_lip_ Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Nemám rád skeletony a PVD úpravu, tak nejnovější přírůstek byl jasný 6 2
Snekofon Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna @_lip_Pěkný detail - taky nemám rád ani jedno jak se s tím žije - měl jsem chvíli spadeno na RE-AV0A02S00B, ale pak jsem si to sám vymluvil, že ty ručky budu na ciferníku hledat a bude mě to srát... na živo jsem ale žádné skeletony od Orientu neviděl...
_lip_ Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Dorazily dneska, tak ještě nevím. Ten nový strojek F8 je docela hezký. 5
Jiří Sedlák Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna V 16. 4. 2025 v 18:36, Jira78 napsal: Parádní patina
Jira78 Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal: Parádní patina Jj díky, parádní byla i cena, koupil jsem je od kolegy za 2600
Snekofon Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Konečně jsem se dokopal k vyzkoušení řemenů a závěr je jasný a potvrdil jsem si to už x krát, NATO mě baví jen na Cook, kde nemám moc jiné volby, ale jinak když už přezouvat, tak na gumu, a hadry asi ani moc ne... Na fotkách jiných mě to přijde super, na vlastních hodinkách už tak moc ne, a na ruce mě to spíš obtěžuje... Závěr...seřídit čas, nasadit kovový tah a vzhůru někam na výšlap 1
_lip_ Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Tak po pár dnech musím prohlásit, že jsou docela fajn. Nosí se dobře, i když asi zkusím jiný pásek. Přesnost je přiměřená a hlavně mě při každém pohledu zaujme jiný detail toho vícevrstvého cifru a strojku. 7
kolky87 Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Červené kamasu Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 2 1
Snekofon Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Stáhl jsem je z prodeje a trochu si oddychnul že to nedopadlo, tyto musí zůstat domě 1
lub Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května před 1 hodinou, Snekofon napsal: Stáhl jsem je z prodeje a trochu si oddychnul že to nedopadlo, tyto musí zůstat domě hehe, já svoje černé outdoory (avatarky) taky prodával nadvakrát, v rozmezí asi 3 let. ze značky OS mám stále ambivalentní pocity.. měl jsem klasiky, retrogrády, potom outdoory, teď mám diversky a ty taky už byly dvakrát v prodeji . vždycky bylo něco, co mě na nich po určité době vadilo. na outdoorech je největší minus těch 21mm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se