lukassob Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Odesláno 5. října 2023 Konečně jsem je přehodil z gumového na nerez náramek...
martincihak Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Odesláno 10. října 2023 Dnešní den je zahájen zbrusu “novými” kousky. Jsou to sice ‘70 léta, ale nevypadají úplně zle. A za ty prachy
Návštěvník eloga Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Kdo má bílé Orient Star bez stírače /bez ukazatele nátahu/ ? Díky.
fijo Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Odesláno 16. října 2023 maj skoro všechno co se od hodinek dá chtít 1
Jiří Sedlák Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 Tak a jsem v klubu. Vydraženo v neděli na Aukru od nejmenovaného místního člena a dnes mi tyto krásky přistály na ruce. Ten originální tah je super. Jen jsem ho musel prodloužit kusem spony z pětek. Až to za chvíli v práci doladím tak to třeba vyfotím. Vůbec jsem neměl tušení, že Orient vyráběl takhle vkusné hodinky. Kanji datumovka je jenom třešnička na dortu o které se prodávající zapomněl zmínit.
Jiří Sedlák Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Odesláno 19. října 2023 V 16. 10. 2023 v 20:41, fijo napsal: maj skoro všechno co se od hodinek dá chtít Jo a trochu navíc, u GS už přišli na to, že stěrač může být i zezadu v průhledu. Nebýt toho rušivého stěrače v ciferníku, už je dávno mám. Jinak jsou totiž perfektní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se