Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 6,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsou skvělé - líbí se mně brus na ručkách, červený stěrač i ten černý prvek na korunce. Jediné co mně na nich vadí je pozice datumovky a s tím spojený useknutý index, kdyby ji dali na pozici 9, tak by to vypadalo vyváženěji.

Odesláno
před 21 hodinami, Lacifer napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

I když digi neholduji tak tyhle jsou skvělé. Nic takového jsem od Orientu ještě neviděl. Co je to prosím za model ? 🙂

• Like 2
Odesláno
před 24 minutami, Salamaster napsal:

I když digi neholduji tak tyhle jsou skvělé. Nic takového jsem od Orientu ještě neviděl. Co je to prosím za model ? 🙂

Jsou to Orient Toutchtron H680101-40 ze sedmdesátých let, první dotykáče, když chceš vědět kolik je hodin musíš spojit dotykem prstu pouzdro a lunetu jinak je na displeji tma, (kvůli úspoře baterie) a když se dotkneš dvakrát zobrazí se datum😁, celkem raritka.

Odesláno
před 47 minutami, Lacifer napsal:

Jsou to Orient Toutchtron H680101-40 ze sedmdesátých let, první dotykáče, když chceš vědět kolik je hodin musíš spojit dotykem prstu pouzdro a lunetu jinak je na displeji tma, (kvůli úspoře baterie) a když se dotkneš dvakrát zobrazí se datum😁, celkem raritka.

Jsou hustý 👌. Gratuluji ke skvělému kousku

Odesláno
před 13 hodinami, Pavel87 napsal:

Dnes jsem zcela netakticky vyrazil do I chodu, udělal jsem to z lehkomyslnosti, z mladické nerozvážnosti. Hodinkově jsem byl ale do bitevního pole vybaven více než dobře! 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

To jsou hezký Orienty....

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...