martin151 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) To reborn : Jsou moc fajn , chtělo by je si skusit na živo , maj 44mm. Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem martin151
JaRooN Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Tak dnes dorazily dalsi, tentokrat mirne vintazni pětky Typ 7S36-0280 s pruhlednym dynkem. Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem JaRooN
Chumpus Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Vážně chceš osm nebo devět let starým hodinkám říkat mírně vintage?
JaRooN Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Ale ne, vzdyt tam byl smajlik
Chumpus Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Oukej Jsou výborný, měl jsem je dvakrát. Nebo třikrát? Docela mě mrzí, že když byly, tak jsem jedny nezval do šuplíku. Teď už jsou dostupný snad jen jetý.
JaRooN Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Bohuzel ano. I ty moje uz maji neco za sebou. Vypadaji sice jak nove, akorat na lunete je videt, ze dostala ranu. A mam kratky tah, potreboval bych jeden dilek na doplneni. Nemate nekdo v supliku?
Pítrs 81 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Aby to tu neuslo, tak jeden mobilovej kontrast se špinavým zadkem
petr_cha Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 čím víc číslic, tím víc SEIKO SCN9699.jpgTo si nejsem tak jistej :-) zrovna nedavno me popadlo, ze mam vsude samy indexy a zadny cisla, tak jsem to prohraboval shora zdola a peknych cislic na seiko cifru je pomalu..
ggrand Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 To si nejsem tak jistej :-) zrovna nedavno me popadlo, ze mam vsude samy indexy a zadny cisla, tak jsem to prohraboval shora zdola a peknych cislic na seiko cifru je pomalu..Pod to bych se podepsal. Můj favorit je SNK381, ale musel bych to dát do jiného pouzdra.
lub Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 A taky s lunetou a bez kompasu co takhle víc fotek, nebylo by..? máš nějaké srovnání s jinými modely ohledně lumi? líběj se mi. já nevím, jestli jít do dalších hodinek ještě. v podstatě jsem spokojenej, šestý mechaniky by byly stejně navíc. proto bych nerad kupoval, abych je tady následně prodával.tyhle pětky jsou spolu s novými pilotkami/military vážnými kandidáty. do toho se ještě pletou pilotky od orientu, které mají zase jiné přednosti - zejm. šroubovací korunku..
JaRooN Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 co takhle víc fotek, nebylo by..? máš nějaké srovnání s jinými modely ohledně lumi? líběj se mi. Něco už je tady a až budu konečně někdy doma za bílého dne, tak určitě nafotím líp a víc http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78507-seiko-5-srp563k1-cinquecento/
lub Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Něco už je tady a až budu konečně někdy doma za bílého dne, tak určitě nafotím líp a víc http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78507-seiko-5-srp563k1-cinquecento/jo díky, nevšiml jsem si - sledoval jsem to starší vlákno. no tedy, je to kus, sakra.tobě padnou skvěle, na mojí ruku už moc, škoda.dík za popis a fotky.
pebe Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 hodim jeste jednu fotku, jak přišly, tak jsem zkusil jejich vodotěsnost bez strojku. Mile mě překvapil krček v pouzdru, byť bez závitu, tak tam je a pšknš zapadá do korunky. A navíc na korunce je o-kroužek který zapadá dovnitř do krčku, dokonce i s vytaženou korunkou v druhé poloze. To těsní snad i líp než Prim Igen, takže jsem uklidnil a v klidu s nima do bazénu, to mám radost foto v akváriu
lub Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 tak to je pozitivní zjištění. pouzdro je SNKxxx? jak tě to vůbec napadlo tohle vyvádět?já se s klasickými pětkami bez obav koupal ve vaně, bazén by tedy daly taky, paráda.
pebe Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 jsou to SNKL45, mám je na modifikaci, ještě čekám na cifr a ručky, tak jsem byl zvědavý, jestli se mnou budou moct do vody nebo ne....a můžou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se