_lip_ Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 GMT hned tak asi neseženu, ale mezitím se mi podařilo objevit jiný kousek se SAR úpravou a trochu netradičním cifrem. Právě dnes dorazily, tak se kochám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Tento typ akorát s power reserve jsem vyhlížel taky. Jsou parádní, dej pak prosím více foto toho cifru - strukturované cifry mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Ono to moc nejde zachytit na fotkách. V reálu se to mění podle úhlu pohledu a vytváří to takový jakoby 3D efekt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 1 minutou, _lip_ napsal: Ono to moc nejde zachytit na fotkách. V reálu se to mění podle úhlu pohledu a vytváří to takový jakoby 3D efekt Krásné! Kde se to dá sehnat a na kolik to cca přijde? U nás jsem je neviděl prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 (upraveno) před 3 hodinami, _lip_ napsal: GMT hned tak asi neseženu, ale mezitím se mi podařilo objevit jiný kousek se SAR úpravou a trochu netradičním cifrem. Právě dnes dorazily, tak se kochám ale jo,ebay.....ta cena nebo Seeker z PL https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313&_nkw=orientstar+gmt&_sacat=0 Upraveno 31. března 2021 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 ale jo,ebay.....ta cena nebo Seeker z PL https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313&_nkw=orientstar+gmt&_sacat=0 Mysleno za rozumnou cenu :-)Seeker nemá SAR :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Tento typ akorát s power reserve jsem vyhlížel taky. Jsou parádní, dej pak prosím více foto toho cifru - strukturované cifry mě baví Které máš na mysli? S karbonem a rezervou se dělaly jinak myslím pouze nějaké Royal OS, ty ostatní s rezervou měly proužky a pouze vnitřní AR. Se SAR jsou buď ty GMT nebo tyto a jeho bílý a zlatý sourozenec (také s pruhy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Krásné! Kde se to dá sehnat a na kolik to cca přijde? U nás jsem je neviděl prodávat Už se bohužel nedělají, takže ebay nebo fóra. Tyhle mě vyšly celkem na cca. 13k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Dneska zkouším, jak sedí. Ten tah je tedy dost fórový, budu muset sehnat nějaký vhodný řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 20 hodinami, _lip_ napsal: před 23 hodinami, Snekofon napsal: Tento typ akorát s power reserve jsem vyhlížel taky. Jsou parádní, dej pak prosím více foto toho cifru - strukturované cifry mě baví Které máš na mysli? S karbonem a rezervou se dělaly jinak myslím pouze nějaké Royal OS, ty ostatní s rezervou měly proužky a pouze vnitřní AR. Se SAR jsou buď ty GMT nebo tyto a jeho bílý a zlatý sourozenec (také s pruhy). Pravdu máš, domýchal jsem tyto s karbonem s ještě starší variantou. S pruhem (ala GMT) se dělaly černé, bílé, modré a hnědé - ty jsou extra vypečené, vypadá to jako palubovky - ty si dovedu představit ve sbírce. Takový číselník jinde jen tak nenajdu. Obecně mě teď OS řady nakoply ve z vyhoření.... Kusy se kterými jsem to domotal jsou ještě se starší OS logem - dělaly se bílé a černé a modré: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Ty právě mají myslím jenom obyčejný AR. Naživo je ten rozdíl hrozně vidět, na fotkách mně to tedy asi nejde jednoduše zachytit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 A Orienty samozřejmě na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Safra otočené.... Lip, nevím jestli se nebavíme o koze a voze...já byl uchvácený cifrem, ty se bavíš o AR na skle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 23 minutami, Snekofon napsal: Safra otočené.... Lip, nevím jestli se nebavíme o koze a voze...já byl uchvácený cifrem, ty se bavíš o AR na skle? Jo. Zajímalo by mě, jak tyto hnědé vypadají v reálu. Myslím, že právě bez té lepší AR úpravy tam ten cifr zas tak nevynikne. Alespoň co jsem viděl videa s tím modrým cifrem z této řady, tak se to trochu ztrácelo v těch odlescích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Po poslední zkušenosti s výměnou skla na King Master už toto neřeším, pokud by základni sklo brzdilo krásu hodinek, tak pujdou na nekompromisní upgrade. Sklo je většinou spotřebák, pokud není broušené, tj.samo o sobě designový prvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 16 minutami, Snekofon napsal: Po poslední zkušenosti s výměnou skla na King Master už toto neřeším, pokud by základni sklo brzdilo krásu hodinek, tak pujdou na nekompromisní upgrade. Sklo je většinou spotřebák, pokud není broušené, tj.samo o sobě designový prvek. Víš o někom, kdo umí udělat pasující sklo s takto kvalitním oboustraným AR (když se v originále nedělá)? Ty SAR úpravy na Orientech a Citizenech jsou totiž podle mě dost vyjímečné. Nejen kvalitou provedení (a to jsem viděl více oboustraných AR a skoro nic nebylo takto dobré), tak i nějakou zvláštní povrchovou úpravou, díky které mi přijde, že se minimálně špiní - nevšiml jsem si, že by se mi třeba viditelně palcovaly, což je běžně u oboustraných AR hned. Pokud jsi ještě naživo neviděl Orienty nebo Citizeny se SAR sklem, tak doporučuji někde zkouknout - normální skla s běžným AR pak už nebudeš chtít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 OrienStar Royal snad ještě carbon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 @_lip_ primou zkusenost nemam, rad zajdu na pivo az to pujde a mrknu na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 @_lip_ tak jsem narazil na popis těch hnědých na eBay... podle toho by měly mít SAR úpravu...je tam i popis, který tedy vidím poprvé, tak jsem se zase něco přiučil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se