Toblin Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 S Orienty to v praci jde Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 S Orienty to v praci jde Tak tyto Orienty jsou krasny, jedny z nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 .. temer jako ty tvoje s peti kulickama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 .. temer jako ty tvoje s peti kulickama Vid? Je to podobny styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Myslím že žluté jsou zrovna limitka. Jinak doporučuju před případným nákupem ty maka někde vyzkoušet. Dost dobře si vzpomínám, jak mě z fotek dostaly a na živo jsem byl pak dost zklamaný. S vyzkousenim to bude asi trosku problem. U nas jsem je obcas nekde zahlidl, takze jak vypadaji na zivo vim, ale na ruce jsem je nemel. Tady v US jsem na obchod, kde by meli Orienty, jeste nenarazil. No uvidime. Co je vyhoda, tak by nebylo az tak slozite je pripadne prodat, jsou to oblibene hodinky. Jen proste porad nevim ktere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Děkuju pěkně. Od tebe trocha toho uznání potěší dvojnásob. P.S. Něco nahoď, ať tady nejsou pořád je ty moje Black. Dobře, nahazuji Byli jsme se rozloučit se sněhem: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Dobře, nahazuji Byli jsme se rozloučit se sněhem: DSCN4894.jpgTo tady chybělo. Nádhera jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 To tady chybělo. Nádhera jako vždy.Ja se pripojuji, Siwi hold umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepass Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 (upraveno) Přidávám se se svými blue mako, mám je už přes tři roky a pořád mě nepřestaly bavit Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 2. března 2015 uživatelem pepass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 To Siwi a Pepass - krasne fotky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Mako, Ray? Cerne, modre, pepsi? Nechtel bych to resit. Mate to pekne.Ja opet pruhy pro kazdou prilezitost. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Přidávám se se svými blue mako, mám je už přes tři roky a pořád mě nepřestaly bavitMoc povedená fotka :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepass Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 To AndyAaron a Siwi: Díky oběma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 (upraveno) Kdyby jich tu náhodou bylo málo, tak sem jedny raye taky přidám Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 3. března 2015 uživatelem tomek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 včera jsem vyvětral Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Ja uz bych rad z prace domu, ale musim jeste vydrzet... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 .. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 .. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 ..IMG_5168.jpgSuper. Krásná fotka nádherných hodinek. Škoda snad jen, že jsou ručky těsně u sebe a naplno nevyniknou. Podle nátahu je ale vidět, že je nosíš pořád, tak při dalším focením bych prosil zvolit vhodnější čas. Ale i tak je to nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Po třech měsících nošení se konečně musím pochlubit a konstatovat, že oranžová je dobrá nejen na léto, ale i na zimu .... zlepšuje náladu :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se