Marcus Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Dneska je tu Mako vlna? DSCN4657.jpgJestli na vlnu stačí ty tvé a ty mé, tak potom ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Já myslím, že určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 A vlna se valí dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milbar Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Star shining. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KankX Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 2015-02-19 22.56.29.jpg A helemese!!! Další pepsiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerber Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Žádné umělecké fotky to nejsou... jedno rybí oko a jeden polostín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Na nedělní černočervené zaklínadlo se vždycky moc těším:ORIENT BLACK MAKO DUCATI DOMENICA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Marcusi, jestli te nekdy potkam, tak te asi zbiju Nic ve zlym Porad si rikam, ze fakt nepotrebuju dalsi potapky. Kdyz pak vidim tu cenu tech Orientu, tak si rikam, ze by to byl fakt hrich neporidit, aspon vyzkouset jak sedi a kdyz bychom si nesedli, tak je proste poslat dal. Tak si rikam, ze bych sel do modrych Rayu. Pak sem jednou za cas das fotku tvych cernych Mako a ja jsem opet ztraceny jako vzdy. Fakt paradni fotky Muzes mi pls prozradit jak to fotis, ze ti to sklicko nehaze zadne odlesky? Nebo sis ho fakt prohodil za nejake s AR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Když jsem si to přečetl, jeví se mi to celé asi tak, že nepotřebuješ jedny další potápky, ale rovnou dvoje: modré Ray a černé Mako (časem ještě zjistíš, že potřebuješ taky pepsiny Mako, se kterýma tady dráždí siwi).Vzhledem k tomu, že podle několika bydlišť jsi docela světoběžník, a s přihlédnutím k faktu, že mi vyhrožuješ násilím, ti nebudu nic nabízet. Ale kdyby ses náhodou zklidnil a zrovna bys v té době byl v Brně, nebyl by problém si vyzkoušet ty mé a pak se teprve rozhodnout, jestli do nich jdeš nebo ne.Můžu tě ale rovnou ujistit, že pokud nemáš nějakou atypickou ruku, budou ti sedět, jak málokteré hodinky.A co se týká skla, já myslím, že AR tam bude, ale Orient o tom skromně mlčí, aby zmátl konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 O Siwiho pepsinach mi ani nemluv. Nikdy jsem na pepsi nebyl, ale z tech jeho fotek mi to nejak zachutnalo. Bylo by to takove spojeni modrych rayu a cernych mako Na Raye koukam, protoze se mi trosku vic libi designove a dle ohlasu maji lepsi lumi, ktera u Mako neni nic moc (pry). Ale tvoje a Siwiho fotky jsou echt spica.V Brne budu nejdriv koncem cervence (do te doby US), takze pokud to vydrzim s nervama, tak se muzeme potkat. Jak se ale znam, tak jsem nikdy nebyl muz pevnych nervu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Ray jsou určitě víc diver look a tool watch a s tou lumi je to pravda. Mako jsou vetší fešandy a víc univerzální. Mám je do vody i na každodenní nošení a líbí se mi, jak se dají nosit prakticky na všem možném, to je dané i černým číselníkem.Na tvém místě bych asi tak dlouho nečekal. A navíc v US musí být za pár doláčů, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 ohledně lumi.. že big mako svítí hůř je jasně patrné, ale zdá se mi, že mako a ray svítí obdobně, aspoň podle této fotky.. vždycky se mi víc líbily raye, ale základní mako mají taky něco do sebe zejména díky barevnosti ciferníku.obligátní otázka na majitele mako - jak jsou na tom s čitelností/svítivostí "po celou noc" ? díky. zdroj http://uhrforum.de/orient-deep-lookalike-mit-langlebiger-lume-t114974-2#post1475009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Ty moje nic moc. Seiko je o třídu výš. Nejhorší je noční jízda autem. To už jsem tu někde psal. Ale nějak mě to netrápí. Rozednívá se už celkem brzy a do pozdních ranních hodin neponocuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Ray jsou určitě víc diver look a tool watch a s tou lumi je to pravda. Mako jsou vetší fešandy a víc univerzální. Mám je do vody i na každodenní nošení a líbí se mi, jak se dají nosit prakticky na všem možném, to je dané i černým číselníkem.Na tvém místě bych asi tak dlouho nečekal. A navíc v US musí být za pár doláčů, nebo se pletu? Nepletes, prave ze nepletes. Ray a pepsi Mako za 139 USD, modre a cerne Mako tusim za 133 USD. Maji to jako akcni cenu, ale ta uz tam sviti minimalne od podzimu. Nektere ceny tu jsou paradoxni, je to ekvivalent pokuty za spatne parkovani, kterou jsem nasel za steracem minuly tyden... :-)Nejvic mi brani v nakupu fakt, ze tu mam v supliku par kousku, ktere se uz vic jak mesic nedostaly na ruku, coz mi je lito. Budu muset neco prodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerber Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Ty moje nic moc. Seiko je o třídu výš. Nejhorší je noční jízda autem. To už jsem tu někde psal. Ale nějak mě to netrápí. Rozednívá se už celkem brzy a do pozdních ranních hodin neponocuju. S tou lumi potvrzuju. Ale na to, jaké jsou to líbivé hodinky, to s lehkým srdcem odpouštím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Máme 1. výročí, tak jsem je na to vyfintil v travexově stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Máme 1. výročí, tak jsem je na to vyfintil v travexově stylu. OM1_8779.jpgGratulace k vyroci, ten styl ala Travex je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Máme 1. výročí, tak jsem je na to vyfintil v travexově stylu. OM1_8779.jpg Vse nej k vyroci! Tem Makam by snad sedelo i kdybys je povesil na klasickej silonovej spagat, to je neuveritelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se