Přejít na obsah

Moonwatch - prakticnost

klobadysek

Doporučené příspěvky

Yes a nová příjemná zpráva, že budou příští týden k odběru. Já jsem šťastný jak malý kluk, poletí se na měsíc :-)

Nebude ti vadit absence data? Ja je kvuli tomu najak nemuzu zaradit mezi to, co bych chtel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebude ti vadit absence data? Ja je kvuli tomu najak nemuzu zaradit mezi to, co bych chtel.

Nikdy jsem neměl hodinky bez datumovky, nikdy jsem neměl hodinky bez ručního nátahu a právě proto si je kupuji :cheers:  Datumovku ke svému životu určitě na hodinkách potřebuji, takže si myslím že budou spíše na sváteční nošení. Ale ta vodotěsnost mě zajímá, protože vodu mám rád a skáču do ni bez rozmyslu....ale všude píšou plavání bez probémů, tak je beru.

Odkaz ke komentáři

Nikdy jsem neměl hodinky bez datumovky, nikdy jsem neměl hodinky bez ručního nátahu a právě proto si je kupuji :cheers:  Datumovku ke svému životu určitě na hodinkách potřebuji, takže si myslím že budou spíše na sváteční nošení. Ale ta vodotěsnost mě zajímá, protože vodu mám rád a skáču do ni bez rozmyslu....ale všude píšou plavání bez probémů, tak je beru.

Aha, tak to jo. S vodou to mám stejně. Počkám si na tvé dojmy ( je tu mnoho zaujatých :lol2: ).

Odkaz ke komentáři

Yes a nová příjemná zpráva, že budou příští týden k odběru. Já jsem šťastný jak malý kluk, poletí se na měsíc :-)

Ty jseš fakt muž činu :D tak velká gratulace a doufám, že splní tvý očekávání. Kdyby u tebe zůstaly, byla by to supr prověrka jejich schopností... a taky bych se těšil na fotky ve Speedy vlákně v galerii :)

Odkaz ke komentáři

Ty jseš fakt muž činu :D tak velká gratulace a doufám, že splní tvý očekávání. Kdyby u tebe zůstaly, byla by to supr prověrka jejich schopností... a taky bych se těšil na fotky ve Speedy vlákně v galerii :)

Díky :) Tak všechny mé hodinky se na kopec nakonec podívali, takže Moony budou určitě jezdit také po výletech ;) Seamastery mimochodem má nejoblíbenější časomíra, nějak mě ta Omega nebezpečně přirůstá k srdíčku.....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Budeš mít super Omega kombo :) Příjemný je hlavně to, že mají stejný tah, až na sponu..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Já žiju taky poměrně aktivně a hodně času trávím venku, takže jsem před nákuoem moonů udělal takový test - nosil jsem denně amfibie za dva tisíce s podobně vypouklým akrylovým sklíčkem. Pak už jsem se moonů nebál...

Moje kombo plexi nodate

Odkaz ke komentáři

To sice ano ale to byly ty s hesalitem ne se safírem Shock ? Six shocks of 40g each, in six different directions, with each shock lasting 11 milliseconds.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

To sice ano ale to byly ty s hesalitem ne se safírem Shock ? Six shocks of 40g each, in six different directions, with each shock lasting 11 milliseconds.

No jasný, já jen že to nedostali úplně zadarmo. Bylo tam zastoupení docela dosti prestižních značek a Speedmaster obstál nejlépe :-) A taky tady budu chvíli prudit, protože se na ně moc těším, však to znáš :-) Čím víc o nich čtu, tím více mě začínají fascinovat.

Odkaz ke komentáři

Před zhruba týdnem jsem tu psal, že dávají jednu vteřinu do plusu za den. Nebyla to vyčerpávající informace. Co mi je pošťák přivezl, mám je prakticky stále na ruce (dnes devátý den) a každý večer při porovnání s radiobudíkem s naprostým úžasem zjišťuju, že ty potvory jdou FURT STEJNĚ!!! :eek: A to jsou stále v továrním nastavení, ještě v nich nikdo nebyl a neseřizoval je... Mám takovou kliku nebo je to obvyklá/samozřejmá vlastnost moonů...? I love them...! :wub:

Odkaz ke komentáři

Čím víc o nich čtu, tím více mě začínají fascinovat.

Taky si o nich rád čteš, Afri? :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100206-na-čem-máte-své-speedmastery/?p=1784058

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...