Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky digi. Hodně zachovalé. Včera při orduňku ve vitrínce jsem zjistil, že došla baterka....

post-28916-0-51501500-1430984277_thumb.jpg

post-28916-0-50323700-1430984316_thumb.jpg

Odesláno

Taky digi. Hodně zachovalé. Včera při orduňku ve vitrínce jsem zjistil, že došla baterka....

Sakryš, ty ti musím pochválit! Jsou krásný. Pro tenhle typ hodinek mám obrovskou slabost.
Odesláno

teď právě tyhle, na novém meshi :) až bude venku pěkně, nahodím lepší fotky 

Ten mesh k nim nádherně sedí

Odesláno

To vypadá zajímavě. Copak je to za typ?

Jedná se o Orient Disk ER02006A. Chtěl jsem něco originálního a tento typ jsem zatím nikde moc neviděl.

Odesláno

Hmmm, taky koukám. Ten střed ciferníku je otočný a ukazuje další časovou zónu?

Asi Vás zklamu. Je to trochu jednodušší. Disk ve středu se otáčí a supluje tak jenom hodinovou ručičku. Jak se disk točí, může tak "ručička" měnit barvu od bíle, přes bílo/oranžovou až po oranžovou. Nebo jsem alespoň krom estetické funkce nějaký praktické využití zatím neobjevil.

Pokud by hodinky měly hodinovou ručičku, a disk ukazoval další časovou zónu, tak to je ještě zajímavější nápad.

Odesláno

Tak už se také přidávám do klubu Orient :)

Gratuluju k novemu kousku. Ja na ne koukal nedavno, je to resene zajimave. Pokud si dobre pamatuju, tak maji vic modelu lisicich se ruzne barevnym provedenim. Ta tvoje cerno-oranzova kombinace vypada moc dobre. Jake jsou z toho zatim pocity?

Pravdou je, ze pokud by mely normalni hodinovou rucicku a otocny disk ukazoval jinou zonu, tak to by byl vrchol vymazlenosti :-)

Tak at slouzi!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...