Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čumim jako puk. O tomhle modelu jsem vůbec nevěděl.

Mám dojem, že je na fóru i někdo měl. U nás se moc nevyskytují, zřejmě nejsme cílový trh tohoto modelu.

Odesláno

Mám dojem, že je na fóru i někdo měl. U nás se moc nevyskytují, zřejmě nejsme cílový trh tohoto modelu.

No, řekl bych, že nejsme ani cílovým trhem této značky jako takové...

Odesláno

Dneska tyhle multikalendáře, škoda, že už loni došly... Včera jsem dokončil opravu, získal jsem je jako vrak a poskládal z různých dílů včetně mechanických úprav. Tak z nich mám docela radost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

WZ0081DJ

a4debe3d2cbee47ad8a19441d382bfb7.jpg

Tak tomu rikam laskomina... Chceme vic!!!

Btw. taky gratuluju :-)

Edit: Koukam na ten cifernik, muze mi pls nekdo vysvetlit, jak funguje ta GMT komplikace? Jde mi o to vnejsi cislovani, kdy u indexu pro jednicku je cislo 2, u indexu pro dvojku je cislo 4 atd az po 24 na dvanactce. Chapal bych cislovani 13 - 24 pro 24 hodinove zobrazeni casu. Tady tomu moc nerozumim...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

edit: Koukam na ten cifernik, muze mi pls nekdo vysvetlit, jak funguje ta GMT komplikace? Jde mi o to vnejsi cislovani, kdy u indexu pro jednicku je cislo 2, u indexu pro dvojku je cislo 4 atd az po 24 na dvanactce. Chapal bych cislovani 13 - 24 pro 24 hodinove zobrazeni casu. Tady tomu moc nerozumim...

To abys u GMT poznal ráno/večer.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...