zarkow Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Stále tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 ...a stale moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 To je krásný kousek ;-) Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Moře hučí, palmy šumí, vůně koření a pižma mámí smysly, vše hraje divokými barvami, cikády poletují vzduchem a cingrlátka svůdné břišní tanečnice zpívají svou věčnou píseň ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Moře hučí, palmy šumí, vůně koření a pižma mámí smysly, vše hraje divokými barvami, cikády poletují vzduchem a cingrlátka svůdné břišní tanečnice zpívají svou věčnou píseň ... IMG_0874R.jpgNo nevím, ta fotka u mne spíše vyvolává pocit staré benzinové pumpy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Tak dnes došli, mám veľkú radosť, aj ked na obrázkoch je tá modrá"viac svetlá" ako v skutočnosti,sú nádherné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Modrásky Maka nosím moc rád. Neuvěřitelně pohodlné a malé v porovnání s mými jinými hodinkami. Odesláno z Tapatalk, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Sice nesviti jako Maka, ale taky je mam denne na ruce.O5 jen mobilovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Tak dnes došli, mám veľkú radosť, aj ked na obrázkoch je tá modrá"viac svetlá" ako v skutočnosti,sú nádherné :-)Gratuluju, vybral jsi dobře. Určitě ti budou dělat dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuzma Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Stále tyto....opravdu moc povedený kousek, který by se i mě hezky vyjímal....mimo to se moc často nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Mne zase dostalo to, ze z prostredni fotky jde vypocitat, pocet kroku sekundovky za hodinu.Kdo uhadne ?Klobouk dolu. To neni jako ty moje rychlocvaky. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuzma Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) ...to mě původně vůbec nenapadlo, ale zajímavý postřeh a quíz ;o) ...můj skromný odhad 21.600,- Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem Kuzma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Taky bych rekl 21600 bph.Je to tak, Zarkowe ? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Ano, tipy správné, dle výrobce 21,600 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Od pondelka novy clen rodiny Rozhodovanie bolo tazke. Vahal som medzi Mako black/blue a Ray black/blue. Hned som si kupil aj box a NATO. Ale to jedno prazdne miesto v nom by sa zislo este zaplnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubula Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Já se můžu pochlubit těmito automaty. Koupil jsem si je zhruba před 6 lety a pořád krásně a přesně frčí. Škoda jen, že jsem od nich ztratil krabičku, za boha je nemůžu na internetu najít, protože nevím co je to za typ. Asi to nebude nic moc, ale i tak bych si o nich rád něco zjistil. Teď vybírám pro otce ke kulatinám nějaké automaty. Rozpočet je zhruba do 7000, tak snad něco najdu. Koukal jsem na Seika, ale asi to budou zase Orienty. Otec je spíš na jednodušší vzhled, Seika mi přijdou moc jak buzola. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Tohle je moc peknej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubula Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Dík, já zas žeru ty tvoje Bambína. Takže vezmu otci buď ty co máš ty a nebo koupím Esteem.http://orientwatchusa.com/collections/mens-watches/classic/db08005w Pravděpodobně to budou ale Esteem. Přeje si velká a dobře čitelná čísla aby na to viděl. Už nemá nejlepší zrak. A Bambína pořídím pro sebe. )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 To si myslim, ze je nejlepsi volba. Muzete si je totiz pak navzajem pujcovat Tak stastnou ruku pri vyberu a pak nahod fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) ten model za 280US$ má strašně krátkou vteřinovku, to já nesnáším, ... ** Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se