Lacifer Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 new triton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Kávička na balkóne a petrolejove kamasu Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 OSD v papouščí zoo. Museli se taky kouknout zblízka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Než seženu (tedy asi spíše neseženu) dílek k původnímu tahu, tak aspoň zkouším alternativy. Tah z revolverů k nim sedi docela dobře, možná ho tam i nechám :-)Nevypadá to špatně. Tyto Orienty jsem vždy chtěl zkusit,vlastně díky Orientum (Mako)jsem tu na fóru. No a včera jsem koupil jedny které chci už vyzkoušet minimálně 10letSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 @Juraj11 Pochlub se, co to tedy je za kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Všeho do času Jak dojdou,hned je sem lupnuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 aktuálne Bambino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Defender v matrixu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.Z. Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 OS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Třicetidekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Tak jsem se konečně dočkal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Tak jsem se konečně dočkal Tak tohle jsem úplně nečekal, ale vypadají zajímavě. Škoda akorát toho průstřelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Tak jsem se konečně dočkal Sent from my iPhone using TapatalkZajímavý počin. Za mě dobrý Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 @Juraj11 Tak to je osvěžení v Orient sekci - ať žijí hranáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Defender I nově na perlonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantomaso Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Jedna klasika, která neomrzí...modrá je dobrá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 U mne dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se