_lip_ Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 @vraby @Lacifer Díky, ta poslední várka se vydařila, nic mě nezklamalo, ale z těchto jsem fakt nadšený. Uvidíme, jak šlape strojek (je z Orient Star Royal řady), ale jsou jinak ve výborném stavu. Mají perfektní oboustranný AR a fakt hezké detaily (např sériové číslo asi v hieroglyfech). Musím zkusit přeložit ty průvodní papíry - jsou japonštině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 6 hodinami, _lip_ napsal: Dnes došlo na tu slíbenou raritu - Orient Word Heritage. Je to limitka (2000) z přelomu milénia a je naprosto skvělá. Myslím, že si zasloužila i samostatný článek, jestli bude čas, tak zkusím nafotit a popsat. Tvoje kousky jsou opravdu bombastické a nádherné! Ani nevím, že takové existují. Prostě skvělá hodinařina od Orientu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 @_lip_ tak ty jsou opravdu skvělý! Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Díky, také jsem o nich až donedávna nevěděl. Narazil jsem na jedny někde na inzerci a hodně mě zaujaly, tak jsem po nich začal pátrat a náhodou jsem na jedny ještě narazil. Nakonec jsem je sehnal za přijatelnou cenu a jsem z nich fakt nadšený. Díky tomu sklu hodně vyniknou v pološeru. Jinak jsem si teď všiml, že ten bílý flek kousek od vteřinovky má asi zvýrazňovat Egypt na té mapě (která je hezky plastická). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Na dovče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 @_lip_ nadherny kusok Maju taky skvely AR, ako to z fotiek vyzera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 [mention=41826]_lip_[/mention] nadherny kusok Maju taky skvely AR, ako to z fotiek vyzera?Jo, ten (oboustranný)AR je na nich perfektní. Tohle Orient (Star) opravdu umí. V reálu to vynikne více než na fotkách. Tady je to sklo docela vypouklé, takže akorát z boku to pak už zkresluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 2 hodinami, _lip_ napsal: Jo, ten (oboustranný)AR je na nich perfektní. Tohle Orient (Star) opravdu umí. V reálu to vynikne více než na fotkách. Tady je to sklo docela vypouklé, takže akorát z boku to pak už zkresluje. Ty ručičky jsou taky naprosto krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Než seženu (tedy asi spíše neseženu) dílek k původnímu tahu, tak aspoň zkouším alternativy. Tah z revolverů k nim sedi docela dobře, možná ho tam i nechám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 velice pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Dnes jsem vytáhl tento přírůstek ze sbírky. Docela těžké na zápěstí, váhu zvyšuje zejména masivní kovový tah. Zajimavosti je vypouklé sklíčko - u chronographu spíše ojedinělý jev. Ale designově opět velmi povedený kus od Orientu. Zářivě zelené vterinovky /stopkove ručky a indexy na na pohyblivém kroužku dělají z tohoto modelu zajímavý počin.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 před 1 minutou, lub napsal: skvelá fotka aj hodinky pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 dík. jak je člověk po dovo, tak má fotek plnou kabelu.. mforce jsem si hodně oblíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 před 50 minutami, Lacifer napsal: Tyhle safírové "asi Mako 3" jsou fakt boží. O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Mám je skoro dva roky a stále mě nepřestávají fascinovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Dneska je venku počasíčko. Před chvílí valily kroupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 V 22. 8. 2023 v 9:45, Lacifer napsal: Tyto se mi fakt líbí...co to je přesně za model? Jak je na tom luminiscence, svítí to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 před 10 hodinami, martincihak napsal: Tyto se mi fakt líbí...co to je přesně za model? Jak je na tom luminiscence, svítí to? Zdarec, je to Orient Mako III RA-AA0821S19B, svítí to tak že když to večer nasvítíš tak po ránu teď v létě čas odečteš, ale je to slabší než Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se