AndyAaron Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Uz je to nejakej patek co jsem je videl a je mozne, ze jsem jen nemel pepsi naladu. AR a lepsi lumi bych rekl. Jinak jsou fajne. Mel jsem v ruce a na foceni Mako USA a tam AR taky chybi. Obcas se to pak dost blbe foti.
siwi Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Ano, nefotí se to dobře. Ciferník je potom v takovém oparu. Ale s lumi jsem spokojený. Vydrží celou noc, i když Monstra to nejsou.
PJK Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Je třeba to tu trochu oživit. Po třech letech střídavého nošení výměna poškrábaný lunety a řemenu. Ale že prokoukly! :-)
Tos Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 To PJK:Fakt hezký Ray. Připomnělo mi to, že mám na Mako blue MON 2. Já jim nepřeřídil datum! Můžeš se podělit o zdroj nové lunety/řemenu?
5etter Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Já to mám podobně.Zdroj nového řemenu je Jörg8X.
PJK Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Lunetu jsem poptal na http://www.orienthodinky.cz/kontakty. Do dvou týdnů byla doma. Řemínek je ze zlatnictví a hodinářství Tovys v Jihlavě. Dlouho jsem je nosil na kaučuku, ale kůže je taky ok!
aliento Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Tiež som mal dakedy Ray na koži. Remeň pôvodne kúpený kvôli iným hodinkám nakoniec skončil na Ray.
mysiak Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Orient + Crystaltimes + DLW + Yobokies + Strapcode = spokojnost 1
AndyAaron Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Na te druhe fotce to vypada jako nerez luneta a musim rict, ze by Raye v tomhle pripade vypadaly hodne zajimave.
mysiak Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Prva je keramika, druha ocelova. Momentalne je nainstalovana keramicka, ale v case nudy sa urcite dostane k slovu aj ocel. Alebo pojde na modre Mako USA II, ak sa k nim nejak dostanem :-)
petr_cha Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 (upraveno) I kdyz to neni moje ruka, tak to dam do tohoto vlakna... Velka nezvyklost, raritka... Nemuzu si odpustit poznamku, ze Diesel proste ani nebyl prvni... Automaty a tri samostatne strojky.. :-) Jinak jsou to fotky z wus fora, z vlakna orientky co mate na ruce.. :-) Upraveno 5. října 2016 uživatelem petr_cha
siwi Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Tak tohle vidím poprvé! To musí bejt ale fuška natáhnout všechny tři strojky
AKUC Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 zaujímavé ale pravdu povediac na ruku by som to nedal
bigwolf Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Nic proti, ale vypada to trochu jako mit babicciny pendlovky na ruce. Ovsem tri strojky v jednech hodinkach...
number.beast Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Ahoj hlásím se jako čerstvý Orientista http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100158-orient-ray-blue/
siwi Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Tak gratulace. Tyhle hodinky ti budou určitě dělat radost hodně dlouho.
mysiak Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Dakujem, som s vysledkom spokojny. Ale teraz aby som si hladal iny projekt na tuning
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se