5etter Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Díky. Prohlíženo na telefonu, takže jsem ji neviděl, sotty. Takže dve nezávislé časy vedle sebe - jeden zobrazený klasicky a druhý otočnými věnci? Dva strojky? Zajímavé hodinky, jistě by stálo za to se o nich trochu rozepsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro82 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 (upraveno) Čekám, kdy se někdo přidá.. :-)IMG_20191127_090800_041.jpg Zvedám hozenou rukavici. Opava, "Stříbrné jezero", vzduch 3°C, voda 7°C Upraveno 1. prosince 2019 uživatelem Pedro82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro82 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Přezul jsem na mesh. Snad to není moc haute. IMG_20191201_134752-01.png Lacifere, už jsem asi pochopil, jak se z těch tvých HH odčítá čas, ale furt mi není jasný, proč jsou na tom levým ciferníku dvě ručičky. Jedna bude asi sekundovka, co? Haute jak haute, ke košili je nosím rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Ok tak teda znovu a na kůžiMuzu poprosit o typ hodinek?Hledal jsem to na netu podle obrazku a nemuzu najit. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Ok nesou označení Orient fxc0001b, 2 strojky vpravo digi automat strojek zřejmě z dámskejch Orientek, vlevo na baterku, vodotěsnost 50m, sklíčko safír, koupeno na Slovenskym bazoši za 100?,když jsem je viděl hned jsem je potřeboval do sbírky, je to sice trochu bizár ale první dojmy super, sorry fotky jen mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Bohuzel. Kdyz zadam : Orient fxc0001b, tak mi nic nevyskoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Aha sorry FXC00001B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Jj, to sou voni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Zvedám hozenou rukavici. Opava, "Stříbrné jezero", vzduch 3°C, voda 7°Cs_triton_Opava.JPG Pedro, to je nádhera! A obdivuju kvalitu fotky, čím to fotíš? Já se sportovní kamerkou těžce bojuju s kvalitou, obzvlášť s ubývajícím světlem po ránu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Dnes Pepsi a ta mi zvedla náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro82 Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Pedro, to je nádhera! A obdivuju kvalitu fotky, čím to fotíš? Já se sportovní kamerkou těžce bojuju s kvalitou, obzvlášť s ubývajícím světlem po ránu... 78885941_10217636132032682_7703633189566152704_o.jpg Ahoj, foceno letitým jabkem 5S. V tomto konkrétním případě spíš než strojem je kvalita fotky ovlivněna okolním světlem, kterého já měl habaděj. Snad se někdo další přidá, ale jaká je pravděpodobnost najít člověka co leze aktuálně do vody, je na chronomagu a nosí orienty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Ray na gumě od trenek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 ktore zvolit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro82 Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 IMG_20191130_094429.jpgktore zvolit... K jaké příležitosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 K jaké příležitosti?na kazdodenne nosenie , lezerna elegancia kosela a rifle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro82 Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 na kazdodenne nosenie , lezerna elegancia kosela a rifle :-) Sice jsem Alpinisty před měsícem prodal, prostě nejsou můj šálek čaje, ale k riflím jsou vhodnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Sice jsem Alpinisty před měsícem prodal, prostě nejsou můj šálek čaje, ale k riflím jsou vhodnější.take celkom univerzalne hodinky su to tie alpinisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Zdravím,dnešní úlovek na blešáku,World Diver-už dlouho jsem je sháněl,trochu jsem je dal do pucu,nový řemen a hned na ruku.. nemají kiklopa ale i tak mám z nich velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Dnes M-Force v háku už aby padla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se