AndyAaron Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Musis mit tu spravne kyselou slinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Kdosi radil aplikaci tekutých stěračů Rain-off a nebo tak. Hned jsem to chtěl zkusit a dodnes nezkusil. Udělá to tenkou vyleštitelnou vrstvičku Mohlo by to i drobné škrábance na skle maskovat. Ale vyzkoušeno nemám. A taky by to mohlo zasrat mechanismus otočné lunety, ale tím nedisponují žádné z mých hodinek. Zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 ... to sem byl já uvažoval sem o tom pouze, ale dodnes nenašel odvahu to na ty hodinky aplikovat I když tu ochranu před těma stopama po zaschlých kapkách vody by to podle mě mohlo plnit excelentně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 tento víkend to zkusím. Jestli teda najdu v garáži ten präparát… Já nevím jak to, ale hardlex u mne docela trpí, a to se kolem stěn snažím nechodit... jo, já vím, tohle slovo tady neříkáme, počák mi to hned podtrhl červeně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 před 1 hodinou, ten blbej napsal: ... takže nevydáš tajemství perfektně čistého sklíčka, já sem si to myslel Budu holt dál chodit po světě se zapatlaným sklíčkem. Ale vůbec ne. Proč bych něco takového tajil. Já opravdu sklíčko utírám o oblečení (rukáv, cíp košile...). Akorát teda na něj neplivu, to je fakt. Nicméně na fotce vždycky něco vidět je. Tam potom používám již zmíněné retušovací techniky ve fotoeditoru. V reálu mám teda sklíčko velmi často taky upatlaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Přidávám se ke slovům chvály a obdivu ke Gombovo orientkám, to jsou opravdu pěkný hodinky. Takhle by mi day/date vyhovovalo + zpracování vypadá taky poctivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Aha, takže dejme tomu, jisté úpravy tam jsou? Juchů! Já už byl úplně iritovanej, že se mnou vážně není něco v pořádku, když tu mám patlance na skle, byť se ho snažím denně vyčistit, jenom já. Siwi, připojím Ti na Tvé zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Aha, takže dejme tomu, jisté úpravy tam jsou? Juchů!Na zdraví. Ve skutečnosti jsou tam velké úpravy Takže můžeš být úplně v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 zase jednou mi to nedalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 před 14 hodinami, ten blbej napsal: Aha, takže dejme tomu, jisté úpravy tam jsou? Juchů! Já už byl úplně iritovanej, že se mnou vážně není něco v pořádku, když tu mám patlance na skle, byť se ho snažím denně vyčistit, jenom já. Siwi, připojím Ti na Tvé zdraví! i chlapi maji sve dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Tak, přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Na vikend jsem z meshe prehodil na nato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Tohle nato a luneta sedí perfektně, k dokonalosti kompozice snad chybí jen to, že hodinky nemají chlupaté ručičky ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 tak po 10 z nákupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 před 20 hodinami, AndyAaron napsal: Na vikend jsem z meshe prehodil na nato... Těmhle hodinkám sluší snad všechno. Já zůstávám pořád u železa: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Kamasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 @siwi - ten origo tah je za me nej. Akorat ho zatim nemam.Dnes jedna z vyletu na Modravu a okoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 To je neskutecne. Posledni tri prispevky a vzdycky double nebo triple. Nechapu, co ten tapatalk zas vyrabi. Pritom to do ted fungovalo dobre. Omlouvam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se