krakra Odesláno 27. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 před 19 hodinami, kolky87 napsal: Triton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tydle Orienty zaujaly. 1
Snekofon Odesláno 27. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 Jsou skvělé - líbí se mně brus na ručkách, červený stěrač i ten černý prvek na korunce. Jediné co mně na nich vadí je pozice datumovky a s tím spojený useknutý index, kdyby ji dali na pozici 9, tak by to vypadalo vyváženěji.
dragys27 Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Lacifer Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
krakra Odesláno 10. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Salamaster Odesláno 10. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2025 před 21 hodinami, Lacifer napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. I když digi neholduji tak tyhle jsou skvělé. Nic takového jsem od Orientu ještě neviděl. Co je to prosím za model ? 2
Lacifer Odesláno 10. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2025 před 24 minutami, Salamaster napsal: I když digi neholduji tak tyhle jsou skvělé. Nic takového jsem od Orientu ještě neviděl. Co je to prosím za model ? Jsou to Orient Toutchtron H680101-40 ze sedmdesátých let, první dotykáče, když chceš vědět kolik je hodin musíš spojit dotykem prstu pouzdro a lunetu jinak je na displeji tma, (kvůli úspoře baterie) a když se dotkneš dvakrát zobrazí se datum, celkem raritka.
Lacifer Odesláno 10. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2025 před 40 minutami, Salamaster napsal: I když digi neholduji tak tyhle jsou skvělé. Nic takového jsem od Orientu ještě neviděl. Co je to prosím za model ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Salamaster Odesláno 10. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2025 před 47 minutami, Lacifer napsal: Jsou to Orient Toutchtron H680101-40 ze sedmdesátých let, první dotykáče, když chceš vědět kolik je hodin musíš spojit dotykem prstu pouzdro a lunetu jinak je na displeji tma, (kvůli úspoře baterie) a když se dotkneš dvakrát zobrazí se datum, celkem raritka. Jsou hustý . Gratuluji ke skvělému kousku
Lacifer Odesláno 10. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2025 před 32 minutami, Salamaster napsal: Jsou hustý . Gratuluji ke skvělému kousku Díky
AKUC Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 OS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Rendell Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Pavel87 Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Dneska po delší době titanovky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Chronopetr Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 Obyč, ale mám je moc rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Pavel87 Odesláno 22. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 Dnes jsem zcela netakticky vyrazil do I chodu, udělal jsem to z lehkomyslnosti, z mladické nerozvážnosti. Hodinkově jsem byl ale do bitevního pole vybaven více než dobře! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
krakra Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 13 hodinami, Pavel87 napsal: Dnes jsem zcela netakticky vyrazil do I chodu, udělal jsem to z lehkomyslnosti, z mladické nerozvážnosti. Hodinkově jsem byl ale do bitevního pole vybaven více než dobře! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsou hezký Orienty.... 1
Chronopetr Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Krásné svátky a v novém roce orientaci na další krásné hodinky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Snekofon Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se