Shelby Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Po nejakom čase som si rozšíril zbierku opäť o lacnejší kusok (aj ked na Slovensku zaň chcú pomaly miestami 400€) Orient Ray Raven II Už dlhšie sa mi pozdávali, no ked som nahodou narazil na super cenu (ktorú som ešte viac zjednal [150€]) neodolal som, reku risknem to. Diver ma nikdy nejak nelakal, ale predsa len v tej čiernej to je taká rarita trocha. Specifikácie také základné, 41.5mm diameter, 47mm lug-to-lug, automatické s aj ručným naťahovaním, screw down crown, 200m water restance. Také moje dojmy, čo sa dizajnu týka tam asi tejto homage na submarinera neni čo vytknúť, v tejto verzii (Raven) v tej bežnej by mi vadilo že day-date má biele pozadie. Pôsobia dosť "tactical" ideálne pre nejakého airsoftera na dotvorenie outfitu vojaka zo spec ops :) Ring je po kraji leštený takže pekne odráža svetlo, má prijemný tuhší chod vystredený je na vybornu. Celkovo kvalita mi príde dosť vysoká. Pri porovnaní so Seiko ktoré mám tak Orient je asi o triedu vyššie, čo sa balenia týka, spracovania a aj kvality. čo by som vytkol je že mohli byť troška väčšie (44mm napr) v tej čiernej sa dosť ich "velkosť" stráca. Kvalita remienka tiež nie je najvyššia, ale za tu cenu sa nedá stažovať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 před 39 minutami, Shelby napsal: Po nejakom čase som si rozšíril zbierku opäť o lacnejší kusok (aj ked na Slovensku zaň chcú pomaly miestami 400€) Orient Ray Raven II Už dlhšie sa mi pozdávali, no ked som nahodou narazil na super cenu (ktorú som ešte viac zjednal [150€]) neodolal som, reku risknem to. Diver ma nikdy nejak nelakal, ale predsa len v tej čiernej to je taká rarita trocha. Specifikácie také základné, 41.5mm diameter, 47mm lug-to-lug, automatické s aj ručným naťahovaním, screw down crown, 200m water restance. Také moje dojmy, čo sa dizajnu týka tam asi tejto homage na submarinera neni čo vytknúť, v tejto verzii (Raven) v tej bežnej by mi vadilo že day-date má biele pozadie. Pôsobia dosť "tactical" ideálne pre nejakého airsoftera na dotvorenie outfitu vojaka zo spec ops Ring je po kraji leštený takže pekne odráža svetlo, má prijemný tuhší chod vystredený je na vybornu. Celkovo kvalita mi príde dosť vysoká. Pri porovnaní so Seiko ktoré mám tak Orient je asi o triedu vyššie, čo sa balenia týka, spracovania a aj kvality. čo by som vytkol je že mohli byť troška väčšie (44mm napr) v tej čiernej sa dosť ich "velkosť" stráca. Kvalita remienka tiež nie je najvyššia, ale za tu cenu sa nedá stažovať. Gratuluji! Kde jsi kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shelby Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 (upraveno) před 14 minutami, Chronopetr napsal: Gratuluji! Kde jsi kupoval? Vďaka! Chrono24, klasika. Od nejakého španiela, prišlo to naozaj rýchlo a dobre. Ale pre ludí čo majú viac ako 17cm (zápastie, nie výšku ) by som povedal že to bude asi malé, ja som niečo jemne pod 17 (občas nad neviem jak funguje moja ruka ) a je to, povedal by som LTT dobre. Ale ku košeli do kontrastu idealne Ten dizajn je fakt krásny Upraveno 13. srpna 2021 uživatelem Shelby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Zelená se ztrácí v poli: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Siwi pěkný, tuhle zelenočernou si vykouzlil poprvé , u mne stále retro vlna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Ono takhle v podvečer není ta zelená na cifru proti modré obloze moc vidět. Jinak ty tvoje kaledářovky - to je prostě klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Včera a dnes tritony...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 V 13. 8. 2021 v 13:58, Shelby napsal: Po nejakom čase som si rozšíril zbierku opäť o lacnejší kusok (aj ked na Slovensku zaň chcú pomaly miestami 400€) Orient Ray Raven II Už dlhšie sa mi pozdávali, no ked som nahodou narazil na super cenu (ktorú som ešte viac zjednal [150€]) neodolal som, reku risknem to. Diver ma nikdy nejak nelakal, ale predsa len v tej čiernej to je taká rarita trocha. Specifikácie také základné, 41.5mm diameter, 47mm lug-to-lug, automatické s aj ručným naťahovaním, screw down crown, 200m water restance. Také moje dojmy, čo sa dizajnu týka tam asi tejto homage na submarinera neni čo vytknúť, v tejto verzii (Raven) v tej bežnej by mi vadilo že day-date má biele pozadie. Pôsobia dosť "tactical" ideálne pre nejakého airsoftera na dotvorenie outfitu vojaka zo spec ops :) Ring je po kraji leštený takže pekne odráža svetlo, má prijemný tuhší chod vystredený je na vybornu. Celkovo kvalita mi príde dosť vysoká. Pri porovnaní so Seiko ktoré mám tak Orient je asi o triedu vyššie, čo sa balenia týka, spracovania a aj kvality. čo by som vytkol je že mohli byť troška väčšie (44mm napr) v tej čiernej sa dosť ich "velkosť" stráca. Kvalita remienka tiež nie je najvyššia, ale za tu cenu sa nedá stažovať. Mám lautr ty samé už asi půl roku. Akorát trochu nelícuje 12 na lunetě s 12 na cifru, ale sper to ďas. Ta vrstva je kvalita, mám jen malinko otlačeninu na kousku, kde si opírám ruku o stůl, jinak furt jak nové. A přesnost v podstatě na nule, jsou to koží hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shelby Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 před 23 hodinami, miccalek napsal: Mám lautr ty samé už asi půl roku. Akorát trochu nelícuje 12 na lunetě s 12 na cifru, ale sper to ďas. Ta vrstva je kvalita, mám jen malinko otlačeninu na kousku, kde si opírám ruku o stůl, jinak furt jak nové. A přesnost v podstatě na nule, jsou to koží hodinky! Ano tiež som spokojný a za tu cenu snáď ani nie je konkurencia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Dnes sestry oranžád - zluťásky. Stoletý kalendář a příjemný zelený ciferník. Vše zakomponováno v lehkém nižším sportovně úřednickém pouzdru, doplněno koženým drobně prošívaným řemínkem. Velmi pohodový model.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Triton louend bez lumi na steraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Bestie s lumi na stěrači Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Dnes po delší době retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Hurá! Moje první Orienty právě dorazily (takřka po 14ti dnech). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Snekofon ty retrofky maj grády, Pavel87 krabičku známe ukaž obsah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shelby Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 před 26 minutami, Pavel87 napsal: Hurá! Moje první Orienty právě dorazily (takřka po 14ti dnech). No ukáž aké s orientmi sa neda stupit vedľa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 před 13 minutami, Shelby napsal: No ukáž aké s orientmi sa neda stupit vedľa! Takhle pěkně to svítí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 (upraveno) A takto vypadají z boku. Signovaná korunka je za tuhle cenu třešničkou na dortu. Jen to ploché minerální sklo asi bude lapač škrábanců. Mám pocit, že jednu mikrovlásečnici se mi již podařilo vyrobit. Upraveno 19. srpna 2021 uživatelem Pavel87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shelby Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 No a teraz ich ukáž v plnej kráse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 (upraveno) Před hodinou, Shelby napsal: No a teraz ich ukáž v plnej kráse Tak dobře, chtěl jsem to trošku zdramatizovat. Tady jsou po vybavení, ještě neseřízené. Jedná se o model “Defender, druhá generace”. Upraveno 19. srpna 2021 uživatelem Pavel87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se