Snekofon Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2022 (upraveno) Edit omluva za dvoják... Upraveno 11. listopadu 2022 uživatelem Snekofon
Pavel87 Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2022 Krásný den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jorgus77 Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snekofon Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2022 OS na pondělní start týdne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chronopetr Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2022 Zachycen lehký zářivkaburst Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
_lip_ Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2022 M-Force. Docela fajn model. Akorát bych k nim chtěl asi sehnat tah. Kdybyste někdo o nějakém věděl, tak dejte vědět :-)
Rendell Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2022 Po letech kroužení kolem Balbína mně to stále k němu vracelo, až jsem pochopil, že odpor je marný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kamil.K Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2022 (upraveno) Tato bambina ala Bauhaus mě taky chytla, jen je mám v modré https://forum.chronomag.cz/uploads/monthly_2021_03/558041920_DSC05274(2).JPG.d571715aea2113d65c2bf1747ed16632.JPG Upraveno 18. listopadu 2022 uživatelem Kamil.K
Rendell Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2022 Tak ještě jednou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dragys27 Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
_lip_ Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2022 Tak jsem rozšířil sbírku o chrona. Jsou skvělé. Ty indexy si nádherně hrají se světlem.
AndyAaron Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2022 Super foto! Konecne nekdo, kdo je hezky vyfoti
Snekofon Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2022 Moc pěkné hodinky. Ty indexy jsou stejně na Retrograde. Je pravda, že umí házet pěkné odrazy, i to že na foto často ty jejich detaily nevyniknou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
_lip_ Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2022 Jo, naživo vypadají lépe než na fotkách. Přidám ještě foto z druhé strany, původem je to sice Seiko, ale mají to hezky upravené.
Baltimore1 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2022 V 11. 8. 2022 v 17:22, little_w napsal: Pojedu na dovolenou, tak jsem urychlil zamyslene upravy. Ray 2, tzv. "Havran" (Raven) jsou prima hodinky za hodne malo penez. Ale ta luneta, ta luneta. No nic, mel jsem nastesti doma asi uz 7 roku safir na Seiko Sumo (vymenu jsem nikdy neuskutecnil), a jsou to nastesti rozmery, ktere presne sedi na tyhle Orienty. Potom uz jen lunetu (ocelova verze se da sehnat lehce, PVD verzi ma podle me jen DLW Watches v Singapuru), vlozku lunety na pocitani piv, a je hotovo. Jo, a malem jsem si urizl palec, teda, ta origo luneta tam nema moc mista a ja mel pouzivat mensi nuz. Ale uz jsem zamackl slzy, dal na to naplast, a delam ze nic... Za to "predtim" a "potom" v Anglictine se omlouvam. Jsem na to uz prilis navykly, a uz se mi to nechce predelavat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tuto foto som videl na mobile a od vtedy nie a nie to znovu nájsť.. Vďaka za inšpiráciu, pravdepodobne do toho pôjdem aj keď nejaká kontrastnejšia guma by sa tomu možno hodila, ale ako stealth verzia super.
Baltimore1 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lacifer Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
_lip_ Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2022 Moc pěkné hodinky. Ty indexy jsou stejně na Retrograde. Je pravda, že umí házet pěkné odrazy, i to že na foto často ty jejich detaily nevyniknou... Dneska jsem se schválně kouknul a jsou podobné, ale na těch chronech mi přijdou o chlup hezčí :-)Jinak je tam ještě rozdíl v tom, že u těch světlých kremových ciferníků nejsou ty indexy a ručky stříbrné, ale jakoby černěné - výrazně to zlepšuje čitelnost a má to takové krásné efekty, které se těžko zachycují na foto.Jinak u mě na ruce stále ta chrona. Nakonec mě naživo hodně překvapily a jsou prostě skvělé. Ten strojek je krásně kultivovaný (v porovnání treba s 7750) a dost přesný.
AndyAaron Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2022 Mam radost, ze z nich mas radost.Premyslel jsem, jestli ty indexy jsou cernene, jak pises, a nebo jestli to je jen odraz. A nevim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se