Jezevcik2 Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) V tomto případě bych opravdu doporučil poukaz na renovaci tohoto kusu v Eltonu, nechat je dát do oceli, originální díly si nechat pro zachování vzpomínek. Vzhledem k tomuto konkretnímu kusu,který je od táty bych od renovace upustil a nechal je tak,jak jsou.Třeba dejme tomu nové sklo,ale jinak jsou ty jejich renovace příliš násilného charakteru a z původního ducha hodinek tam zůstane pouze to,co není vidět. Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 presne tak, ja bych nic nerenovoval a na narozeniny bych o obdaril novym vyrobkem (at si zrenovuje sam, pokud chce). Napada me, jestlize ma pritel Primky v oblibe, je mozne, ze preferuje domaci vyrobky? Tim padem me napada opravdu originalni darek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) V tomto případě bych opravdu doporučil poukaz na renovaci tohoto kusu v Eltonu, nechat je dát do oceli, originální díly si nechat pro zachování vzpomínek. Ještě ti zbude na nějaké hodinky, které může nosit, než proběhne renovace a na následné případné střídání. Druhá možnost koupit tyto může je nosit pořád a originály zachovat pro "sváteční" příležitosti. No tak to spíš tu druhou možnost. Podle mě je trošku rozdíl říct: "Tyhle hodinky nosil můj táta" nebo "Strojek v těchto hodinkách nosil můj táta". Za mě je to fakt jednoduchý. S jeho současnejma hodinkama bych nedělal nic a příteli bych se snažil koupit hodinky podle jeho SKUTEČNÝHO A SOUČASNÝHO vkusu. Protože právě s tím současným vkusem nemusí mít hodinky, nošený z pochopitelný nostalgie, společnýho vůbec nic. EDIT: Jezevcik2 mě předběh... Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Tak jsme to Myšce opravdu ulehčili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Na Cimier, ML atď nevidím nič zlé, nemusíme predsa hneď porovnávať s Omega. Junghans v Myškinom výbere je tiež dobrá voľba. Nejde predsa o peniaze (v rámci rozpočtu), ale hlavne dobrý pocit obdarujúceho! Mali by sa mu páčiť nie? Ak dostane Railmastery od slovutnej Omegy (nič v zlom) a budú sa mu zdať sice čisté, no nudné, tak hodí rovnaký úškľabok s dodatkom: "Ak už Omega tak tieto..." alebo to neocení vôbec . Ide mi o to, že za takú pálku by som nekupoval sám, ak by som nevedel +/- jeho dream watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) Jezevcik2: Hele, ono to vypadá, že si umí spoustu informací najít sama, jen je potřeba jí trošku pomoct ty informace nějak profiltrovat Nové Igeny jsou fajn, Omegy Railmaster asi ještě víc fajn StanoBare: Dreamwatche jsou asi záležitostí pouze chronomagu Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Tada,jen jestli jsme ten filtr trochu neucpali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) Tak jsme to Myšce opravdu ulehčili... Ale my to nemáme Myšce přímo ulehčit. Spíš nabídnout relevantní možnosti. Něco jako filosofové. Ti přece taky často nehledají odpovědi, ale spíš pokládají otázky. Mám pocit, že Myška si určitě nakonec nějak poradí. Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Hele a co Oris? Dustojna a docela znama znacka, nic nejak zvlast okazaleho ale presto reprezentativni, s dostatecnou nabidkou modelu...Docela by mne to hralo - jako logicky navazani na primky po tatovi, pritom by to s nima nesouperilo, spis naznacovalo moznost pokracovani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 No nevím jak je na tom přítel od Myšky s obvodem zápěstí, ale jak psal Millis dřív venku to je jiný svět. Pokavaď přítel není chronomagor, tak největší radost by mu udělaly asi tikadla značek, které zná každý - Brajtle, Omegy nebo TagHojerky. Takže jinou značku ke kulatinám bych asi nevolil, vyjma toho, že by po tý značce její přítel vyloženě toužil. Brajtlingeny jsou trochu mimo limit, ale daly by se sehnat velmi zánovní třeba i tady, Omegy to samé a Tag Heuer normálně ve vyhledavači nové - možná by se líbily i tyto. S takovým limitem by neměl být problém udělat příteli "nadčasovou" radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Já myslím, že to brett už dávno rozseknul: Omega Railmaster to řeší dokonale! Doporučuju průměr 39,2mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Vy jí skoro všichni nabízíte Cimier, Union, Maurice Lacroix a podobné obskurnosti....To byla samozřejmě lehká nadsázka, určitě jsou to kvalitní hodinky (ostatně sám nosím něco podobného), ale ne pro lidi mimo Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Moje pritelkyne mi ted chysta nejaky prekvapeni k narozeninam, tak doufam, ze jsi to ty V pripade ze ano, ale i pokud naahodou ne , bych se priklanel k tem railmasterum, jsou krasny, od zname znacky. Nebo bych volil neco z nabidky chronoshopu, popř. od ML. dalsi primky bych neporizoval.. Přeju šťastnou volbu a dej vědět jak to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 (upraveno) Na základě toho, co čtu, radši ještě jednou postnu svůj starší příspěvek. Protože jen málo lidí tady s touto variantou pracuje....směr úvahy, by mohl být fatálně chybný....vůbec nevypovídá o jeho vkusu, názoru na dnešní hodinky... Třeba by rád nosil Breitling. Já taky nosil X let starý Primky a pak Seika na plechovým tahu a snil jsem o značkách jako Breitling, Omega, Rolex. Nedocházelo mi, že jsou nadosah. Značka znalců by mě asi tenkrát v době B.C. (Before Chronomag) nepotěšila, "nějaký" Sinn bych stavěl níž než Festinu. Já bych se bál páďo střelit do hodinek jen tak od boku, historek z okolí pár mám a většinou šly dárky do šuplíku. edit: hodinky jsou pro chlapa ryze osobní věc, stejně jako třeba nůž. Nedovedu si představit, že bych dostal nůž, na jehož výběru nebo tvorbě (v případě custom modelu) bych se nemohl podílet a že bych ten nůž miloval. Hodinky nejsou prstýnek nebo přívěšek na krk, který si spojujeme s miláčkem či rodinou. Upraveno 25. srpna 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 (upraveno) Jako alternativa k Railmasterům by šly tyhle ETERNA Kontiky Four Hands. zdroj:amazon.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Asi bude ovšem problém je sehnat za příznivou cenu. Upraveno 25. srpna 2011 uživatelem HB63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 mimo nas svet dost frcia Carrery... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 (upraveno) TO Myška23 : Začnu trochu obloukem, tak snad v těch blábolech nezapadne to důležité. Jsi poklad ! A každý poklad má svou hodnotu. Hazardovat s ní, je velká chyba. A já osobně považuji tak důležitý nákup, jako se chystáš realizovat, za velký hazard v případě neúčasti tvého přítele v procesu výběru těch hodinek. Zkus si představit jeho a určitě i tvé zklamání, když se prostě netrefíš !!! Nápad asi ocení, pokud Tě dobře zná (některé páry se v podstatě neznají ani po 30letech), tak mu dojde i to úsilí, které vynakládáš. Ale nebude to málo, když se nebude moci dostavit to hlavní, tedy radost z dárku jako takového včetně jeho pravidelného nošení ??? Hodnotu "Tvého" pokladu IMHO nejlépe uchováš, případně i zvýšíš tím, že vtáhneš svého milovaného do výběru. Narovinu mu prozradíš limit a uděláte si spolu prima špacír po obchodech nebo otevřete láhev vína a budete vybírat na netu. Předpokládám, že většina chlapů spíš ocení fakt, že jim je jejich drahá polovička ochotná koupit tak darhý dárek a rádi si ho "sami" vyberou, než ocení překvapení (sice báječné), ale s hořkým koncem v podobě nenošeného kousku v šuplíku. Nebo nošeného s odpovědí kolegům a známým, ále ty jsou od přítelkyně, namísto hrdého : super co, to je dárek od Myšky ! P.S. Tak ať Ti / nejlépe vám oběma to dobře dopadne. Upraveno 25. srpna 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Musím souhlasit s pány výše. Dárek to je zajistě perfektní, ale když by ses netrefila do černého (což je pravděpodobné, protože každému se líbí něco jiného) tak by to nemuselo být nejlepší. Někdo by byl rád a nosil ty hodinky pořád, já například ne. Věci, co nosím, si vyberu sám a když se jedná o hodinky, platí to dvojnásob. Na druhou stranu se tím zbavíš překvapení z nečekaného dárku. Např. teď nosí Primky, ale pokukuje po vojenských modelech apod. Takže vyzvědět! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myška23 Odesláno 25. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Moje pritelkyne mi ted chysta nejaky prekvapeni k narozeninam, tak doufam, ze jsi to ty V pripade ze ano, ale i pokud naahodou ne , bych se priklanel k tem railmasterum, jsou krasny, od zname znacky. Nebo bych volil neco z nabidky chronoshopu, popř. od ML. dalsi primky bych neporizoval.. Přeju šťastnou volbu a dej vědět jak to dopadlo Mrzí mě, že tě zklamu, ale přítel není členem na chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myška23 Odesláno 25. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Pánové děkuji vám za vaše rady. Nejspíš asi dám na většinu z vás a s přítelem se nějak poradím. Po poradě dodám, co by se líbilo asi tak jemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se