Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

Konečně jsem završil VELMI dlouhou fázi vybírání dalších hodinek. Požadavek byl celkem jasný - mechanické hodinky do práce se stříbrným pouzdrem a jednoduchým bílým ciferníkem a rozumnou velikostí pod manžetu košile. Dostal jsem se do fáze, kdy jsem byl definitivně rozhodnut pro Bambina a jen čekal až je naskladní, ale během čekání jsem v nabídce Orientu objevil model Vintage. Ten mi byl velikostí, indexy a celkovým vzhledem ještě sympatičtější, tak jsem je objednal z Itálie než si to zase rozmyslím.

Za 6k mám hodinky s in-house automatem (zatím dělají do 3s za den), indikací rezervy nátahu, safírem a průhledem na strojek. K tomu příjemných 40mm průměr, nádherně modřené ručky a velmi povedený cifr. V tomhle se Orientu dost těžko hledá konkurence (natož mimo Japonsko). Takže za mě naprostá spokojenost.

Zatím na hnědé kůži (dodaný tah - stejně jako všechny tahy obecně - jsem shledal nenositelným), časem plánuji ještě kůži černou a modrý perlon.

Líbí, ať ti slouží ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečně jsem završil VELMI dlouhou fázi vybírání dalších hodinek. Požadavek byl celkem jasný - mechanické hodinky do práce se stříbrným pouzdrem a jednoduchým bílým ciferníkem a rozumnou velikostí pod manžetu košile. Dostal jsem se do fáze, kdy jsem byl definitivně rozhodnut pro Bambina a jen čekal až je naskladní, ale během čekání jsem v nabídce Orientu objevil model Vintage. Ten mi byl velikostí, indexy a celkovým vzhledem ještě sympatičtější, tak jsem je objednal z Itálie než si to zase rozmyslím.

Za 6k mám hodinky s in-house automatem (zatím dělají do 3s za den), indikací rezervy nátahu, safírem a průhledem na strojek. K tomu příjemných 40mm průměr, nádherně modřené ručky a velmi povedený cifr. V tomhle se Orientu dost těžko hledá konkurence (natož mimo Japonsko). Takže za mě naprostá spokojenost.

Zatím na hnědé kůži (dodaný tah - stejně jako všechny tahy obecně - jsem shledal nenositelným), časem plánuji ještě kůži černou a modrý perlon.

Gratuluju, vypadají moc pěkně.

Malinko mě tam ruší ty číslice po obvodu číselníku, ale ne nějak zásadně. Rezervu nátahu jsem nikdy neměl a vždycky se mi tato komplikace moc líbila. Ať ti pěkně tikají. 

Já si zatím budu muset vystačit s Makem, ale nestěžuju si. Mám už po dovolené, tak mi zbyly jen vzpomínky a pár fotek.

Alespoň jsem jim dopřál upgrade na vyšší úroveň a udělal z nich Mako Star.

post-32939-0-97265900-1437505957_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Excelentni star, kde to je foceno?

Odkaz ke komentáři

Gratuluju, vypadají moc pěkně.

Malinko mě tam ruší ty číslice po obvodu číselníku, ale ne nějak zásadně. Rezervu nátahu jsem nikdy neměl a vždycky se mi tato komplikace moc líbila. Ať ti pěkně tikají. 

Já si zatím budu muset vystačit s Makem, ale nestěžuju si. Mám už po dovolené, tak mi zbyly jen vzpomínky a pár fotek.

Alespoň jsem jim dopřál upgrade na vyšší úroveň a udělal z nich Mako Star.

attachicon.giforimako417.jpg

Marcusi, parada!

Odkaz ke komentáři

Excelentni star, kde to je foceno?

Marcusi, parada!

Díky kluci. 

Focené je to na Istrii. Jak jsem se celý život Chorvatsku vyhýbal, nakonec jsem tam po narození našich dětí skončil, jako klasický průměrný čehúň na dovolenke s rodinú. :goof:  

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Wow, ty jsou bomba... Mimochodem se omlouvám, ale co je to ten půlkruh v horní části ciferníku??

Funkci vodováhy jsem s tím ještě nezkoušel ale jinak je to ukazatel rezervy nátahu :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...