Přejít na obsah

Blackberry

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

Ja jsem celkem s vydrží a funkcionalitama telefonu BB Passport spokojen. Jediné, co mi vadí je velký odběr WiFi, nicméně díky 4G ji vlastně ani nepotřebuju, tak ji mám vypnutou.

post-11110-0-36684800-1438766296_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výdrž u Passportu je skvělá. Měl jsem BB PP jako mezičlánek mezi Notem 4 a Ip 6+ a nakonec se mi ho zbavovat moc nechtělo, bohužel fotoaparát není nic moc a to využiju na mobilu asi nejvíce. Systém je intuitivní a lehce se na něj zvykne.

Plně dotykový BB (např. z10/z30) ale moc nechápu. Ten systém už mám, a nejen já, spjatý s plnohodnotnou klávesnicí :)

Odkaz ke komentáři

Ono se to dá doladit pak v externím editoru, nicméně mi přijde úplně zbytečně 20Mpix fotky. Tady je zmenšená ukázka z Alp bez úprav

No tahle fotka je neskutečně přesycená bílou barvou.

Tady je fotka z ip5s 23.12.2013  

(fotku jsem musel zmenšit původně má asi 12 mega)

panora_a.jpg

Upraveno uživatelem Jettero
Odkaz ke komentáři

Tak ze standardního fotáku se věnuju každé fotce tak 15 minut a když to má opravdu vypadat tak i hodinu. Naštěstí i vnitřní editor v BB má slušné možnosti nastavení, takže lze i fotky celkem rychle vylepšit.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Jsem docela zvedavy jak tohle dopadne. Blackberry jsem nikdy nemel, i kdyz kdysi davno jsem jeden cas jsem o ni uvazoval, pak jsem ale koupil Nokia E72. Posledni dobou pisu na mobilu vic textu a emaily a proste mi to na Note 4 nejak nejde, porad se trapim. Tohle by me lakalo, tak snad to dotahnou do konce nejak rozumne a mozna bych to zkusil:

post-17375-0-87050700-1441079113_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kloubik: pokud toto dotáhnou dokonce a opravdu v tom zařízení bude Android. Tak už to nebude mít nic společného s Blackberry, krom nazvu. Nicméně oživit myšlenku slider konstrukce je zajímavý nápad .

Pokud to vyjde, bude tam sice Android, ale Blackberry bezpecnost co je velka pecka....

Odkaz ke komentáři

Pokud to vyjde, bude tam sice Android, ale Blackberry bezpecnost co je velka pecka....

V případě že tam bude androi se o bezpečnosti nedá mluvit.

Je to prostě android a ten to už má v sobě. Blackberry bylo hlavně o té bezpečnosti, což android není.

Odkaz ke komentáři

Možná budu v menšině, ale já tedy doufám, že BB na Android nepřejde. Byla by to škoda, BB OS není vůbec špatný (HUB, gesta, kalendář, ...).

Mám ho rád, ačkoliv jsem byl spíš donucen ho začít používat (korporátní pravidla - zabezpečení), a kdyby po updatu na sestavení 10.3.xxx fungoval stabilně a nebyl plný (stále nedořešených) bugů, pěl bych na něj chválu všemi směry. Takto pěju, ale spíš po troškách a poskrovnu.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...