_lip_ Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Dneska jsrm vytáhl z šuplíku bambina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Ó děkuji Andy, géemtéčka to sice nejsou ale mají alespoň trochu podobný cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Pracovní Orientace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Na canvasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Páteční provoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 @Kalisport - ten canvas jim sekne. Ja bych volil letni piskovej do kontrastu k cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Dík, já uvažoval o zeleným nebo černým nakonec padla volba na černý. Ten pískový bych asi nedal byl by to na mě právě moc kontrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Dnes totok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Oranzady na meshi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Na nedělu po svíčkové něco lehčího toš třeba titanic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Dnes moje srdcovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Ja jsem si teď docela oblíbil ty titanovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 To se ti nedivim, jsou vyborny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metallista Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Dnes po dlhšej dobe XL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Dneska nová obludka. Je tedy snad ještě mohutnější než GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Libi se mi, jak se tu zaciname trumfovat obludkama. Konecne Orient vlakno trosku zije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Aspoň se něco děje, jinak by to byla nuda :-)Tak ještě přihodím jednu rychlou. S obludama se mi podařilo zachránit i jedny dobité modré titanovky. Vždycky jsem se naštval, když jsem si pořídil krásné a čisté hodinky a první den si je někde bouchnul nebo výrazně škrábnul. Což se mi podařilo zatím skoro vždycky. A čím větší pozor jsem si dával, tak tím dříve se to stalo.Tak jsem se rozhodl jít na to jinak a pořídil jsem na to moje mlácení už rovnou dobitý kousek :-)Za tu cenu jsem to tam prostě nemohl nechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 No parada! Ten cifr je modrej nebo cernej? Fotka klame telem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 před 5 minutami, AndyAaron napsal: No parada! Ten cifr je modrej nebo cernej? Fotka klame telem. píše modré pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Je modrá, ale hodně tmavá. Oproti těm ocelovým je to tmavší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se