Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě dorazil dáreček od @fijo - Orient Star WZ0051AF! A tedy můžu vám říct, že jsem z nich paf. Už dlouho jsem po nich toužil, hlavně po modré variantě. Ale trvá mi dlouhou, než se rozhoupu a když se teď objevila možnost získat tyto černé, skočil jsem po nich. To sklo se SAR coatingem je neskutečný! Asi už nebudu chtít hodinky bez toho. 

IMG_1975.jpeg

Odesláno

Hosi, jsem rad, ze konecne poznate pekny hodinky. Visely mi v inzerci pres mesic a nikdo si jich ani nevsiml. Asi ten modus operandi, ze vsechno budu poustet ven pres Fera, budu aplikovat casteji :D 

Tak at ti to tika.

Odesláno

Musím přitakat. Toto jsou docela podceňované modely, které jsou ale fakt skvělé.

A zrovna třeba ten ukazatel nátahu je pro mě docela důležitý a jeden z důvodů, proč mám rád Orienty. Vzhledem k mé extrémní hodinkové promiskuitě potřebuji vidět, jak je co natažené.

Jinak vzhledem k tomu, že mi z těch titanovek prošly zápěstím asi všechny modely, tak moje pořadí je bílá, limitka, modrá, šedo-zlatá, černá.

Odesláno (upraveno)

Tak já se díky místnímu členovi - díky Fijo - můžu taky přidat :)

Orient jsem ještě neměl, tak sem je vzal na zkoušku (i kvůli porovnání s SKX).

edit: na barevnou nesladěnost nehleďte - máme v práci zimu, tak sem vzal, co bylo po ruce ;)

PXL_20231027_084146153.jpg

PXL_20231027_084124474.jpg

Upraveno uživatelem filltos
Odesláno
Před hodinou, AndyAaron napsal:

Hosi, jsem rad, ze konecne poznate pekny hodinky. Visely mi v inzerci pres mesic a nikdo si jich ani nevsiml. Asi ten modus operandi, ze vsechno budu poustet ven pres Fera, budu aplikovat casteji :D 

Tak at ti to tika.

Takže to ty jsi je původně kupoval? 🙂 

před 10 minutami, _lip_ napsal:

Musím přitakat. Toto jsou docela podceňované modely, které jsou ale fakt skvělé.

A zrovna třeba ten ukazatel nátahu je pro mě docela důležitý a jeden z důvodů, proč mám rád Orienty. Vzhledem k mé extrémní hodinkové promiskuitě potřebuji vidět, jak je co natažené.

Jinak vzhledem k tomu, že mi z těch titanovek prošly zápěstím asi všechny modely, tak moje pořadí je bílá, limitka, modrá, šedo-zlatá, černá.

Díky Tobě jsem o nich vůbec začal přemýšlet, díky za možnost je vidět na živo 🙂 Jinak můžeš sem hodit, jak vypadá ta bílá (jestli teda myslíš tu s modřenými ručkami, tak asi vím) a především ta limitovaná edice? 

Jinak mě se ten "stěrač" líbí, protože jej na žádných jiných hodinkách ještě nemám a ten pocit, když víš, kolik ještě zbývá šťávy není vůbec k zahození. 

Odesláno
před 9 minutami, _lip_ napsal:

To jo, ale od té doby co vím, že jde dát i dozadu do průhledu se mi ho nechce na ciferníku tolerovat. A hlavně proč ta brutální stupnice. Ty o trochu levnější ji mají mnohem decentnější. Ale fakt jsem měl svrbění, že to dám a koupím je.

Odesláno
před 16 minutami, Jiří Sedlák napsal:

To jo, ale od té doby co vím, že jde dát i dozadu do průhledu se mi ho nechce na ciferníku tolerovat. A hlavně proč ta brutální stupnice. Ty o trochu levnější ji mají mnohem decentnější. Ale fakt jsem měl svrbění, že to dám a koupím je.

A kolik takové hodinky stojí? Za mě to může být i horší, třeba tady i s nápisem: https://www.hodinky-koscom.cz/carl-f-bucherer-manero-powerreserve-00-10912-08-33-01-k0027082 Ale jinak jsou Bucherery super. 

Odesláno (upraveno)

Pavle, nenech si zkazit radost, co člověk - to jiný názor. Důležité je, že se Tobě líbí, a na ostatní serepes!

Upraveno uživatelem Kamil.K
Odesláno
Před hodinou, Pavel87 napsal:

Takže to ty jsi je původně kupoval? 🙂 

Ja je mel tady od Lipa. Pak jsem je prodal FB, ten je pustil fijovi a od nej je mas ty. 

@_lip_ ty sede se zlatyma indexama a ruckama vypadaj skvele. Kdyz jsme to tehdy resili, nemohl jsem si vybrat. Cela tahle rada je povedena, ten AR to jenom korunuje.

Odesláno
před 33 minutami, Kamil.K napsal:

Pavle, nenech si zkazit radost, co člověk - to jiný názor. Důležité je, že se Tobě líbí, a na ostatní serepes!

V pohodě, nikdo mi radost nekazí. Jsme dospělí lidé a pluralita názorů se cení. Stěrač mi nevadí, naopak. Ale respektuji, že to někdo může mít jinak. 

před 28 minutami, AndyAaron napsal:

Ja je mel tady od Lipa. Pak jsem je prodal FB, ten je pustil fijovi a od nej je mas ty. 

@_lip_ ty sede se zlatyma indexama a ruckama vypadaj skvele. Kdyz jsme to tehdy resili, nemohl jsem si vybrat. Cela tahle rada je povedena, ten AR to jenom korunuje.

Tomu říkám rodokmen a uzavření se kruhu! 🙂  Vzpomínám si, jak jsem se o tom s @_lip_ bavil a on říkal, že měl i černé, ale nechal si modré a černých se zbavil :D Nejlepší na tom je, že děláme asi tak 3 km od sebe. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...