Nino Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Sun and moon and Mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerber Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tož přidám svoje oranžády. Vytlačily všechny ostatní hodinky, takže už rok a 4 měsíce je mám denně na ruce. 15 měsíců jsem je udržel bez zastávky. Luxusní přesnost a zpracování. Jsou to moje první hodinky a byly to nejlépe utracené peníze. Ještě teď po takové době zbožňuji ten záchvěv rotoru když je vezmu do ruky a zacvaknu "motýla" na ruku..... Parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Moje nedávná akvizice na víkendy, popracovní a mimosportovní nošení. A potěší, že nejsem s oranžádou sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Stále tytéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Jajar a honzyk: pekne to mate, kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Er2700hw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Opiss Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Taky se hlásím k černým Mako... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Taky se hlásím k černým Mako...Neverim. Fotku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Neverim. Fotku! Ty děláš, jako kdybys je nikdy neviděl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Ty děláš, jako kdybys je nikdy neviděl .Uz je to preci jen nejaka doba... P.S. Ja se zase hlasim k Patekum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Uz je to preci jen nejaka doba... P.S. Ja se zase hlasim k Patekum To je docela neobvyklé prohlášení, takhle už v pondělí a ještě k tomu ve vlákně věnovanému hodinkám Orient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 To je docela neobvyklé prohlášení, takhle už v pondělí a ještě k tomu ve vlákně věnovanému hodinkám Orient.Multikulti Ja jeste nevystrizlivel z vikendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Multikulti Ja jeste nevystrizlivel z vikendu Jsem se naladil na skoro stejnou vlnovou délku, ale stejně ti nerozumím. Raději sem bouchni nějakou pěknou fotku bambin z ňů jorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Jsem se naladil na skoro stejnou vlnovou délku, ale stejně ti nerozumím. Raději sem bouchni nějakou pěknou fotku bambin z ňů jorku.To bohuzel nepujde. Bambina jsou v Olomouci jak jsem mel na vanoce slabou chvilku, ze je prodam, tak jsem neprodal, ale nechal jsem je doma, at se mam na co tesit az se zase vratim.Koukam zmena avataru, uz jsme skoro jako dvojcata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Jajar a honzyk: pekne to mate, kluci Dík, tak já ještě s dovolením přidám jednu dnešní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 ARMAN: Jsem asi nějakej divnej, ale tyhle hodinky se mi líbí (na náramku). Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Dnes Bamby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 ARMAN: Jsem asi nějakej divnej, ale tyhle hodinky se mi líbí (na náramku). Paráda!Dik, jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Dnes si užívam Black Ray a teším sa na zajtrajší príchod ich mladšieho brata Raven Ray II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se