Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

aky je to zdroj?  

https://www.tovys.cz/eshop/produkt/154704/ffe06002d.html

Bohužel velmi pravděpodobně na těchto stránkách prodávají něco, co neodpovídá jejich popisu...i když tato položka už je mrtvá... já se díval po GMT Orientech a tyto stránky na mě skočily, nenapadlo mě ověřovat si velikost pouzdra, i když mně to nepasovalo do běžné produktové řady Orient, aby měli menší pouzdro GMT... nu což...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.tovys.cz/eshop/produkt/154704/ffe06002d.html

Bohužel velmi pravděpodobně na těchto stránkách prodávají něco, co neodpovídá jejich popisu...i když tato položka už je mrtvá... já se díval po GMT Orientech a tyto stránky na mě skočily, nenapadlo mě ověřovat si velikost pouzdra, i když mně to nepasovalo do běžné produktové řady Orient, aby měli menší pouzdro GMT... nu což...

Eshopy si často pletou průměr pouzdra a číselníku z toho vznikají tyhle zmatky. Zvlášť u hodinek s lunetou může být rozdíl i 10 - 12 mm. Objednáš zdánlivě třeba 42 a přijde monstrum velké pomalu jak Dýzly.

Chce to vidět a dát na ruku než se něco koupí jinak je to sázka do loterie a co pak s tím..

Odkaz ke komentáři

Sympaťáci! Konečně taky nějaký hezký, elegantní hoďky. Taky sem nad nima párkrát uvažoval. Z těch potápek všude tady kolem nabývám dojmu, že nežiji už ani ve střední Evropě, ale řekněme někde na Hawaii a drtivá většina obyvatelstva jsou buď zkušení potápěči z povolání, nebo drsní ostřílení  mořští vlci.  Hezký hodinky nepotápkového typu, bez šroubovacích korunek a s normální rozumnou WR, co nám tady v řekněme těch 99,98% bohatě stačí aby člověk pohledal...

Taky trošku i tý estetiky, pánové, nó... ;)

post-68939-0-53798900-1585590164_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Je fakt, že tepláky už mi taky lezou krkem, proto i doma chodím oblečenej, jako kdybych byl venku, mezi lidma. Zvláštní, taková hloupost, ale člověk se hned cejtí líp. Asi ze mě nikdy teplákovej typ nebude :)

No, já po 14 dnech houmofisu si řikám, že bych se konečně mohl oholit a převléct :D. to je hrozný, jak to člověka degraduje. Asi by to ráno ráno chtělo delší procházku jakože do práce, a doma si vzit k teplákům aspoň košili :).

Jinak k hodinkám - mně na potápkách vyhovuje jejich jednoduchost a praktičnost, taknějak se v nich cejtím asi nejlíp. Vodotěsnost beru jako bonus.

U orientů jsem pár kusů vystřídal, jen zlomek ve srovnání se seikem nebo casiem, a po některých stále koukám (třeba bambína mimostřednou vteřinovkou).

první byly s lumicifrem

post-5667-0-18298900-1585636033_thumb.jpg

potom pilotky

post-5667-0-91665700-1585636136_thumb.jpg

následovaly skvělý os classic

post-5667-0-38598900-1585636190_thumb.jpg

bambína

post-5667-0-17699900-1585636278_thumb.jpg

fieldy

post-5667-0-39526100-1585636412_thumb.jpg

úžasný retrogrády

post-5667-0-62641500-1585636484_thumb.jpg

ray

post-5667-0-77032600-1585636523_thumb.jpg

Noa teď mám zase dvoje potápky - ty už beru jako trvalky, ale kdoví, jak to bude :)

Odkaz ke komentáři

Sympaťáci! Konečně taky nějaký hezký, elegantní hoďky. Taky sem nad nima párkrát uvažoval. Z těch potápek všude tady kolem nabývám dojmu, že nežiji už ani ve střední Evropě, ale řekněme někde na Hawaii a drtivá většina obyvatelstva jsou buď zkušení potápěči z povolání, nebo drsní ostřílení  mořští vlci.  Hezký hodinky nepotápkového typu, bez šroubovacích korunek a s normální rozumnou WR, co nám tady v řekněme těch 99,98% bohatě stačí aby člověk pohledal...

Taky trošku i tý estetiky, pánové, nó... ;)

Dik, potesilo.  :) Su vyborne, len to bol troska impulzivny nakup, ako to casto pri hodinkach byva. Nasledne som zistil, ze existuje novsi model s hackingom a rucnym natahom. :( S tymi "dajverami" mas pravdu, aj ja mam par, dokonca aj v tomto vlakne. Ale u mna maju odpodstatnenie, som cistokrvny morsky vlk. More som uz raz aj videl a vo vani sa pravidelne hlbkovo potapam :D :D Co spravis, ked ta oslovi siroka luneta a nie je cesty spat. Ale mam to tak pol na pol s klasickejsimi kuskami, nech je zachovana rovnovaha vesmiru a ta estetika no  :)

Odkaz ke komentáři

toto ma napadlo (teplaky)  :lol2:  :lol2:

(Bohuš se prohlíží v zrcadle.)
Bohuš: Dobré, ne? Dobré.
Dr. Ulrich: No, to je, to je dobré, no.
Bohuš: Pásek to má aj. Já bych si vzal tři.
prodavačka: Prosim?
Bohuš: Tož tři ty obleky bych si vzal, no.
Irenka: Ježismariá, přece si nebudeš kupovat troje stejné šaty!
Bohuš: Však Irenko, však proč? Když ak su pekné. Mně se to líbí.
Dr. Ulrich: To, to myslíte vážně Bohoušku? (Koukne se na cenovku.) To by myslím nebylo třikrát rozumné.
Bohuš: Tož co, to, to, to už nemám na tři obleky nebo co?
Dr. Ulrich: Ale tak?
Bohuš: No tož! No.
Dr. Ulrich: Dobře, no.
Irenka: Kup si raději koženou bundu? a džíny.
Bohuš: Ale né, člověče, to by ma tlačilo na kulách? No co, já potřebuju něco, aby to větralo, né? Však stejně, já doma nosim, já doma nosim co nejradči? Tepláky, ne? Tož co doma nosim nejradči?
Dr. Ulrich: Tepláky, víte?
Irenka: Nechceš nějakou kravatu? (Nabídne mu kravatu.)
Bohuš: Nevim? Né, tuto né. Nějaku pestrú, todle je ňáké takové posraté. Nějakú pestrú mi vyber. (Políbí Irenku.)
Irenka: Ale prosím tě, tady před lidma?
Bohuš: (K prodavačce.) Slečno, vy jste taková pěkná dcérka, však vy? vás je tady škoda! Co tady budete dřít za pár korun? No! Však kolik vám tady dávajú? Moc né, co?
prodavačka: Vezmete si ten oblek?
Bohuš: Ano, jsme domluvení, tři, ne? Slečno, pojďte ke mně! Tam vám bude dobře? nějaké koruny si vyděláte, však já mám, já mám hotel, totok, restauraci, to? kdybych já vám měl vykládat, co všecko mám, že Irenko?
Irenka: No snad ji ještě pozvi domů!
Bohuš: Však proč by nepřišla? Ať přijde? však má tam bazén, pštrosa?
Irenka: Pštros je můj!
Bohuš: Kdo ti ho kúpil, ty?
Irenka: Prosím tě, ty se mnou jednáš jako bych byla tvůj majetek! Takhle se mnou mluvit nebudeš, rozumíš? Takhle teda ne!
Bohuš: Co tady držkuješ, člověče? To si nezvykaj! Divajte sa na ňu! Vona si snad bude stěžovat, že sa ma u mě dobře, nebo co! Já jí všecko dám, všecko! Ani neuvaří! Ani nemusí, teta? chudák, stará? malá.
Irenka: A kdo ti dělal dneska snídani, co?
Bohuš: Prosim tě, však se to nedalo žrát! Co bys byla beze mňa, ty... herečko!
(Irenka mu dá facku a odejde z obchodu.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...