chief Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Ses rozjel, tyhle jsou pompézní. Jednou po nich taky sáhnu na místo svých současných orientálních pilotekNo, teď zas bude asi chvíli pokoj Ps. Všiml jsem si, že u někoho jsou to pilotky, u někoho field watch.. Ale to je asi jedno.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Ty tvoje jsou spíš něco jako militaryfieldpilotzálesáckýchrona Jak říká andy jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Jo, tohle je takova kombinace vseho, ale strasne se mi to libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 To je dobrý Včera jsem koukal na tohle už starší videoA líbí se mi ten Type B. minutový indexu na vnějšku, a hodinový indexy uvnitř..To mi přijdou zajímavý pilotky, a dobrý dělá to i Orient, levnější Akorát tyhle teda mají dole, na spodním půlkruhu takový prázdný místo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 N/ADouble post Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Kdyz se mrknes na to video, tak tam prezentuje ty Orienti pilotky, ale prvni verzi. Ta mela delsi minutovou rucku a ve spodni casti napis Water Resist 100m. Starsi verze se mi libi vic a jsem rad, ze jsem ji sehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Kdyz se mrknes na to video, tak tam prezentuje ty Orienti pilotky, ale prvni verzi. Ta mela delsi minutovou rucku a ve spodni casti napis Water Resist 100m. Starsi verze se mi libi vic a jsem rad, ze jsem ji sehnal Jojo, tohle mi přijde víc simetrický, a celkově tam vše dobře pasuje s tím nápisem Water Resist 100m Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Ja jsem vytahl zase OS v chronu, at trosku protoci ozubena kolecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 [mention]AndyAaron [/mention] Pěkný Masterpiece Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Líbí se mi, že dali lumi i na ten malý měsíc a slunce na tom hodinovém kruhu :-)Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Ty jo, ty detaily na world timerech jsou fajne. Jsem ani netusil. Ja furt chrono… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Si začal kámošit se Saudkem ne? Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Diky, Jirko. Blbe svetlo, jsou to jen takove maluvky, nic ostreho… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Moc pěkný fotky Ondro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Jedna speciální fotka pro Ondru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Nadhera! Konecne jsi je zase vyvezl. Navic luxusnim stylem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 To měl být pro Tebe symbolický výlet do minulosti i budoucnosti zároveň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 po dlhsej dobe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Jedna speciální fotka pro Ondru Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Dnes poprvé na ruce v den narozenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se