Lacifer Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Toutchtron Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
lub Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Rendell Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Snekofon Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Oliver111 Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Snekofon Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Chronopetr Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Celou dobu jsem je měl na různých natech a paratroopech. Teď jsem nasadil samovyrobenou kožku s umělou patinou a mám zase nové hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Snekofon Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února (upraveno) před 10 minutami, Chronopetr napsal: Celou dobu jsem je měl na různých natech a paratroopech. Teď jsem nasadil samovyrobenou kožku s umělou patinou a mám zase nové hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta kůže jim sekne - paradoxně jim sekne i to zakryté logo hodinovkou. Já jsem v tomto byl dlouho nerozhodnutý, u vintážek mě to logo baví, u nových modelů až tak ne - ještě u bambín to dávám... a na tvé fotce je vidět že ten font nápisu je tak jak je v pohodě - je to čisté a k tomu stylu defenderů se to hodí Upraveno 25. února uživatelem Snekofon
Chronopetr Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Souhlas, to "cigaretové" logo je věčné téma. Já to ani tak nerozděluji podle stáří modelu, ale podle ceny. U levných mi to nevadí, ale dražší model bych si už právě kvůli tomu logu nekoupil. Vlastně nevím, co mi na tom vadí, jsou jistě horší loga, a výrobek si to obhájí. Je to prostě jen nějaký subjektivní pocit.
Snekofon Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února JJ přitom to zjednodušené bez lvů co se jednu dobu používalo by stačilo, šlo by to použít na značení korunky a není to takový kolotoč ... no co už škoda mluvit, už se o tom popsalo všude hodně, když si člověk dá do vyhledávače "worst watch logo" tak vyskočí Orient, ale s Japonci to nehne. Přitom změnou loga si už prošlo tolik značek a to za sebou netáhly takovou hrůzu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Dnes , vlastně v týdnu pořízené …. Dnes doručené …. Jo ač to není můj styl , mám je hned rád ….., s kůží je budu mít raději ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
FantasticFabio Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Ten cifr mě dostal , jsem rád že se mi připletli přes cestu ….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Dnes opět tak…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
JR_2010 Odesláno neděle v 18:54 Nahlásit Odesláno neděle v 18:54 Cestovatelské hodinky na cestě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Rendell Odesláno pondělí v 08:31 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:31 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
krakra Odesláno pondělí v 15:19 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:19 před 20 hodinami, JR_2010 napsal: Cestovatelské hodinky na cestě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tydle jsou skutečně krásný. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se