Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

Kuci. Potřeboval bych poradit, jaký řemen nebo strap na podzim k těmto mým nedávno zakoupeným Multi-year calendar.

Koupil jsem je zde před nedávnem a ten kovový tah je na mne takový strohý. Viz foto.

attachicon.giforient_white.jpg

Zkusil bych světle nebo středně hnědý řemen s bílým prošitím. Klidně i se strukturou. Něco jako toto:

(je to jen příklad. je to Zenith Louisiana Alligator, který je dražší, než ty Orienty).

post-32939-0-79996100-1446237163_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S barvou a prošitím souhlasím, jen bych se osobně vyhnul vzorům aligátora a pod. S rozečí 19 mm bude asi vhodnější oslovit zdejší mistry (Zrno, Anela). jen jim dej čas na odpověď. Mám s oběma velmi dobrou zkušenost, určitě vymyslíte řešení.

Odkaz ke komentáři

Ještě doplním, že antisympatie k aligátorům je čistě můj subjektivní pohled :-) K oblekovkám se používá často. Ale na mě působi jako že něco "hogo fogo" za každou cenu na odiv. Přitom takový cordovan udělá dle mě daleko více parády (viz např. Markusovy Junghans).

Odkaz ke komentáři

Diky za inspiraci.

Ta hneda kombinace nevypada spatne, ale musela by byt 19/19 .

To zuzeni nejak nemuzu zkousnout.

Takze jsem se rozhodnul navstivit mistni ala hodinarstvi do ktereho dojizdi hodinar tak jednou za mesic.

( pouzil jsem informaci od pani za pultem )

Vemu sebou hodinky bez stezejek a budu zkouset.

Pokud mi neco padne do oka, tak koupim a pochlubim se zde.

Pokud ale nenatrefim na to prave orechove, tak uz budu mit aspon jasnou predstavu co chci a znovu oslovim zdejsi mistry. ;-)

Je fakt, ze jsem to mel udelat hned.

Ale tak nejak teprve zraju ve stylu, co vlastne chci.

Jakmile bude vysledek na ruce, ihned postnu fotku.

Snad to bude brzy. ;-)

Odkaz ke komentáři

S barvou a prošitím souhlasím, jen bych se osobně vyhnul vzorům aligátora a pod. S rozečí 19 mm bude asi vhodnější oslovit zdejší mistry (Zrno, Anela). jen jim dej čas na odpověď. Mám s oběma velmi dobrou zkušenost, určitě vymyslíte řešení.

nesouhlas :-)... Orientky maji velke gule... jsou to prave in house hodinky a remen z praveho aligatora je jen vhodne doplni... Marcus ma pravdu...

post-11168-0-79184300-1446273662_thumb.jpg

post-11168-0-17859800-1446273685_thumb.jpg

Upraveno uživatelem M@chino
Odkaz ke komentáři

Jenom doplním, proč si myslím, že konkrétně k těmto hodinkám by se mohl víc hodit řemen se strukturou, než hladký.

Hladké řemeny mám rád k čistému designu, jako jsou třeba právě ty Junghans v Bauhaus stylu. Ale tyto Orienty jsou pravý opak. Číselník s kalendářem plným čísel a nápisů, další nápisy pod názvem Orient a do toho všeho ještě zlacené ručky, indexy, orámování datumovky, logo a ten nápis Orient. Víc ?hogo fogo? to už snad ani být nemůže, proto bych se toho ?aligátora? vůbec nebál.

Možnost vyzkoušet si různé varianty někde v obchodě je samozřejmě nejlepší. Já to tak občas dělám v Globusu v těch jejich Hodinkách a klenotech. Mají tam celkem dobrý výběr za dobré ceny. Berou to od německé firmy Marburger. 

Odkaz ke komentáři

Jenom doplním, proč si myslím, že konkrétně k těmto hodinkám by se mohl víc hodit řemen se strukturou, než hladký.

Hladké řemeny mám rád k čistému designu, jako jsou třeba právě ty Junghans v Bauhaus stylu. Ale tyto Orienty jsou pravý opak. Číselník s kalendářem plným čísel a nápisů, další nápisy pod názvem Orient a do toho všeho ještě zlacené ručky, indexy, orámování datumovky, logo a ten nápis Orient. Víc ?hogo fogo? to už snad ani být nemůže, proto bych se toho ?aligátora? vůbec nebál.

Možnost vyzkoušet si různé varianty někde v obchodě je samozřejmě nejlepší. Já to tak občas dělám v Globusu v těch jejich Hodinkách a klenotech. Mají tam celkem dobrý výběr za dobré ceny. Berou to od německé firmy Marburger. 

Máš pravdu, k těmto konkrétním Orientům bude řemen se strukrurou opravdu vhodnější než hladký.

Odkaz ke komentáři

Dělal jsem si takový pracovní nástřel k fotkám coby "poctě" k Imaginate, což je video, které mě hodně bere. Ale než jsem stačil focení dokončit, kolo mi spadlo a dolámala se řídítka i kliky. Kdyby někdo věděl, kde sehnat náhradní bycikl, budu rád, když se mi ozve...

post-38075-0-82667000-1446499345_thumb.jpg

post-38075-0-50723600-1446499377_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Uz bylo na case Vojto a neco nafot, kdyz Ti to tak jde:).

Chudaci Orienty, ze Ti jich neni lito:(.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...