Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak dnes dorazily dalsi, tentokrat mirne vintazni pětky ;)

Typ 7S36-0280 s pruhlednym dynkem.

post-33556-0-91882100-1417104027_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Bohuzel ano. I ty moje uz maji neco za sebou. Vypadaji sice jak nove, akorat na lunete je videt, ze dostala ranu. A mam kratky tah, potreboval bych jeden dilek na doplneni. Nemate nekdo v supliku?

post-33556-0-75031500-1417115787_thumb.jpg

Odesláno

To si nejsem tak jistej :-) zrovna nedavno me popadlo, ze mam vsude samy indexy a zadny cisla, tak jsem to prohraboval shora zdola a peknych cislic na seiko cifru je pomalu..

Pod to bych se podepsal. Můj favorit je SNK381, ale musel bych to dát do jiného pouzdra. img_a9b5a2391443d7823a297a3e15ef908b7816

Odesláno

A taky s lunetou a bez kompasu :D

co takhle víc fotek, nebylo by..? máš nějaké srovnání s jinými modely ohledně lumi? líběj se mi.

já nevím, jestli jít do dalších hodinek ještě. v podstatě jsem spokojenej, šestý mechaniky by byly stejně navíc. proto bych nerad kupoval, abych je tady následně prodával.

tyhle pětky jsou spolu s novými pilotkami/military vážnými kandidáty. do toho se ještě pletou pilotky od orientu, které mají zase jiné přednosti - zejm. šroubovací korunku..

Odesláno

hodim jeste jednu fotku, jak přišly, tak jsem zkusil jejich vodotěsnost bez strojku. Mile mě překvapil krček v pouzdru, byť bez závitu, tak tam je a pšknš zapadá do korunky. A navíc na korunce je o-kroužek který zapadá dovnitř do krčku, dokonce i s vytaženou korunkou v druhé poloze. To těsní snad i líp než Prim Igen, takže jsem uklidnil a v klidu s nima do bazénu, to mám radost  :clap:

foto v akváriu

post-23099-0-76783700-1417775459_thumb.jpg

Odesláno

tak to je pozitivní zjištění. pouzdro je SNKxxx? jak tě to vůbec napadlo tohle vyvádět?

já se s klasickými pětkami bez obav koupal ve vaně, bazén by tedy daly taky, paráda.

Odesláno

jsou to SNKL45, mám je na modifikaci, ještě čekám na cifr a ručky, tak jsem byl zvědavý, jestli se mnou budou moct do vody nebo ne....a můžou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...