Ricchie Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 5etter: Tak jsme na tom dneska podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Já už jsem na tom trochu jinak, protože mě cestou do práce zastavila pošťačka a dala mi obálku s červeným zulu. Udělala mi radost.Jinak nad modrými Mako jsem taky hodně uvažoval, nakonec mám černé Ray a jsem rád. Ale jsou to jedny z nejhezčích modrých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Jinak nad modrými Mako jsem taky hodně uvažoval, nakonec mám černé Ray a jsem rád. Ale jsou to jedny z nejhezčích modrých hodinek. IMG_20170915_145450-01.pngPlně s tebou souhlasím. Bohužel, vadili mi ty drobné nectnosti (datum, stěžejky, druhá korunka, plechové koncovky a tah, sklíčko, absence hackingu a ručního nátahu) a tak jsem zajásal, když přišly Mako II. Objednal jsem, dokoupil safír s modrým AR, tah jsem nahradil "plnotučným" oysterem ze StrapCode a myslel si, že mám parádní univerzály za pár peněz. Bohužel, zase se našla nějaká "ale". Dvojková Maka přinesla modifikovaný strojek s hackingem a ručním nátahem, zmizela druhá korunka, safír s AR jsem dokoupil, stěžejky a tah vyřešil a datum doufal, že bude v pohodě. Vadili mi ale dvě věci. Korunka je minimálně o třetinu užší a možná i menší než na jedničkách, takže manipulace přes ochranu byla dost problematická a nešikovná. Druhý problém byl právě ten cifr. Jedničková Maka měla ciferník metalický, hladký, dvojková již mají strukturu, jako měli třeba Raye, takže ta modrá už není tak pěkná. Nebyl jsem si tím jist, tak jsem vzal svoje Maka k tátovi, který má jedničky a hodinky porovnal. A je to opravdu tak. Proto jsem je obratem ruky pustil do světa, ale když vidím, za kolik se dají dnes sehnat, tak přemýšlím, že bych se do té modifikace pustil ještě jednou a těch pár drobností jim odpustil. Protože za ty peníze po modifikaci v podstatě nemají jako univerzály žádnou slabinu. Ideální a pohodlná velikost, WR200, safír s AR, strojek s hackingem a ručním nátahem, tah s plnýma koncovkama a plnou sponou, plastické indexy, nádherný cifr a komplikace day/date, přijatelná lumi. Co víc si na hodinkách přát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Tak ještě jednu a pak už na to prdím, protože si připadám trapně, že sem přispívám sám. Nějaké fotky z přírody jsou ještě tady.Nikdo jinej orienty nenosí? Třeba takový ty starý potápky nebo kalendářovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Piš barde, vkládej. Já třeba nosím Orienty dost, akorát u sebe většinou zrovna nemám foťák, tak moc nemám, čím bych přispěl. Jinak za mě jsou Ray II za ty prachy taková pecka, že kdyby byly k mání v kombinaci modrý cifr / pepsi luneta, tak bych si je pořídil do komba k černým s plným vědomím toho, že bych byl doma za obecního blázna.Ad foto: pěkný světlo, ale ten drak ti nějak neletí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Nosí, nosí (konečně na novém řemenu), ale ty fotky, to je peklo... Jedna rychlá mobilovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Tak ještě jednu a pak už na to prdím, protože si připadám trapně, že sem přispívám sám. Nějaké fotky z přírody jsou ještě tady.Nikdo jinej orienty nenosí? Třeba takový ty starý potápky nebo kalendářovky... IMG_20170917_184802_ZPS.jpg5etter: jednu chvíli jsem si v tomhle vlákně připadal stejně jako ty, ale tvé fotky stále sleduji. Musím přiznat, že mi ta příroda připadá strašně povědomá. Já nyní stále monstra, tak ostatní zanedbávám. Orienty mám rád proto mám čtvery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Nosí, nosí (konečně na novém řemenu), ale ty fotky, to je peklo... Jedna rychlá mobilovka.mi5, tyhle jsou moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 mi5, tyhle jsou moc hezké.Díky, i mně se líbí. Zjistila jsem, že mi snad vyhovují více mechaniky, než automaty. Neboť ty pak musím nosit pravidelně, aby se natáhly. Nemám natahovač a ne všechny automaty, které vlastním se dají natáhnout korunkou. Jo, to je ten problém, když člověk má vícero hodinek a jen dvě ruce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Hoši, díky za podporu. Tyhle orienty teď u mě zažívají renesanci, nemůžu se jich nabažit. Dokonce jsem kvůli nim odložil nákup dvou amfibií Ten drak nejen že neletí, ten sotva leze. Je mu čtrnáct a na jaře už nezaseje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Já svoje Orienty skutečně nenosím. Mám je jenom na mazlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Já už jsem tu taky. Edit: kdybych věděl, že zde bude mít fotku siwi. tak bych je ještě trochu přeleštil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Díky, i mně se líbí. Zjistila jsem, že mi snad vyhovují více mechaniky, než automaty. Neboť ty pak musím nosit pravidelně, aby se natáhly. Nemám natahovač a ne všechny automaty, které vlastním se dají natáhnout korunkou. Jo, to je ten problém, když člověk má vícero hodinek a jen dvě ruce .Já zase raději automaty, natahování neřeším zatřepu s nimi a jedu dál, i když mám vrtič moc jej nepoužívám. Co mám nejpřesnější a nejednoduší, tak ani nenosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Já už jsem tu taky. Edit: kdybych věděl, že zde bude mít fotku siwi. tak bych je ještě trochu přeleštil. Máš to super, Svatoslave! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Máš to super, Svatoslave!Díky siwi, když řeknu, že na tvé fotky se rád dívám, tak to už se opakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Piš barde, vkládej. Já třeba nosím Orienty dost, akorát u sebe většinou zrovna nemám foťák, tak moc nemám, čím bych přispěl. Jinak za mě jsou Ray II za ty prachy taková pecka, že kdyby byly k mání v kombinaci modrý cifr / pepsi luneta, tak bych si je pořídil do komba k černým s plným vědomím toho, že bych byl doma za obecního blázna.Ad foto: pěkný světlo, ale ten drak ti nějak neletí ...Nacelniku, takova hrisna myslenka. Sla by narvat pepsi luneta z Mako na Ray? Chce se mi verit, ze jo. Ale nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Díky siwi, když řeknu, že na tvé fotky se rád dívám, tak to už se opakuji. Však to já na tvoje taky a taky se opakuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Nacelniku, takova hrisna myslenka. Sla by narvat pepsi luneta z Mako na Ray? Chce se mi verit, ze jo. Ale nevim... To víš, že mě to taky napadlo, jenže mezitím sem objednal SKX009 a tak sem došel k závěru, že to určitě nejde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Když vidím ty vaše krásné fotky, tak se trochu stydím, za své fotky. Ale jeden rychlocvak si neodpustím a zítra přidám snad lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Náhodou, pěkný to máš, já přidávám foto ze včerejška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se