Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A sakra, měl bych si koupit modrý hodinky. Nebo černý auto :)

No mne ako normálnemu chlapovi, čo vie rozoznať tak 6 farieb to auto prišlo na prvý pohľad čierne, síce taká spratejšia čierna, ale k tým grafitovým Makám ide. Kupovať kvôli hodinkám nové auto je nielen neekonomické, ale aj neekologické myslím. :)   :)

Odesláno

Ten červenej ciferník je jedna velká nááádhera!

Díky, je to taká decentná tmavo červená, čo sa ukáže v plnej sile až na priamom slnku. V prítmí v miestnosti pod niektorými uhlami ide skoro až do čierna. Keď som ich ukazoval svokrovcom po otázke, čo máme nové,  tak si ani najprv nevšimli, že sú červené, čo ma celkom pobavilo... 

Odesláno

Mám ich tiež. Na slnku sú nádherné. Aj zelené jade vyzerajú zaujímavo. Dobrý výber

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Diky, zelené ešte nemám. Časom možno, len už by som asi bral niečo iné ako Maká, Raye, Kamasu. Ale teraz pri tej eko vlne sa mi zdá že tých zelených modelov je čím ďalej tým viac u všetkých značiek, takže bude z čoho vyberať.

Odesláno

a co si krmil?  

Koukám, že my Orientálci uvažujeme všichni stejně  :lol2:  Jedna hodně nepovedená ve chvatu zhotovená, neb jsem manželkou svoláván ke krmi :)

Odesláno

Teda, ten koronavir už napadá asi i moudré telefony - psal sem odpověď a když sem dal odeslat, tak to zmizelo, jako že se to odeslalo a nic tu ale není.

Tak pokus č.2:

Psal sem něco v tom smyslu, že někdo krmí černýho Forda a já zase bílýho Opla :D

Jo a taky že sem počítal, že ten balíček přijde až za deset dní, ale je supr, že už zítra - těším se!

Odesláno

Klasika modré Maká prvá generácia na NATO remienku a  už majú teda niečo za sebou. Nosím ich na pivo,  k moru, aj k obleku na svadby, pre mňa perfektné univerzálne hodinky. 

post-36165-0-75770300-1584707205_thumb.jpg

post-36165-0-42210600-1584707224_thumb.jpg

Odesláno

jo, modrý mako jsou taky parádní. a vůbec, všechny tyhle modely se orientu moc povedly.

No ešte by som bral tie nove potápky Triton, vyzerajú luxusne a niesu až také veľké ako predchádzajúce Mforce. Manželka by si to možno ani nevšimla, podľa nej sú totiž  všetky moje hodinky rovnaké  :whistling:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...