Toblin Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Je to tak:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83996-orient-star-standard-date/&do=findComment&comment=1425989
M@chino Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 ... 1977 ... vintage retro quartz ...
siwi Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 ... 1977 ... vintage retro quartz ... To je prostě paráda
M@chino Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 To je prostě paráda ... dik ... jeste lepsi to je uvnitř ...
siwi Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 To ještě digitálky vypadaly uvnitř jako hodinky. Kvalitní materiály. Není divu, že šlapou dodnes.
honzyk Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Maka stále a pořád, dlouhodobě dělají + 3,5 s/den
honza.hasic Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Taky digi. Hodně zachovalé. Včera při orduňku ve vitrínce jsem zjistil, že došla baterka....
siwi Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Taky digi. Hodně zachovalé. Včera při orduňku ve vitrínce jsem zjistil, že došla baterka....Sakryš, ty ti musím pochválit! Jsou krásný. Pro tenhle typ hodinek mám obrovskou slabost.
ABCDE Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 teď právě tyhle, na novém meshi až bude venku pěkně, nahodím lepší fotky Ten mesh k nim nádherně sedí
siwi Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Posílím probíhající Mako vlnu. Už jsem je dlouho nevyvětral a přitom jim to v přírodě tak sluší...
adikmi Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Tak už se také přidávám do klubu Orient
Beet Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Tak už se také přidávám do klubu Orient To vypadá zajímavě. Copak je to za typ?
siwi Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Hmmm, taky koukám. Ten střed ciferníku je otočný a ukazuje další časovou zónu?
adikmi Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 To vypadá zajímavě. Copak je to za typ? Jedná se o Orient Disk ER02006A. Chtěl jsem něco originálního a tento typ jsem zatím nikde moc neviděl.
adikmi Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Hmmm, taky koukám. Ten střed ciferníku je otočný a ukazuje další časovou zónu? Asi Vás zklamu. Je to trochu jednodušší. Disk ve středu se otáčí a supluje tak jenom hodinovou ručičku. Jak se disk točí, může tak "ručička" měnit barvu od bíle, přes bílo/oranžovou až po oranžovou. Nebo jsem alespoň krom estetické funkce nějaký praktické využití zatím neobjevil. Pokud by hodinky měly hodinovou ručičku, a disk ukazoval další časovou zónu, tak to je ještě zajímavější nápad.
Kuzma Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 ...musím uznat, že je to další zajímavý kousek od Orientu, budu se na ně muset někam zajít kouknout na živo.
AndyAaron Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Tak už se také přidávám do klubu Orient Gratuluju k novemu kousku. Ja na ne koukal nedavno, je to resene zajimave. Pokud si dobre pamatuju, tak maji vic modelu lisicich se ruzne barevnym provedenim. Ta tvoje cerno-oranzova kombinace vypada moc dobre. Jake jsou z toho zatim pocity? Pravdou je, ze pokud by mely normalni hodinovou rucicku a otocny disk ukazoval jinou zonu, tak to by byl vrchol vymazlenosti :-) Tak at slouzi!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se