AndyAaron Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Ty hnede vypdaji fakt super. Jedina vec, tak ta cervena vterinovka tam uz je navic. Bud bych nechal klasiku, nebo treba zelenou. Ta cervena mi ke hnede moc nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Hmm, byly by asi elegantnější s vteřinovkou v barvě kovu. Jinak ale na kousek za pár šupů ujdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 V 19. 6. 2021 v 9:07, AndyAaron napsal: To vypada hodne dobre. Titanovky by se hodily. Ja mam taky neco na ceste. Takoveho jednorozce, rekl bych jsem nesmirne zvedavej... ja uz si svuj svatej gral od orientu vychutnavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Jo, tohle jsou asi nej Orientky, to bych se s tebou vubec nehadal.To moje neni ani tak svatej gral jako spis kousek, o kterem jsem nemel ani poneti a narazil na nej pri znovuhledani techto gmt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 (upraveno) @AndyAaron tak já si zkusím zahádat, že to budou OS kytary ...protože jsem na ně taky narazil náhodou a zrovna nedávno je měl ve sledování i přihození...i když ne moc...jsou totiž zvláštní, ale já moc na kytaru neumím, tak to nedocenim... Upraveno 26. června 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Já teda hádat nebudu stejně bych to neuhod, ale na nový Andyho Orientky se těším až tu budou s námi. Já dnes a vlastně teď skoro pořad Pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 [mention=5997]AndyAaron[/mention] tak já si zkusím zahádat, že to budou OS kytary ...protože jsem na ně taky narazil náhodou a zrovna nedávno je měl ve sledování i přihození...i když ne moc...jsou totiž zvláštní, ale já moc na kytaru neumím, tak to nedocenim... Nn, kytary to nebudou. Ja taky zrovna nejsem nejakej extra hrac.Objednany model se uz nejakou dobu nevyrabi a ja ani donedavna nevedel, ze se vubec delal.Jinak muj osobni dopravce me uz informoval, ze jsou v Praze na celnici. Takze jak vyridime papiry, tak je snad doruci.[mention]Kalisport [/mention] Ty pilotky jsou fajne. Jsem rad, ze se mi je taky podarilo sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Tak to jsem tedy zvedavý, co to bude Že by nějaký world timer nebo royal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 World timer by byly super, ale ja nejak furt nedavam datum v subcifru. Tech 31 dni mi tam proste opticky nikdy nevychazi dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Tak to už mě nic nenapadá :-)Dneska jsem zase vytáhl GMT, uvidíme, jak si sedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 mě ještě cinklo přes nos WZ0021FE / WZ0031FE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Tak tyhle jsem fakt ještě neviděl, to by mohlo být ono Docela zajímavý kousek, vypadá to na hodně starý model, ale logo je novější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Tyhle jsem videl parkrat v japonskych aukcich a uz chodi dost za nesmysl. Chvilku jsem o nich premyslel, ale je to fakt uz kupa penez (pres 1000 usd). Je to stary model. Orient to pod Epsonem ted dost rozjizdi, mohli by udelat zase nejaka nova GMTcka. Vubec bych se nezlobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 (upraveno) před 23 hodinami, vraby napsal: mě ještě cinklo přes nos WZ0021FE / WZ0031FE Hergot ty jsou taky povedené, Orient když chce tak umí... @AndyAaron Tak můj druhý tajný tip budou Polarisy... Upraveno 30. června 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Hosi, je to tu. Dnes volali z Ruzyne, tak jsem pro ne bezel.WZ0021DY chronograf se strojkem Seiko 6S28.Diky [mention]xbraj19 [/mention]opet za sluzby ohledne delivery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 kuurde dobre jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Tak to jsi mě dostal, vůbec jsem netušil, že něco takového dělali :-)Vypadají fakt dobře, dej tady pak více fotek nebo bude samostatná recenze? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Paráda velká gretaluce! No a nejdražší Orientky na fóru jsou na světě … jsou fakt parádní wow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Akorát to možná nejsou "pravověrné" Orient Stary - když mají vlastně cizí srdce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se