honzyk Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Zdravím Oreint sekci, u mě pořád jedny a ty samé tak aspoň po čase nadhodím fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerber Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Konečně jsem završil VELMI dlouhou fázi vybírání dalších hodinek. Požadavek byl celkem jasný - mechanické hodinky do práce se stříbrným pouzdrem a jednoduchým bílým ciferníkem a rozumnou velikostí pod manžetu košile. Dostal jsem se do fáze, kdy jsem byl definitivně rozhodnut pro Bambina a jen čekal až je naskladní, ale během čekání jsem v nabídce Orientu objevil model Vintage. Ten mi byl velikostí, indexy a celkovým vzhledem ještě sympatičtější, tak jsem je objednal z Itálie než si to zase rozmyslím.Za 6k mám hodinky s in-house automatem (zatím dělají do 3s za den), indikací rezervy nátahu, safírem a průhledem na strojek. K tomu příjemných 40mm průměr, nádherně modřené ručky a velmi povedený cifr. V tomhle se Orientu dost těžko hledá konkurence (natož mimo Japonsko). Takže za mě naprostá spokojenost.Zatím na hnědé kůži (dodaný tah - stejně jako všechny tahy obecně - jsem shledal nenositelným), časem plánuji ještě kůži černou a modrý perlon. Líbí, ať ti slouží ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Já je tedy spíš nenosím, než nosím, ale občas je na ruku dám, a když už je tady k tomu vlákno, tak tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Konečně jsem završil VELMI dlouhou fázi vybírání dalších hodinek. Požadavek byl celkem jasný - mechanické hodinky do práce se stříbrným pouzdrem a jednoduchým bílým ciferníkem a rozumnou velikostí pod manžetu košile. Dostal jsem se do fáze, kdy jsem byl definitivně rozhodnut pro Bambina a jen čekal až je naskladní, ale během čekání jsem v nabídce Orientu objevil model Vintage. Ten mi byl velikostí, indexy a celkovým vzhledem ještě sympatičtější, tak jsem je objednal z Itálie než si to zase rozmyslím.Za 6k mám hodinky s in-house automatem (zatím dělají do 3s za den), indikací rezervy nátahu, safírem a průhledem na strojek. K tomu příjemných 40mm průměr, nádherně modřené ručky a velmi povedený cifr. V tomhle se Orientu dost těžko hledá konkurence (natož mimo Japonsko). Takže za mě naprostá spokojenost.Zatím na hnědé kůži (dodaný tah - stejně jako všechny tahy obecně - jsem shledal nenositelným), časem plánuji ještě kůži černou a modrý perlon.Gratuluju, vypadají moc pěkně.Malinko mě tam ruší ty číslice po obvodu číselníku, ale ne nějak zásadně. Rezervu nátahu jsem nikdy neměl a vždycky se mi tato komplikace moc líbila. Ať ti pěkně tikají. Já si zatím budu muset vystačit s Makem, ale nestěžuju si. Mám už po dovolené, tak mi zbyly jen vzpomínky a pár fotek.Alespoň jsem jim dopřál upgrade na vyšší úroveň a udělal z nich Mako Star. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Excelentni star, kde to je foceno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Gratuluju, vypadají moc pěkně.Malinko mě tam ruší ty číslice po obvodu číselníku, ale ne nějak zásadně. Rezervu nátahu jsem nikdy neměl a vždycky se mi tato komplikace moc líbila. Ať ti pěkně tikají. Já si zatím budu muset vystačit s Makem, ale nestěžuju si. Mám už po dovolené, tak mi zbyly jen vzpomínky a pár fotek.Alespoň jsem jim dopřál upgrade na vyšší úroveň a udělal z nich Mako Star.orimako417.jpgMarcusi, parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Já je tedy spíš nenosím, než nosím, ale občas je na ruku dám, a když už je tady k tomu vlákno, tak tyto:Pěkné! Plánuji jejich koupi příští měsíc - co je to za tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Excelentni star, kde to je foceno? Marcusi, parada!Díky kluci. Focené je to na Istrii. Jak jsem se celý život Chorvatsku vyhýbal, nakonec jsem tam po narození našich dětí skončil, jako klasický průměrný čehúň na dovolenke s rodinú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Pěkné! Plánuji jejich koupi příští měsíc - co je to za tah?Tah je taky Orient, ale byl kupovaný zvlášť. Původní kožený pásek byl na mě moc krátký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Skvělý společník na Jandaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 dnes hadra, mesh šel dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Aktuálně na řemenu od Anely :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 V horku se to s kůží moc nedá, takže střídám NATO v barvičkách :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
progip Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 V horku se to s kůží moc nedá, takže střídám NATO v barvičkách :-)Wow, ty jsou bomba... Mimochodem se omlouvám, ale co je to ten půlkruh v horní části ciferníku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Wow, ty jsou bomba... Mimochodem se omlouvám, ale co je to ten půlkruh v horní části ciferníku??Vodovaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Vodovaha.Ale pouze pro severní část polokoule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denni666 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Zdravim. mate nekdo tyhle Orienty ER2L001B? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Wow, ty jsou bomba... Mimochodem se omlouvám, ale co je to ten půlkruh v horní části ciferníku??Funkci vodováhy jsem s tím ještě nezkoušel ale jinak je to ukazatel rezervy nátahu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
progip Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Aha díky za info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
progip Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Tak už konečně... Mé první ,,pořádné,, hodinky.Jsou to FEM5J00MF. Vím, že to není nic pro fajnšmekry, ale jako poprvé něco pořádného to snad bude stačit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se