Ivanhoe34 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Jak jsem teď tak kouknul k Seiye, ale vývoj řady SARG mně víc a víc přijde jako mix Alpinistu a pětek - zatímco začátek (modely 001 - 007) byly skoro jako Alpinisty (viz dvě korunky), tak nové modely (009 - 012) mně už přijdou jako pětky bez toho obřího loga. Schválně jak se to vyvine dál.009 - 012 mi tvarom puzdra pripominaju skor spirity (hlavne sarb033). Aj cena tomu odpoveda. na 5ky vyzeraju az moc jednoducho a dobre (co ja velmi rad). Len skoda tych privelkych cislic...Autor fotiek je Seiya-san
Návštěvník swanieck Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 fajne lumi....číslice, jejich velikost a tvar je věc názoru, je fakt, že trošku menší by slušely také
Návštěvník swanieck Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 (upraveno) no sak ste sa tu vsetci stazovali na to logo 5 a ked ho uz nemate, tak zas je zle... není zle....naopak......hned ten cifr prokoukl k lepšímu Upraveno 13. května 2014 uživatelem swanieck
misoo Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 jednoznacne tie s cervenou sekundovkou a samozrejme dokupit tah !
Paw Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Pokud se někomu podaří sehnat tah na SARG, tak ať ho vezme 2x - psal jsem na všechny strany a nikde nic, nejdřív prý v létě. BTW nestálo by za to pro SARG založit vlastní vlákno?
brumko Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Manželkine Seiko5 Baby Monstrá na mojej ruke. V porovnaní s klasickými Monstrami však vypadajú o dosť vačšie a hrubšie.
People Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 tu som dal fotky novych seiko 5 z netu. mrknite na tohttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70015-nove-modely-seiko-2014/?p=1164880
ggrand Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Vidím, že Seiko začalo dodávat nové stock řemeny k pětkám :
Patan_CZ Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Zdarvím pořídil jsem snzh55k1 a chtěl by je dát na gumu. Nemá náhodu někdo nějaké fotky tohoto typu na gumě a případně kde i objednat? Jsem taky nějak zmatenej z rozměrů, někde píšou 22 někde 20 mm když jsem to měřil tak mám 22mm to jsou typy s dvojí roztečí nebo jsou to chybné údaje? Předem díky za pomoc
Markynin Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Čekám na své první hodinky Seiko SNZG15J1. Chtěl bych k tomu nějaká hnědý kožený řemen možná s nějakým barevým prošitím. Kdo tyto hodinky vlastní, můžete mi něco doporučit? Máte foto svých Seiko, prosím o radu.
gathol Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Já je zatím nosím na NATO strapu. Taky uvažuju o nějakém koženém řemenu, jen bych potřeboval nějaký delší.
Markynin Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 (upraveno) Jo hnědá se k nim hodí, černou nechci, stačí že je cifr černý. Už máš nějaký kožený vybraný? Upraveno 5. června 2014 uživatelem Markynin
Markynin Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Tak dnes přišli z SNZG15K1 z creationwatches.com, pěkně zabalené, v hezké krabičce, s dokumentací, jsem spokojen. Měkdo tady psal, že chodí jen v bublinkové obálce,
Marcus Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 A nějaká fotka bude? By mě zajímalo, jak jsi nakonec pořešil ten řemen.
David Tichy Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Čekám na své první hodinky Seiko SNZG15J1. Chtěl bych k tomu nějaká hnědý kožený řemen možná s nějakým barevým prošitím. Kdo tyto hodinky vlastní, můžete mi něco doporučit? Máte foto svých Seiko, prosím o radu. Já jsem si koupil "heavy nato strap" a jsem s ním spokojený. Nosí se mi příjemně, protože je tak akorát tvrdý. Akorát mi trochu vadí ta větší výška hodinek. Co na něj říkate? Pořád pokukuji po nějaké hnědé kůži pár fotek jsem viděl a vypadají na ní moc pěkně. Jen se bojím, že by pro mě kůže nebyla to pravé na ruku jsem zvyklý na gumu a teď na "hadr".
Marcus Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Na nato strapu se nosí dobře a výška mi teda nevadí. Zkus ještě zulu, pak je to o jednu vrstvu nižší. Barevně jsem šel do světlého nato, protože na černém nylonovém pásku jsem je koupil a pořád ho ještě mám.Co se týká koženého řemenu, tak jim rozhodně sluší a doporučuju to vyzkoušet, ale nechal bych to až na podzim. V létě se pod kůží potí ruka a do vody to taky moc není.
wittius Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Letní provedení v mém podání.SENA8154.jpgparadicka, vyzera to yvborne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se