Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja opet Orienty bicolory kalendare mnou zde posledne postovane, tentokrat na modrem kozenem remenu. Tapatalk nepouzivam, na komp se mi nechce, takze bez fotky, mate smulu. Ale muzete si je predatavit:D

Odesláno (upraveno)

Luneta vnejsi i vnitrni, cifr a provokativni bicolor byly duvody proc jsem je byt nosene koupil a nelituju. Navic s tou vodotesnosti "skoro potapky", hlavni korunka je dokonce sroubovaci. Se divim, ze kalendaru tady na foru neni vic, Orient je jima docela proflakly a najdou se i zajimavejsi verze, stare, starsi i nove. Navic u Nas (CR) maji bych rekl tradici, tahali je ridici z nemec uz za komancu.

Upraveno uživatelem Delapancha
Odesláno

Me pred casem na ebay zaujaly bych rek prastare kalendare, na foto nize. Uuuzasne pouzdro, bych i presel dodrbany ciselnik. Ale nakonec sem vymek, k tomu cena postovneho a global shippig program (nevim co to znamena a urazi me to:)post-39703-0-28676200-1487761342_thumb.pngpost-39703-0-82516200-1487761354_thumb.png

Odesláno

Věděl jsem, že mi dnes pošťák přiveze do práce nový kousek, na který jsem se těšil jako malé děcko. Bylo mi jasné,že s plnou délkou tahu bych si je dal tak na lýtko a nemohl jsem je nechat ležet v krabičce. Tak jsem se připravil a vzal aspoň nato strap.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...