Kalisport Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Ano, ao. Orient Star mě začínají brát čím dál víc Já dnes do roboty zelené Kamasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Pořídil jsem jako první, tyhle modré Kamasu, se safírem. Té cenovce se snad ani nedá uvěřit, moje za 5300,- Ještě časem bude asi Triton. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Black Mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Orienty u mě momentálně vedou. Ať už O-S nebo mako. Co se mi po pár dnech nošení líbí čím dál víc, je ten klenutý safír na mako. Holt ještě dokoupím lunetu - originální má stejně zoufalej úchop - ale na druhou stranu se mi líbí její design o kterej přijdu. No neni to lehký . Mám obavu, aby nová vložka lunety nějak ladila se zbytkem, nevím, kterou vybrat. Kterou byste zvolili? pár výcvaků, i jako srovnání lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Nova vlozla lunety ti uchop nezmeni Za me teda ani jedna. Bud z toho udelas suby nebo smp. Bude to divne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Aby sklo navazovalo na lunetu, tlak musim dokoupit vyšší lunetu a do toho pasující vložku. Noa vhodný zkosený vložky mají tyhle. Taky mohli udělat orientí design. To, že to změní vzhled hodinek se trochu obávám.. Je to blbý, ale tohle sklo si tam chci nechat, osobně mi přijde lepší než plochý origo. Možná to nechám tak, jak to je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Ja prave aplikoval plochy safir s bezbarvym AR. Nemam ty vypoukle rad a chtel jsem, aby byl maximalne zachovany puvodni vzhled, jen navic safir a AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Po dlhej dobe prislo aj na Kano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 dobré, pracovní ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Dle rezervy nátahu jedeš na MAX POWER! Já si pořád užívám Kamasu, jedna včerejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 před 6 minutami, nooski napsal: Dle rezervy nátahu jedeš na MAX POWER! Já si pořád užívám Kamasu, jedna včerejší Fakt vydarena fotka Hodinky tiez samozrejme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 před 1 hodinou, nooski napsal: Dle rezervy nátahu jedeš na MAX POWER! OS se velmi rychle natáhnou, ráno jsem je dal na ruku a byly cca na půlce rezervy. To beru jako velkou výhodu + teda fantastickou přesnost bez ohledu na ruce/odložené. To mako jdou na ruce rychleji a pak je stahuju odložené bokem na devítce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 OS na gumě. k tomu 4 hadráky a dvě kůže. jedny z definitivních hodinek, spokojenost veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 líbí se mi víc a víc co tady na ně čumím,jen tu datumovku bych oželel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 jo vraby, mám dojem, že jsem se po dlouhý době hodinkově zase našel . ony jsou takový umírněný, nenápadný, a přitom krásně propracový, jak je u orient star zvykem. jinak datumovku potřebuju (mohla by být větší), holt jsem musel oželet "day", ale uznávám, že tady by se day/date nehodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 trochu jsem si hrál a s černým věncem už je to jiná, k logu a rezervě by to šlo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Nojo, člověče, inverzní datumovka by byla lepší, to mě vlastně ani nenapadlo. Jinak kolegové, zajímalo by mě, jestli se někdo tady rozhoupe a půjde do OS diversek - třeba PEPSINY - takový pěkný hodinky . Mně se teda líběj moc, ale jsou docela velký a hlavně L2L 51mm mi už přijde hodně. Od 10:30 je srovnávačka lumi - ta je hodně schopná i ve srovnání se želvama. Tenhle sympatickej týpek má video i o outdoorech a při čekání na ně jsem ho sjížděl pořád dokola.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 trochu jsem si hrál a s černým věncem už je to jiná, k logu a rezervě by to šlo ne?Gratuluji a samozřejmě chápu nadšení z nového modelu/ z nových hodinek. I množství vkládaných fotografií. Je to samozřejmě otázka vkusu. Na mne na řadu Orient Star tedy prémiovou řadu působí tento model poněkud chladně az monotónně. Čekal bych více nápadů od designéra. I když chápu, že i to může být cílem modelu, tedy zaujmout svou prostou jednoduchosti. Ja tak po očku sleduji i Orient Star na YouTube a musím konstatovat, že tam toho překvapivě oproti minulým rokům mnoho zajímavého není. Alespoň z mého pohledu. Daleko více novinek a modifikací vidím v řadách Orient. I k letošními 70. výročí značky toho, zda se, Orient nabídl více v běžných řadách než v řadě prémiové. Třeba se pletu,ale působí to tak na mě. Ja jsem celozivotnim fandou značky Orient. Své první Orienty se stoletým kalendářem jsem pořídil takřka před 25 lety. A po čtvrt století zkušenosti s touto značkou musím opravdu souhlasit s tím, že v dané cenové relaci je to jeden z mála výrobců, jehož zpracování, vlastní strojky a kvalita i trvanlivost nejen hodinek ale i modelových řad jsou více než příkladné. Klobouk dolů před Orientem, je to takový Volkswagen mezi hodinkami. Skutečně lidové mechanické hodinky vnikající kvality a vysoké užitné nestárnoucí hodnoty. Přirovnání k japonské automobilové značce taková japonská hodinková Toyota. Orient Star samozrejme Lexus.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Před hodinou, lub napsal: Nojo, člověče, inverzní datumovka by byla lepší, to mě vlastně ani nenapadlo. Jinak kolegové, zajímalo by mě, jestli se někdo tady rozhoupe a půjde do OS diversek - třeba PEPSINY - takový pěkný hodinky . Mně se teda líběj moc, ale jsou docela velký a hlavně L2L 51mm mi už přijde hodně. Od 10:30 je srovnávačka lumi - ta je hodně schopná i ve srovnání se želvama. Tenhle sympatickej týpek má video i o outdoorech a při čekání na ně jsem ho sjížděl pořád dokola.. Nedávno jsem na ně narazil a jsou docela zajímavé. Koukal jsem i na nějaké srovnání s klasickými Orienty Kamasu a Kanno. Úroveň zpracování je výborná, design poměrně originální. Z barevných variant bych asi bral zelenou, ale nejvíc mě mrzí, že není žádná se světlým ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se