Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

Já už jsem na tom trochu jinak, protože mě cestou do práce zastavila pošťačka a dala mi obálku s červeným zulu. Udělala mi radost.

Jinak nad modrými Mako jsem taky hodně uvažoval, nakonec mám černé Ray a jsem rád. Ale jsou to jedny z nejhezčích modrých hodinek.

post-33141-0-65646100-1505480771_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak nad modrými Mako jsem taky hodně uvažoval, nakonec mám černé Ray a jsem rád. Ale jsou to jedny z nejhezčích modrých hodinek.

attachicon.gifIMG_20170915_145450-01.png

Plně s tebou souhlasím. Bohužel, vadili mi ty drobné nectnosti (datum, stěžejky, druhá korunka, plechové koncovky a tah, sklíčko, absence hackingu a ručního nátahu) a tak jsem zajásal, když přišly Mako II. Objednal jsem, dokoupil safír s modrým AR, tah jsem nahradil "plnotučným" oysterem ze StrapCode a myslel si, že mám parádní univerzály za pár peněz. Bohužel, zase se našla nějaká "ale". Dvojková Maka přinesla modifikovaný strojek s hackingem a ručním nátahem, zmizela druhá korunka, safír s AR jsem dokoupil, stěžejky a tah vyřešil a datum doufal, že bude v pohodě. Vadili mi ale dvě věci. Korunka je minimálně o třetinu užší a možná i menší než na jedničkách, takže manipulace přes ochranu byla dost problematická a nešikovná. Druhý problém byl právě ten cifr. Jedničková Maka měla ciferník metalický, hladký, dvojková již mají strukturu, jako měli třeba Raye, takže ta modrá už není tak pěkná. Nebyl jsem si tím jist, tak jsem vzal svoje Maka k tátovi, který má jedničky a hodinky porovnal. A je to opravdu tak. Proto jsem je obratem ruky pustil do světa, ale když vidím, za kolik se dají dnes sehnat, tak přemýšlím, že bych se do té modifikace pustil ještě jednou a těch pár drobností jim odpustil. Protože za ty peníze po modifikaci v podstatě nemají jako univerzály žádnou slabinu. Ideální a pohodlná velikost, WR200, safír s AR, strojek s hackingem a ručním nátahem, tah s plnýma koncovkama a plnou sponou, plastické indexy, nádherný cifr a komplikace day/date, přijatelná lumi. Co víc si na hodinkách přát?

Odkaz ke komentáři

Piš barde, vkládej. Já třeba nosím Orienty dost, akorát u sebe většinou zrovna nemám foťák, tak moc nemám, čím bych přispěl. Jinak za mě jsou Ray II za ty prachy taková pecka, že kdyby byly k mání v kombinaci modrý cifr / pepsi luneta, tak bych si je pořídil do komba k černým s plným vědomím toho, že bych byl doma za obecního blázna.

Ad foto: pěkný světlo, ale ten drak ti nějak neletí ...

Odkaz ke komentáři

Tak ještě jednu a pak už na to prdím, protože si připadám trapně, že sem přispívám sám. Nějaké fotky z přírody jsou ještě tady.

Nikdo jinej orienty nenosí? Třeba takový ty starý potápky nebo kalendářovky...

attachicon.gifIMG_20170917_184802_ZPS.jpg

5etter: jednu chvíli jsem si v tomhle vlákně připadal stejně jako ty, ale tvé fotky stále sleduji. Musím přiznat, že mi ta příroda připadá strašně povědomá. Já nyní stále monstra, tak ostatní zanedbávám. Orienty mám rád proto mám čtvery. :)  

Odkaz ke komentáři

mi5, tyhle jsou moc hezké.

Díky, i mně se líbí. Zjistila jsem, že mi snad vyhovují více mechaniky, než automaty. Neboť ty pak musím nosit pravidelně, aby se natáhly. Nemám natahovač a ne všechny automaty, které vlastním se dají natáhnout korunkou. Jo, to je ten problém, když člověk má vícero hodinek a jen dvě ruce :D.

Odkaz ke komentáři

Díky, i mně se líbí. Zjistila jsem, že mi snad vyhovují více mechaniky, než automaty. Neboť ty pak musím nosit pravidelně, aby se natáhly. Nemám natahovač a ne všechny automaty, které vlastním se dají natáhnout korunkou. Jo, to je ten problém, když člověk má vícero hodinek a jen dvě ruce :D.

Já zase raději automaty, natahování neřeším zatřepu s nimi a jedu dál, i když mám vrtič moc jej nepoužívám. Co mám nejpřesnější a nejednoduší, tak ani nenosím. :)

Odkaz ke komentáři

Piš barde, vkládej. Já třeba nosím Orienty dost, akorát u sebe většinou zrovna nemám foťák, tak moc nemám, čím bych přispěl. Jinak za mě jsou Ray II za ty prachy taková pecka, že kdyby byly k mání v kombinaci modrý cifr / pepsi luneta, tak bych si je pořídil do komba k černým s plným vědomím toho, že bych byl doma za obecního blázna.

Ad foto: pěkný světlo, ale ten drak ti nějak neletí ...

Nacelniku, takova hrisna myslenka. Sla by narvat pepsi luneta z Mako na Ray? Chce se mi verit, ze jo. Ale nevim...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...