rrobbo Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 A sakra, měl bych si koupit modrý hodinky. Nebo černý auto No mne ako normálnemu chlapovi, čo vie rozoznať tak 6 farieb to auto prišlo na prvý pohľad čierne, síce taká spratejšia čierna, ale k tým grafitovým Makám ide. Kupovať kvôli hodinkám nové auto je nielen neekonomické, ale aj neekologické myslím.
rrobbo Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 Ten červenej ciferník je jedna velká nááádhera!Díky, je to taká decentná tmavo červená, čo sa ukáže v plnej sile až na priamom slnku. V prítmí v miestnosti pod niektorými uhlami ide skoro až do čierna. Keď som ich ukazoval svokrovcom po otázke, čo máme nové, tak si ani najprv nevšimli, že sú červené, čo ma celkom pobavilo...
rrobbo Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 Mám ich tiež. Na slnku sú nádherné. Aj zelené jade vyzerajú zaujímavo. Dobrý výber Odoslané z MI 6 pomocou TapatalkuDiky, zelené ešte nemám. Časom možno, len už by som asi bral niečo iné ako Maká, Raye, Kamasu. Ale teraz pri tej eko vlne sa mi zdá že tých zelených modelov je čím ďalej tým viac u všetkých značiek, takže bude z čoho vyberať.
honzyk Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Tak hokus pokus Focus č. 2, ještě bych mohl prohodit auto se sousedem :-)
Roman-ZA Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 a co si krmil? Koukám, že my Orientálci uvažujeme všichni stejně Jedna hodně nepovedená ve chvatu zhotovená, neb jsem manželkou svoláván ke krmi
Roman-ZA Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 zajtra ku mne dorazi balicek z NR ... co v nom asi tak bude?
ten blbej Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Teda, ten koronavir už napadá asi i moudré telefony - psal sem odpověď a když sem dal odeslat, tak to zmizelo, jako že se to odeslalo a nic tu ale není. Tak pokus č.2:Psal sem něco v tom smyslu, že někdo krmí černýho Forda a já zase bílýho Opla Jo a taky že sem počítal, že ten balíček přijde až za deset dní, ale je supr, že už zítra - těším se!
Peter_KE Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Moje Bambino "prevetrané" po dlhej dobe.
rrobbo Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Klasika modré Maká prvá generácia na NATO remienku a už majú teda niečo za sebou. Nosím ich na pivo, k moru, aj k obleku na svadby, pre mňa perfektné univerzálne hodinky.
lub Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 jo, modrý mako jsou taky parádní. a vůbec, všechny tyhle modely se orientu moc povedly.
rrobbo Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Tak som ich prehodil ešte na čiernu gumu ...
rrobbo Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 jo, modrý mako jsou taky parádní. a vůbec, všechny tyhle modely se orientu moc povedly.No ešte by som bral tie nove potápky Triton, vyzerajú luxusne a niesu až také veľké ako predchádzajúce Mforce. Manželka by si to možno ani nevšimla, podľa nej sú totiž všetky moje hodinky rovnaké
morbo Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Dneska Ray II. Po ruce sice jenom mobil, ale jinak den jako korálek.
ten blbej Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Jak se můžete podívat, vybíral jsem velice prozíravě, sladil jsem ciferník nejenom s vehiklem, ale i s počasím
Roman-ZA Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 chlape, kde ty zijes, ze tam mate sneh?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se