Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty hnede vypdaji fakt super. Jedina vec, tak ta cervena vterinovka tam uz je navic. Bud bych nechal klasiku, nebo treba zelenou. Ta cervena mi ke hnede moc nejde.

Odesláno

Hmm, byly by asi elegantnější s vteřinovkou v barvě kovu. Jinak ale na kousek za pár šupů ujdou 🙂

Odesláno
V 19. 6. 2021 v 9:07, AndyAaron napsal:

To vypada hodne dobre. Titanovky by se hodily.
Ja mam taky neco na ceste. Takoveho jednorozce, rekl bych

jsem nesmirne zvedavej... ja uz si svuj svatej gral od orientu vychutnavam

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jo, tohle jsou asi nej Orientky, to bych se s tebou vubec nehadal.
To moje neni ani tak svatej gral jako spis kousek, o kterem jsem nemel ani poneti a narazil na nej pri znovuhledani techto gmt.

Odesláno (upraveno)

@AndyAaron tak já si zkusím zahádat, že to budou OS kytary ...protože jsem na ně taky narazil náhodou a zrovna nedávno je měl ve sledování i přihození...i když ne moc...jsou totiž zvláštní, ale já moc na kytaru neumím, tak to nedocenim...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Snekofon
Odesláno
[mention=5997]AndyAaron[/mention] tak já si zkusím zahádat, že to budou OS kytary ...protože jsem na ně taky narazil náhodou a zrovna nedávno je měl ve sledování i přihození...i když ne moc...jsou totiž zvláštní, ale já moc na kytaru neumím, tak to nedocenim...
81lWlVtPMfL._AC_UY550_.jpg.42e946cc1ad90283c47b83008f974da5.jpg 

Nn, kytary to nebudou. Ja taky zrovna nejsem nejakej extra hrac.
Objednany model se uz nejakou dobu nevyrabi a ja ani donedavna nevedel, ze se vubec delal.
Jinak muj osobni dopravce me uz informoval, ze jsou v Praze na celnici. Takze jak vyridime papiry, tak je snad doruci.

[mention]Kalisport [/mention] Ty pilotky jsou fajne. Jsem rad, ze se mi je taky podarilo sehnat.
Odesláno

Tak to jsem tedy zvedavý, co to bude 🙂

Že by nějaký world timer nebo royal?

Odesláno

Tak to už mě nic nenapadá :-)
Dneska jsem zase vytáhl GMT, uvidíme, jak si sedly.150c45636ffaff94cc95a727f6393161.jpg

Odesláno

Tak tyhle jsem fakt ještě neviděl, to by mohlo být ono 😄

Docela zajímavý kousek, vypadá to na hodně starý model, ale logo je novější?

Odesláno

Tyhle jsem videl parkrat v japonskych aukcich a uz chodi dost za nesmysl. Chvilku jsem o nich premyslel, ale je to fakt uz kupa penez (pres 1000 usd). Je to stary model.

Orient to pod Epsonem ted dost rozjizdi, mohli by udelat zase nejaka nova GMTcka. Vubec bych se nezlobil.

Odesláno (upraveno)
před 23 hodinami, vraby napsal:

mě ještě cinklo přes nos WZ0021FE /  WZ0031FE

Hergot ty jsou taky povedené, Orient když chce tak umí... 

@AndyAaron Tak můj druhý tajný tip budou Polarisy...

Upraveno uživatelem Snekofon
Odesláno

Hosi, je to tu. Dnes volali z Ruzyne, tak jsem pro ne bezel.
WZ0021DY chronograf se strojkem Seiko 6S28.
Diky [mention]xbraj19 [/mention]opet za sluzby ohledne delivery ;)

30c0b998ae1b78e3c1304f9772ed5994.jpg

Odesláno

Tak to jsi mě dostal, vůbec jsem netušil, že něco takového dělali :-)
Vypadají fakt dobře, dej tady pak více fotek nebo bude samostatná recenze? ;-)

Odesláno

Akorát to možná nejsou "pravověrné" Orient Stary - když mají vlastně cizí srdce ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...