Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 10 minutami, Chronopetr napsal:

Celou dobu jsem je měl na různých natech a paratroopech. Teď jsem nasadil samovyrobenou kožku s umělou patinou a mám zase nové hodinky. 😀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ta kůže jim sekne - paradoxně jim sekne i to zakryté logo hodinovkou. Já jsem v tomto byl dlouho nerozhodnutý, u vintážek mě to logo baví, u nových modelů až tak ne - ještě u bambín to dávám... a na tvé fotce je vidět že ten font nápisu je tak jak je v pohodě - je to čisté a k tomu stylu defenderů se to hodí

Upraveno uživatelem Snekofon
Odesláno

Souhlas, to "cigaretové" logo je věčné téma. Já to ani tak nerozděluji podle stáří modelu, ale podle ceny. U levných mi to nevadí, ale dražší model bych si už právě kvůli tomu logu nekoupil. Vlastně nevím, co mi na tom vadí, jsou jistě horší loga, a výrobek si to obhájí. Je to prostě jen nějaký subjektivní pocit.🤷‍♂️

Odesláno

JJ přitom to zjednodušené bez lvů co se jednu dobu používalo by stačilo, šlo by to použít na značení korunky a není to takový kolotoč ... no co už :) škoda mluvit, už se o tom popsalo všude hodně, když si člověk dá do vyhledávače "worst watch logo" tak vyskočí Orient, ale s Japonci to nehne. Přitom změnou loga si už prošlo tolik značek a to za sebou netáhly takovou hrůzu :)  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno

Dnes , vlastně v týdnu pořízené …. Dnes doručené …. Jo ač to není můj styl , mám je hned rád ….., s kůží je budu mít raději ! 

• Like 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...