus E-PL3, tady to nastaveni WB podle šede nebo bíle nejde. Mám necelý rok, potřeboval jsem něco mešího na kolo. Bohuzel je znat ze to neni plnohodnotna nahrada zrcadlovky i moznostech jako je treba to vyvazeni bile.

Ak umožňuje fotiť do RAW, tak si vyváženie bielej nastavíš dodatočne v PC. Do jedného záberu daj biely papier, alebo šedú tabuľku a podľa neho potom urobíš vyváženie aj ostatných fotiek.

edit: ak sa ti nechce babrať s papierom, tak stačí  mať v zábere niečo šedé. Pri fotkách hodiniek je obyčajne šedej dosť aj na puzdre.

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Zdravím,...Moc se mi líbí SNZG13K1 a chtěl bych se některého z majitelů zeptat, jestli sednou i na menší zápěstí (cca 16,5 cm). Diiik 

komicky velke urcite nebudu. miera vnimania pohodlnosti je vsak rozna...

Odesláno

Mám stejnou ruku i hodinky. Určitě komicky nevypadají, ale od té doby, co mám další hodinky s podobným tvarem pouzdra, ale průměrem 40 mm, se mi pohodlněji nosí ty menší. Tohle se ale těžko hodnotí.

Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...