Roman-ZA Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 vitaj v klube kde si kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Děkuji! Skywatches. Ještě nikdy sem tam nenakupoval, ale to je neskutečná rychlost: 3.2. jsou ještě v jejich obchodě v Singapuru, 6.2. mi ráno v 8:00 volá kurýrka, že mi vezou balíček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 celkom fajnova cena aj ti ich stopli na colnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Jojo, stopli, doplácel sem 942 kaček, ale vzhledem k tý ceně mi to vůbec nevadí. Trochu sem se bál, co vzhledem k tý ceně bude kde za zakopanýho psa, ale jak po vizuální tak i po funkční stránce prostě nic - díky bohu! Chod je zatím luxusních hrubým odhadem (podle meteostanice ) možná tak o-1 sec do plusu, tak bych si přál aby to i tak zůstalo Jinak, koukám na ten ciferník a ručky lupou a prostě nechápu, jak to udělali, to je všecko tak vypiplaný do posledního detailu. A to mám právě tak strašně rád, tohle sem tak dlouho a marně hledal, jen mě ani ve snu nenapadlo, že to najdu u OrientStar. Navíc 100m WR - supr! Můžu si s nima kdykoliv bez obav hupsnout do vody. Safír - veliká paráda. A skutečně pravdivý ukazatel rezervy nátahu. Tohle se opravdu povedlo, a navíc za ty směšný prachy - zatím skutečně nemám důvod se dívat jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 tak, tak perfektne su, perfektne Star je dla mna vlajkova lod Orientu. hlavne, nezabudni, ze je to in-house kaliber. ja som s nimi tiez maximalne spokojny. s tou lupou je to velmi dobry napad, musim ich aj ja poriadne prezriet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 To jo, to je lepší jak televize No vidíš - a ještě ten inhouse, co je dost podstatné. Souhlasím, OrintStar sou prostě machři! Prohlíd sem si i jejich ostatní modely a, i když to není jak se říká úplně můj šálek čaje, hlavně kvůli absenci day-date, který prostě vyžaduju, tak všechny sou úžasný a nádherný. Žádný z nich sem nenašel, že by byly nějakým způsobem ošizený. Ale Retrogrády sou z nich stejně top ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 kua nechte tech chvalozpevu, jeste zacnu litovat, ze jsem je prodal. ale chapu vas, zkoumat je pod lupou byla cista radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Jak jsou na tom ty retra se sklem a AR úpravou? U těch mojich stárů (ty modré viz výše) to bylo obrovské zklamání. Ten AR je tak mizerný, jako by tam ani nebyl. To sklo se tak leskne, že se při slunci nedá skoro ani odečíst čas. A taky se hrozně patlá :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 lutovat to mozes a aj by si mal, kamarat. ked som videl tvoje fotky, tak som mal rozhodnute este raz vdaka kua nechte tech chvalozpevu, jeste zacnu litovat, ze jsem je prodal. ale chapu vas, zkoumat je pod lupou byla cista radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Osobně antireflex na Retrográdech je pro mě důležitej pouze potud, jestli je vnitřní nebo venkovní. Sem rád, že vnitřní, nerad bych totiž za sluníčka nebo svitu nějaký bodový ledky koukal na safír pokrytej tisíci vlásečnicemi. Jinak ano, účinnost asi má, já nevím, pokaždý co kouknu na hodinky, hned vidím, kolik je hodin. A to mám tu bílou\krémovou verzi. Okamžitě odečíst čas v setině vteřiny mi nikdy nedělá problém. Jo a když sme u těch skel, tak mám velice silný podezření, že i průhled dýnkem je taky safír, soudě podle toho mlíčnýho okraje - neví to někdo? V každým případě, doporučuju je urychleně zakoupit a antireflex i všechno ostatní zkoumat až posléze, zdá se mi totiž, že se jich dá sehnat... no vlastně nějak už skoro žádný. lub si je od tebe kdyžtak rád odkoupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Heh - konečně se mi to podařilo: koukněte na index 7. hodiny. No, k lubovi se sice stejně ani vzdáleně nepřiblížím, ale z toho detailu mám upřímnou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 ze ty si na ten index naniesol perlet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 tam se blyští asi odraz Růžovky Jinak sem i s přesností docela mile překvapen. Vypadá to, že budou hodně blízko nule, tak uvidíme ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Dnes návrat do sedmdesátek a zjištění že furt drží +1s/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Velke vintazky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 momentálně dnem i nocí pořád tyhle obyčejné mako. po všech stránkách moc příjemné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Naprosto souhlasím. Taky mám k Makům hluboký vztah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Miluju tyhlety OrientStary. Zvláštní, dřív sem nad bílým ciferníkem ohrnoval nos a teď už nic jinýho nechci. Líbí se mi, jak sou usedlý, takový správně dědkovský.Jojo, holt stárnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se