siwi Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 A Orientí Suby jsi neviděl? Čumim jako puk. O tomhle modelu jsem vůbec nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 ... Orient World Time ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Čumim jako puk. O tomhle modelu jsem vůbec nevěděl. Mám dojem, že je na fóru i někdo měl. U nás se moc nevyskytují, zřejmě nejsme cílový trh tohoto modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Mám dojem, že je na fóru i někdo měl. U nás se moc nevyskytují, zřejmě nejsme cílový trh tohoto modelu. No, řekl bych, že nejsme ani cílovým trhem této značky jako takové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KankX Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 M-FORCE ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Bez mercedesu ale s kyklopem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 ...stale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Dalsi M-Force - zpracovani, pohodli na ruce - suprovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Dalsi M-Force - zpracovani, pohodli na ruce - suprovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Dneska tyhle multikalendáře, škoda, že už loni došly... Včera jsem dokončil opravu, získal jsem je jako vrak a poskládal z různých dílů včetně mechanických úprav. Tak z nich mám docela radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 po delší době Ray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Pohodlí na meshi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 ORIENT CFE04001B GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROH Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 WZ0081DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Koukam novy Gmtecka Velka gratulace. Jake jsou prvni dojmy? Tesim se na dalsi fotky. Co zalozit chlubici vlakno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Taktéž se připojuji s gratulací,jsou parádní.A samostatné chlubicí vlákno si jistě zaslouží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) WZ0081DJTak tomu rikam laskomina... Chceme vic!!! Btw. taky gratuluju :-) Edit: Koukam na ten cifernik, muze mi pls nekdo vysvetlit, jak funguje ta GMT komplikace? Jde mi o to vnejsi cislovani, kdy u indexu pro jednicku je cislo 2, u indexu pro dvojku je cislo 4 atd az po 24 na dvanactce. Chapal bych cislovani 13 - 24 pro 24 hodinove zobrazeni casu. Tady tomu moc nerozumim... Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 edit: Koukam na ten cifernik, muze mi pls nekdo vysvetlit, jak funguje ta GMT komplikace? Jde mi o to vnejsi cislovani, kdy u indexu pro jednicku je cislo 2, u indexu pro dvojku je cislo 4 atd az po 24 na dvanactce. Chapal bych cislovani 13 - 24 pro 24 hodinove zobrazeni casu. Tady tomu moc nerozumim... To abys u GMT poznal ráno/večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 To abys u GMT poznal ráno/večer.Dik. Priste se zkusim nadechnout a trosku se zamyslet. Holt patek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Konečně jsem si sehnal moderní ana-digi na volný čas. Na golf, na kolo, do dílny, prostě tam co se bojím o mechaniky. Orient CVZ00002J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se