Toams Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 taky 1x denne, hned rano a za odmenu mi robia +3,3s/den
CL95 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Díky za rady, tady jsem našel návod, může se hodit...
wittius Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 V 9. 6. 2014 v 18:32, CL95 napsal: Díky za rady, tady jsem našel návod, může se hodit... velmi zaujimave video
colommbo Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 Dnes jsem za necelé tři roky mladý komplet 3570.50 zaplatil, těším se jak malej kluk na Vánoce a děkuju za tohle vlákno!
colommbo Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Sice to není zrovna hledisko praktičnosti, ale i jedna vteřina do plusu za 24 hodin se počítá... U mě dobrý!
African Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Hm, tato časomíra už mě fascinuje hezkých pár let :-) Chápu to dobře, že 311.30.42.30.01.005 mají hesalite a pevné dýnko jako původní hodinky na měsíci a 311.30.42.30.01.006 mají safír a průhled na kalibr? A je to jediný rozdíl? Dá se s těmi 50m vodotěsností opravdu plavat, myslím tím samozřejmě pouze plavat :-)
Jarett Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 V 8. 10. 2017 v 21:26, African napsal: Hm, tato časomíra už mě fascinuje hezkých pár let :-) Chápu to dobře, že 311.30.42.30.01.005 mají hesalite a pevné dýnko jako původní hodinky na měsíci a 311.30.42.30.01.006 mají safír a průhled na kalibr? A je to jediný rozdíl? Dá se s těmi 50m vodotěsností opravdu plavat, myslím tím samozřejmě pouze plavat :-)V zásadě je to jediný rozdíl. 006 mají v kalibru jednu součástku jinou a celkově i jinou povrchovou úpravu, aby líp vypadal pod sklem Ale pro nošení se mi jeví hesalit lepší volbou ... mrkni na fotky starých hodinek a hesalit je OK, stačí jej sem tam přeleštit tempem a je jak nový
African Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Děkuji moc za informaci :-) Chci určitě safír a průhled na ten úžasný kalibr mi také vadit nebude. Tvar skla bude asi jiný, co? Viděl jsem pouze hesalite a ten měl parádní tvar. Hlodají, ale zatím se stále nemůžu rozhoupat.
rekib1 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Pokud bych šel do Moonů, asi bych šel také do double safíru, s jejich vodotěsností se ovšem obávám, že bych se o ně dost bál, pořád se někde plácám ve vodě, občas náraz, spíš bych si je nechal na pohodu někde v klidu, abych se mohl kochat krásným průhledem na strojek, to by mě fakt lákalo a bavilo...
martar Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 V 8. 10. 2017 v 21:42, African napsal: Děkuji moc za informaci :-) Chci určitě safír a průhled na ten úžasný kalibr mi také vadit nebude. Tvar skla bude asi jiný, co? Viděl jsem pouze hesalite a ten měl parádní tvar. Hlodají, ale zatím se stále nemůžu rozhoupat.Afri, žiješ moc dobrodružnej život na to, abys nosil moony... to jsou hodinky pro poklidnej styl, domácí papuče, kniha v lehátku u bazénu, procházka... občas na pár dní zaletět na Měsíc... Ne, vážně, jak tě tak sleduju, tak trochu hrozí poškrábanej a nakřáplej hesalit, nebo bouchlej safír (to není rovnej tlustej safír jako na diverech, ale vypouklá safírová skořepina). A když safír bouchneš, tak jsi v tom za cca 20 litrů, protože novej drahej safír + bordel na cifru a ve strojku, tj komplet servis. Bych to na tvym místě odložil na důchod, až budeš mít všechny ty kopce už vylezený.
Jarett Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Mě příjdou dobrodružně odolný dost http://www.speedywatches.com/reinhold-messner-speedmaster-wristshot/
martar Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Ono pod tlustým rukávem bundy v podmínkách, kdy se kolikrát na hodinky radši nepodíváš, aby ti neomrzlo zápěstí, jim zas tolik nehrozí Popravdě, nejsem polárník a nevím, jak je Messner nosil. Kdyby to bylo na velcru přes bundu, budou všude fotky podobně jako s astromauty. Jen Vlastu upozorňuju, že sklíčko u Moonů, jedno zda sadír či hesalit, je více choulostivé než skla hodinek, na které je zvyklý. SMP GMT Swordhands 50th Anni, který nosí na akce teď, vydrží mnohem víc... taky je mám, takže můžu srovnávat. Potíž je v tom, že mi připadne, že Afri je v akci tak nějak furt a ty neplánovaný dávaj hodinkám záhul nejvíc.
Jarett Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 (upraveno) To je fakt ... takže jako správnej chronomagor by neměl mít jedny hodinky. Takoví ty OWG tady nevidíme rádi http://www.moonwatchonly.com/omega-speedmaster-moonwatch/speedmasters-stories-omega-speedmaster-moonwatch/atmospheric-re-entry-moonwatch/ V 9. 10. 2017 v 5:20, martar napsal: Ono pod tlustým rukávem bundy v podmínkách, kdy se kolikrát na hodinky radši nepodíváš, aby ti neomrzlo zápěstí, jim zas tolik nehrozí Popravdě, nejsem polárník a nevím, jak je Messner nosil. Kdyby to bylo na velcru přes bundu, budou všude fotky podobně jako s astromauty. Jen Vlastu upozorňuju, že sklíčko u Moonů, jedno zda sadír či hesalit, je více choulostivé než skla hodinek, na které je zvyklý. SMP GMT Swordhands 50th Anni, který nosí na akce teď, vydrží mnohem víc... taky je mám, takže můžu srovnávat. Potíž je v tom, že mi připadne, že Afri je v akci tak nějak furt a ty neplánovaný dávaj hodinkám záhul nejvíc. Upraveno 9. října 2017 uživatelem Jarett
martar Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 No ty bláho! Vidíš to, Prischero?? a po tom všem ručičky drží holt Professional není Reduced Díky za odkaz a foto, Jarette.
Axel Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Nic, co by neslo rozlestit... Uznavam ale, ze to bude chtit novej hesalit..
African Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 V 8. 10. 2017 v 22:40, martar napsal: Afri, žiješ moc dobrodružnej život na to, abys nosil moony... to jsou hodinky pro poklidnej styl, domácí papuče, kniha v lehátku u bazénu, procházka... občas na pár dní zaletět na Měsíc... Ne, vážně, jak tě tak sleduju, tak trochu hrozí poškrábanej a nakřáplej hesalit, nebo bouchlej safír (to není rovnej tlustej safír jako na diverech, ale vypouklá safírová skořepina). A když safír bouchneš, tak jsi v tom za cca 20 litrů, protože novej drahej safír + bordel na cifru a ve strojku, tj komplet servis. Bych to na tvym místě odložil na důchod, až budeš mít všechny ty kopce už vylezený. Na dobrodružství mám hodinek dost, tam je to vyřízené, ale taková ta pořádná hodinařina doma chybí. Utekli mě Aquatimery, ale zase už přemýšlím, že už jsem je měl, jestli do nich jít znovu a ták, prostě jsem nerozhodný.... no a zpátky k Moonwatch, tam je prostě tak nějak všechno co mě poslední dobou strašně láká
African Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Jsem šťastný, ruplo mi totálně v kořenáči.....objednáno, 4 týdny krásného čekání a pak tady s Vámi končím holoto
Jarett Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 (upraveno) V 9. 10. 2017 v 7:53, African napsal: Jsem šťastný, ruplo mi totálně v kořenáči.....objednáno, 4 týdny krásného čekání a pak tady s Vámi končím holoto Tak to je dobrá zpráva !! Bral jsi nový ? Já jsem to vyřešil tak, že na víkendová dobrodružství mám EXPII a na nošení přes týden Moonwatche z roku 1971 ... no a na diving DeepSea Upraveno 9. října 2017 uživatelem Jarett
Fade Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 V 9. 10. 2017 v 5:28, Jarett napsal: To je fakt ... takže jako správnej chronomagor by neměl mít jedny hodinky. Takoví ty OWG tady nevidíme rádi http://www.moonwatchonly.com/omega-speedmaster-moonwatch/speedmasters-stories-omega-speedmaster-moonwatch/atmospheric-re-entry-moonwatch/ Omega-after-fire-c.jpgOmega-after-fire-d.jpgProdám Moony. Stav hodně kritických 98 %. Na fotkách to vše vylezlo s bleskem. Nic, co by nešlo rozleštit
African Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 V 9. 10. 2017 v 8:06, Jarett napsal: Tak to je dobrá zpráva !! Bral jsi nový ? Já jsem to vyřešil tak, že na víkendová dobrodružství mám EXPII a na nošení přes týden Moonwatche z roku 1971 ... no a na diving DeepSea Ano, funglovky, tak když jsou tedy ty vánoce jsem si řekl Krásně to máš vyřešené, ideální kombinace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se