dizi Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Dnes prišli. Na skracovanie ťahu som nemal čas ani chuť, tak sú zatiaľ na lacnom silikóne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 před 13 hodinami, dizi napsal: Dnes prišli. Na skracovanie ťahu som nemal čas ani chuť, tak sú zatiaľ na lacnom silikóne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nakoniec teda vyhrali kamasu Super, budes spokojny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Rucky na jedne hromade[mention]vraby [/mention] Diky za nasmerovani. Jsou to kladiva, ale to provedeni je famozni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Toto je ukrutný kus železa! Škoda že neudělali reverzně tu datumovku - ta bílá mě tam dráždí... nedávno jsem jedny sledoval na Buyee, ale nakonec tu myšlenku pustil z hlavy....mimo velikosti právě pro tu datumovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Cerna datumka by byla fajn, ale asi mi to zasadne nevadi jak to je. Nejvic ale furt cumim na tu lunetu, jeji provedeni a vubec, fakt pecka. Taky super detail je zanorena ta power reserve. Na tech cernych to jde blbe videt, na barevnych to je lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drabi Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Spokojený japonský koutek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Novej trochu bizár přírůstek do Orient rodiny M-Force titan r.v 1997 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 A shodou okolností jsem i tyto nedávno sledoval na Buyee, právě pro ty pekelné kombinace - potápky bi-color se zlatem, veselý ukazatel rezervy a kyklop na poz. 4 to se jen tak nevidí a ještě všechno po kupě na jednom zápěstí S ohledem na už v té době hodně vyhraněné provedení jich asi moc po světe neběhá a ještě v tomto stavu (ty co jsem sledoval už měly dost šrámů). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 To je pekna pochoutka. Ta korunka na trojce je na datum? To vypada na pootocenej strojek oproti jinym modelum. Z pozic 2a3 na 3a4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Jojo vypadají trochu jak ze střelnice od kolotočářů ale jsem rád že jsem je vychytal, tohle do sbírky rozhodně patří, ze stavu jsem mile překvapen na fotkách to nebyla žádná sláva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Áno je to tak, čudlík je na datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 před 19 hodinami, AndyAaron napsal: Cerna datumka by byla fajn, ale asi mi to zasadne nevadi jak to je. Nejvic ale furt cumim na tu lunetu, jeji provedeni a vubec, fakt pecka. Taky super detail je zanorena ta power reserve. Na tech cernych to jde blbe videt, na barevnych to je lepsi. Čučím kdo má co na ruce, zakopnu o GS a najednou nemůžu vyhnat z hlavy podobu zpracování těch lunet na Saturech s těmito... omlouvám se @shewcza za loupež fotky jeho parádních hodinek ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Ja ty shewczovy GS mel nekolikrat v ruce (jeste nez byly jeho) a myslim, ze ty lunety uplne stejne stejne/podobne nejsou. Ta GS je leskla, nejsem si ted jisty, jestli to je keramika nebo ne. Na Saturation diverech je ta luneta spis matna, pusobi jakoby takova brousena. Blbe se to vysvetluje a jeste hur foti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Vzhledem k tom, jak si umíš pohrát s fotkama, se těším na pár detailních záběrů Saturů. Abych nebyl OT tak jsem nazul na ruku King Mastery, člověk už musí být rád i za to, že si může vzít hodinky aspoň do obchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 (upraveno) GS jsme v ruce neměl jen video,Orient mám. Orient není taková leštěnka a má více plastické indexy to u GS není a nebo to je z videa blbě vidět.Co tam vidíš za podobu? Upraveno 23. dubna 2021 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Nevím, v podstatě jsou oboje úplně jiné, tvar pouzdra, pozice korunky, ručky, datum, rezerva, font číslic na lunetě, barva lumi atd... jediná podoba jsou indexy na číselníku... ale přitom mně přijdou něčím bližší než jiné potápky, které jsou na první dobrou velmi podobné... asi extrémně subjektivní pocit, až halucinace, ale pil jsem jenom vodu - zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 (upraveno) tady je trochu vidět ta zapuštěná rezerva a indexy na lunetě a nebo tady to je pěkně vidět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. dubna 2021 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Právě dorazil nový příspěvek do sbírky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 @_lip_ Ten svetly “palubovy” cifernik je skvely. Celkovo mas hoodne dobre kusky v zbierke. Z fotky to uplne nerozoznam, je biely alebo strieborny? Tipujem to na strieborny. Naozaj parada, gratulujem k novemu prirastku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se