Marcus Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Díky za přání. Taky mám pocit, že jim fakt sedne skoro všechno.
zarkow Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Na potápky sice moc nejsem, ale tvé Maka na koženém zulu vypadají i pro mě velmi nositelně. Na volnočasové aktivity mám sice od Orientu vyhlédnutý jiný model, ale třeba to nakonec ještě přehodnotím :-)
Marcus Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Na potápky sice moc nejsem, ale tvé Maka na koženém zulu vypadají i pro mě velmi nositelně. Na volnočasové aktivity mám sice od Orientu vyhlédnutý jiný model, ale třeba to nakonec ještě přehodnotím :-)Jo, nositelné to ony jsou, ale málo se ví, že se dají používat i jako stolní hodiny. A co máš vyhlídnutého?
siwi Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Jo, nositelné to ony jsou, ale málo se ví, že se dají používat i jako stolní hodiny. A co máš vyhlídnutého? MAK_9868.jpg To je moooc pěkná fotka.
Marcus Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 To je moooc pěkná fotka.Děkuju pěkně. Od tebe trocha toho uznání potěší dvojnásob. P.S. Něco nahoď, ať tady nejsou pořád je ty moje Black.
zarkow Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Jo, nositelné to ony jsou, ale málo se ví, že se dají používat i jako stolní hodiny. A co máš vyhlídnutého? MAK_9868.jpgKe svým Orient Curator se šedým cifrem mám vyhlédnuté Orient Surveyor tentokrát asi v s bílým cifrem. http://www.orientalwatchsite.com/back-in-business-the-orient-surveyor/ Tah by šel pryč a nosil bych je hlavně na Natu či koženém řemenu. Zatím se vnitřně bráním lunetě ala potápky, ale třeba mě to časem chytne :-)
Marcus Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Ke svým Orient Curator se šedým cifrem mám vyhlédnuté Orient Surveyor tentokrát asi v s bílým cifrem. http://www.orientalwatchsite.com/back-in-business-the-orient-surveyor/ Tah by šel pryč a nosil bych je hlavně na Natu či koženém řemenu. Zatím se vnitřně bráním lunetě ala potápky, ale třeba mě to časem chytne :-)Díval jsem se na ně, dovedu si je představit jako hodinky do nepohody, ale asi jen s černým číselníkem. Všechno OK, dokonce i safír. Co mi ale hrozně vadí, je ta krátká minutová ručka. A WR 50 taky není na nějaké velké řádění v džungli.
zarkow Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 (upraveno) WR mě až tak netrápí, ale s tou krátkou vteřinovkou máš pravdu. Kór když Curátory ji mají "v normální délce". Nechám to ještě uzrát, stejně teď na další hodinky nemám volný rozpočet a to se hned tak nezmění. Naštěstí s Curatory http://wornandwound.com/2014/01/02/orient-curator-review/ jsem maximálně spokojen a mám je jako univerzálky ke košili i svetru. Na horší zacházení jsou v záloze Timex digi... Upraveno 27. února 2015 uživatelem zarkow
AndyAaron Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Curator jsem mel ve vyberu taky, ale vic me zaujaly Bambina. Jinak ten Surveyor vypada zajimave, ale souhlasim s Marcusem ve vyberu cerne varianty. Mam k tomu ale jiny duvod. Nevim proc, ale na tech ostatnich variantach (hlavne na bile) me rozciluje ta "mrizka" na pozadi ciferniku... :-) To se mi tam proste nelibi. Ale celkove bych rekl, ze povedeny model.
baallu Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 (upraveno) Tak už som sa zOrientoval... Upraveno 1. března 2015 uživatelem baallu
Marcus Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Tak už som sa zOrientoval...Pěkné. Gratuluju. Jakou tam máš druhou jazykovou verzi?
baallu Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Ani neviem...pravdepodobne spanielsky.
AndyAaron Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Tak už som sa zOrientoval... Je to modra nebo cerna verze? Na prvni fotce mi prijde, ze maji nadech do modra, ale na te druhe vypadaji spis cerne. Kluci, motate mi tady tim porad hlavu. Uz jsem vyhlizel pepsiny Mako, hlavou mi furt vrtaji cerne Mako a ted tu zase vidim Raye. Ach jo... ;-)
Marcus Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Je to modra nebo cerna verze? Na prvni fotce mi prijde, ze maji nadech do modra, ale na te druhe vypadaji spis cerne. Kluci, motate mi tady tim porad hlavu. Uz jsem vyhlizel pepsiny Mako, hlavou mi furt vrtaji cerne Mako a ted tu zase vidim Raye. Ach jo... ;-) Ententýky dva špalíky čert vyletěl z elektriky ....... zdroj: http://orientwatchusa.com/blog/wp-content/uploads/2014/07/Mako_SS-1630x1080.jpg
AndyAaron Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Vedel jsem o vsech krome tech zlutych. Oranzova mam uz monstra, takze ty taky vypadavaji. A pak babo rad Idealni byly pepsi Raye Ale je fakt, ze Maka se mi zacinaji libit cim dal tim vic. Peklo!Kazdopadne nez se do neceho pustim, mel bych zaplatit ty pokuty za parkovani
tano Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Pekne barvy, kurna . Za mne pepsi, zlute a modre.
AndyAaron Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Musím vám tu Mako/Ray řadu trošku narušit:
tomek Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Vedel jsem o vsech krome tech zlutych. Oranzova mam uz monstra, takze ty taky vypadavaji. A pak babo rad Idealni byly pepsi Raye Ale je fakt, ze Maka se mi zacinaji libit cim dal tim vic. Peklo!Kazdopadne nez se do neceho pustim, mel bych zaplatit ty pokuty za parkovani Myslím že žluté jsou zrovna limitka. Jinak doporučuju před případným nákupem ty maka někde vyzkoušet. Dost dobře si vzpomínám, jak mě z fotek dostaly a na živo jsem byl pak dost zklamaný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se