Čajíček Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Celkový dojem ok. 273 USD s dopravou + samozřejmě výpalné DHL, clo a DPH vyšly na cca 7800,- kaček. Za tu cenu nemůžu najít větší chybu. Jenom mi pocitově přijdou mnohem větší než Seiko sarb. Přitom jsou jen o malý kus větší. Asi to dělá ta bílá na cifru a fakt, že ten cifr je v poměru k pouzdru větší a ještě je klenutej(sklíčko taky). Usedlejší hodinky jsem ještě na ruce neměl. Myšleno v dobrém. Je to prostě classic. Kupoval jsem je s tím, že jsme chtěl světlou alternativu k sarb033 a to se docela povedlo. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Přeci jenom jsem si ještě vzpomněl na jednu věc, kterou nepochvalim. Rotor má trochu méně kultivovaný chod. Je trochu cítit a slyšet. Neřekl bych ale, že je to deal- breaker. Hodinky jsou vážně pěkné. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Dík za info. Strojek má hacking a ruční natáh, co sem se dočet, že? Rezerva natahu se mi taky líbí. A jak ti šlape, myslím přesnost? Cena je víc než příznivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Jo, stroj hackuje a nátah je možný i ručně. Pěkné je koukat jak leze ukazatel rezervy nahoru. Na hodnocení přesnosti je asi ještě brzo. Mám je cca 14 dnů a měl jsem zatím maximálně 3x na ruce mimo domov. Všimnul jsem si, že jdou do plusu. Při cca 10-12 hodinách na ruce a zbytek odložení na dýnko to bylo mezi 5 - 10s do plusu. Není nic extra a neni to tragédie (aspoň zatím ne). Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Na těch hodinkách je stejně nejlepší to logo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Tolik radosti za pár kaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Rozhodně. Akorát mě u této první verze štve ten čudlík. Když bych dostal chuť na Ray, tak to bude Ray II. Jako, že chuť by byla, ale v tuhle chvíli už bych je neunosil. Mám teď problém vybrat, co bych pustil dál, aby něco nového mohlo přijít. Vsichni víme, jaké je to rozhodování. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Jedna rychlá na koženém řemínku. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 morbo: nějak mi vadí otočené fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Dneska tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuzma Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 ...tyhle mě baví...musím na ně někde kouknout na vlastní oko ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Jsou skvělé, jenom hlučnější strojek chce trochu zvyku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Nami, dnes prišli poštou.Mám radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Jsou opravdu hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Dík. Sú skvelé.V pozadí 2x shihtzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerber Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Nami, dnes prišli poštou.Mám radosť. Opravdu moc hezké, ať dělají radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Dík. Dajte sem niekto foto svojich Orientov, nech môžem ďalej spamovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Orient v divadle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se