Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na potápky sice moc nejsem, ale tvé Maka na koženém zulu vypadají i pro mě velmi nositelně. Na volnočasové aktivity mám sice od Orientu vyhlédnutý jiný model, ale třeba to nakonec ještě přehodnotím :-)

Odesláno

Na potápky sice moc nejsem, ale tvé Maka na koženém zulu vypadají i pro mě velmi nositelně. Na volnočasové aktivity mám sice od Orientu vyhlédnutý jiný model, ale třeba to nakonec ještě přehodnotím :-)

Jo, nositelné to ony jsou, ale málo se ví, že se dají používat i jako stolní hodiny. 

A co máš vyhlídnutého? 

post-32939-0-21659000-1425028247_thumb.jpg

Odesláno

To je moooc pěkná fotka.

Děkuju pěkně. 

Od tebe trocha toho uznání potěší dvojnásob. 

P.S. Něco nahoď, ať tady nejsou pořád je ty moje Black. 

Odesláno

Jo, nositelné to ony jsou, ale málo se ví, že se dají používat i jako stolní hodiny. 

A co máš vyhlídnutého? 

attachicon.gifMAK_9868.jpg

Ke svým Orient Curator se šedým cifrem mám vyhlédnuté Orient Surveyor tentokrát asi v s bílým cifrem. http://www.orientalwatchsite.com/back-in-business-the-orient-surveyor/ Tah by šel pryč a nosil bych je hlavně na Natu či koženém řemenu. Zatím se vnitřně bráním lunetě ala potápky, ale třeba mě to časem chytne :-)

Odesláno

Ke svým Orient Curator se šedým cifrem mám vyhlédnuté Orient Surveyor tentokrát asi v s bílým cifrem. http://www.orientalwatchsite.com/back-in-business-the-orient-surveyor/ Tah by šel pryč a nosil bych je hlavně na Natu či koženém řemenu. Zatím se vnitřně bráním lunetě ala potápky, ale třeba mě to časem chytne :-)

Díval jsem se na ně, dovedu si je představit jako hodinky do nepohody, ale asi jen s černým číselníkem. Všechno OK, dokonce i safír. Co mi ale hrozně vadí, je ta krátká minutová ručka. A WR 50 taky není na nějaké velké řádění v džungli.   

Odesláno (upraveno)

WR mě až tak netrápí, ale s tou krátkou vteřinovkou máš pravdu. Kór když Curátory ji mají "v normální délce". Nechám to ještě uzrát, stejně teď na další hodinky nemám volný rozpočet a to se hned tak nezmění. Naštěstí s Curatory http://wornandwound.com/2014/01/02/orient-curator-review/ jsem maximálně spokojen a mám je jako univerzálky ke košili i svetru. Na horší zacházení jsou v záloze Timex digi...

Upraveno uživatelem zarkow
Odesláno

Curator jsem mel ve vyberu taky, ale vic me zaujaly Bambina. Jinak ten Surveyor vypada zajimave, ale souhlasim s Marcusem ve vyberu cerne varianty. Mam k tomu ale jiny duvod. Nevim proc, ale na tech ostatnich variantach (hlavne na bile) me rozciluje ta "mrizka" na pozadi ciferniku... :-) To se mi tam proste nelibi. Ale celkove bych rekl, ze povedeny model.

Odesláno

Tak už som sa zOrientoval...

Je to modra nebo cerna verze? Na prvni fotce mi prijde, ze maji nadech do modra, ale na te druhe vypadaji spis cerne.

Kluci, motate mi tady tim porad hlavu. Uz jsem vyhlizel pepsiny Mako, hlavou mi furt vrtaji cerne Mako a ted tu zase vidim Raye. Ach jo... ;-)

Odesláno

Je to modra nebo cerna verze? Na prvni fotce mi prijde, ze maji nadech do modra, ale na te druhe vypadaji spis cerne.

Kluci, motate mi tady tim porad hlavu. Uz jsem vyhlizel pepsiny Mako, hlavou mi furt vrtaji cerne Mako a ted tu zase vidim Raye. Ach jo... ;-)

Ententýky dva špalíky čert vyletěl z elektriky .......

post-32939-0-02275400-1425232783_thumb.jpg

zdroj: http://orientwatchusa.com/blog/wp-content/uploads/2014/07/Mako_SS-1630x1080.jpg

Odesláno

Vedel jsem o vsech krome tech zlutych. Oranzova mam uz monstra, takze ty taky vypadavaji. A pak babo rad  :lol2:  Idealni byly pepsi Raye :clap: Ale je fakt, ze Maka se mi zacinaji libit cim dal tim vic. Peklo!

Kazdopadne nez se do neceho pustim, mel bych zaplatit ty pokuty za parkovani :lol2:

Odesláno

Pekne barvy, kurna :). Za mne pepsi, zlute a modre. :)

Odesláno

Vedel jsem o vsech krome tech zlutych. Oranzova mam uz monstra, takze ty taky vypadavaji. A pak babo rad  :lol2:  Idealni byly pepsi Raye :clap: Ale je fakt, ze Maka se mi zacinaji libit cim dal tim vic. Peklo!

Kazdopadne nez se do neceho pustim, mel bych zaplatit ty pokuty za parkovani :lol2:

Myslím že žluté jsou zrovna limitka. Jinak doporučuju před případným nákupem ty maka někde vyzkoušet. Dost dobře si vzpomínám, jak mě z fotek dostaly a na živo jsem byl pak dost zklamaný. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...