eloga Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Bambino Today.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Nic, co by se nedalo rozlestit. 20151209_195211-01.jpeg Odesláno z mého LG-H440n pomocí TapatalkKde jsi k tomu přišel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Kde jsi k tomu přišel?Postup je následující: večer u lampy vyfotíš mobilem ?makro? spony, upravíš trochu kontrast, mírně doostříš, aby vyniklo logo, a pak se už jen divíš, jak je ta spona po necelých dvou letech dorasovaná.Při běžném pohledu bych řekl, že je zachovalá, bez větších škrábanců, nějaké vlásečnice by se samozřejmě našly.Leštit to pochopitelně nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Bambino Today.**Bambina se povedly, tento model je nesmrtelná klasika.Jen pozor na ten šlechtěný chlup, příště raději schovat pod dýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) jo jo, to jsem si všiml až když to bylo venku, von je nějakej vytrvalej, dneska udělal to samý a pořád se cpal na to sklo..., chyba bude asi v příliš utaženém řemínku, chlupy se pak neskládají pod hodinky, ale mají tendenci se zadrhávat a vyčuhovat. Zajímavý zlozvyk. , snad se to zlepší. ** Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Postup je následující: večer u lampy vyfotíš mobilem ?makro? spony, upravíš trochu kontrast, mírně doostříš, aby vyniklo logo, a pak se už jen divíš, jak je ta spona po necelých dvou letech dorasovaná.Při běžném pohledu bych řekl, že je zachovalá, bez větších škrábanců, nějaké vlásečnice by se samozřejmě našly.Leštit to pochopitelně nebudu Aha, teď, když se na to dívám na velkém monitoru, je to už jasné. Včera na mobilu to vypadalo spíš jako "úraz" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 jo jo, to jsem si všiml až když to bylo venku, von je nějakej vytrvalej, dneska udělal to samý a pořád se cpal na to sklo..., chyba bude asi v příliš utaženém řemínku, chlupy se pak neskládají pod hodinky, ale mají tendenci se zadrhávat a vyčuhovat. Zajímavý zlozvyk. , snad se to zlepší. **Nic si z toho nedelej, mne to delaj taky Btw jsou zlaty nebo ne? Na te prvni fotce vypadaji jako ze jo, na druhe uz ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Vzpominka na OS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Nic si z toho nedelej, mne to delaj taky Btw jsou zlaty nebo ne? Na te prvni fotce vypadaji jako ze jo, na druhe uz ne...ne, sorry, to je je standard Orient Bambino yellow golded, ale jsou přivezený z Vídně mojí freundin, moc fajn, teď jsem nasadil černý model,foto bude následovat... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 no. to to zase dopadlo, a nejlepší je, že jsem včera někde odložil a po ránu jsem nemohl najít..... ,to budou ty vánoce ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Od pořízení bondovek a DJ jsem Raye trochu zanedbával, tak jim to teď musím vynahradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Pracovní tool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 +1,dobré foto, líbí.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byzko Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 vyfotit něco použitelnýho mým letitým mobilem dá celkem zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byzko Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 tak ještě jedna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 tak ještě jedna...A mně se to líbí. I s tím netradičním datovým oknem, které vyvažuje day okýnko. Jediná výhrada (a s tím mě Orient štve dlouhodobě) se týká krátkých ruček, které cpou skoro do všech společenských hodinek. Ale celkový dojem bych hodnotil známkou "super". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byzko Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 A mně se to líbí. I s tím netradičním datovým oknem, které vyvažuje day okýnko. Jediná výhrada (a s tím mě Orient štve dlouhodobě) se týká krátkých ruček, které cpou skoro do všech společenských hodinek. Ale celkový dojem bych hodnotil známkou "super". Na krátkých ručkách se teda shodnem, nějakej ten mm navíc by neškodil. Ale když si vezmu, že mě stály nějakej 140$, tak se jim dá odpustit ledaco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 tak ještě jedna... Moc paradni Orienty, day-date vitan, celkove povedene hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Ty orienty jsou super. Kdybyste mi to nerekli o tech ruckach, tak si toho asi nevsimnu. U hodinove a minutove mi to jeste neva, ale ta kratka sekundovka je divna. Celkove ale povedeny kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byzko Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Díky. Jsem rád, že se líbí. Ohledně day-date jedna vychytávka, možná běžná u tohoto typu hodinek. Pokud např. po delší době co hodinky stály, nastavím datum a následně chci nastavit den třeba z úterý až na neděli, tak abych nemusel otáčet ručičky tolikrát o 24 h, stačí pouze v poloze 3 a.m. stočit ručky zpátky před půlnoc a zase dopředu na 3 a.m. a zase zpátky před půlnoc a tím posouvám pouze ukazatel dne v týdnu. Je to pořád dost kroucení, ale nějakou tu námahu to ušetří. Nevýhoda ovšem je, že aktuální datum naskočí po půlnoci, ale den vždy až kolem třetí. Takže se může stát, že se třeba vrátíte ve dvě ráno z hospody, nevíte která bije a při pohledu na hodinky zaleháte s blaženým pocitem, že je neděle a ráno s hrůzou zjistíte, že je pondělí a už jste měli být dávno v práci. To ovšem nemluvím z vlastní zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se