Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 http://store.shopblackberry.com/store/bbrryus/en_US/pd/productID.319982100/categoryID.69346500/parentCategoryID.66826200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 A co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 proste modrej Classic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 http://blogs.blackberry.com/2015/08/updating-an-icon-design-qa-on-blackberry-passport-silver-edition/?utm_source=bbmchannel&utm_medium=social&utm_campaign=dvDevicespassport_launchengagementDevicespassport_launch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Ja jsem celkem s vydrží a funkcionalitama telefonu BB Passport spokojen. Jediné, co mi vadí je velký odběr WiFi, nicméně díky 4G ji vlastně ani nepotřebuju, tak ji mám vypnutou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Výdrž u Passportu je skvělá. Měl jsem BB PP jako mezičlánek mezi Notem 4 a Ip 6+ a nakonec se mi ho zbavovat moc nechtělo, bohužel fotoaparát není nic moc a to využiju na mobilu asi nejvíce. Systém je intuitivní a lehce se na něj zvykne.Plně dotykový BB (např. z10/z30) ale moc nechápu. Ten systém už mám, a nejen já, spjatý s plnohodnotnou klávesnicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Jo ten foták je opravdu nic moc, ale já to mám pouze jako dokumentační, takže používám standardní foták. Nokia 930 Lumie nebo iPhone má foták podstatně lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Jako na momentky, které budeš ukazovat jen na mobilu to stačí ale jinak nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Ono se to dá doladit pak v externím editoru, nicméně mi přijde úplně zbytečně 20Mpix fotky. Tady je zmenšená ukázka z Alp bez úprav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Po pár kliknutí v editoru to vypadá takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) Ono se to dá doladit pak v externím editoru, nicméně mi přijde úplně zbytečně 20Mpix fotky. Tady je zmenšená ukázka z Alp bez úpravNo tahle fotka je neskutečně přesycená bílou barvou.Tady je fotka z ip5s 23.12.2013 (fotku jsem musel zmenšit původně má asi 12 mega) Upraveno 5. srpna 2015 uživatelem Jettero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Jak vidět po úpravavách to je použitelné. S nastavením fotáku jsem si nehrál, ale zřejmě to poladit půjde, aby z toho lezly lepší fotky s lepším WB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Jak vidět po úpravavách to je použitelné. S nastavením fotáku jsem si nehrál, ale zřejmě to poladit půjde, aby z toho lezly lepší fotky s lepším WB.Jasný to je Ale hraj si takhle s každou druhou fotkou co vyfotíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Tak ze standardního fotáku se věnuju každé fotce tak 15 minut a když to má opravdu vypadat tak i hodinu. Naštěstí i vnitřní editor v BB má slušné možnosti nastavení, takže lze i fotky celkem rychle vylepšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Jsem docela zvedavy jak tohle dopadne. Blackberry jsem nikdy nemel, i kdyz kdysi davno jsem jeden cas jsem o ni uvazoval, pak jsem ale koupil Nokia E72. Posledni dobou pisu na mobilu vic textu a emaily a proste mi to na Note 4 nejak nejde, porad se trapim. Tohle by me lakalo, tak snad to dotahnou do konce nejak rozumne a mozna bych to zkusil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Je to takovy kompromis. Po prechodu z plneho dotyku, zlepseni. Oproti klasickemu zarizeni s klavesnici, je to horsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Kloubik: pokud toto dotáhnou dokonce a opravdu v tom zařízení bude Android. Tak už to nebude mít nic společného s Blackberry, krom nazvu. Nicméně oživit myšlenku slider konstrukce je zajímavý nápad . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Kloubik: pokud toto dotáhnou dokonce a opravdu v tom zařízení bude Android. Tak už to nebude mít nic společného s Blackberry, krom nazvu. Nicméně oživit myšlenku slider konstrukce je zajímavý nápad .Pokud to vyjde, bude tam sice Android, ale Blackberry bezpecnost co je velka pecka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Pokud to vyjde, bude tam sice Android, ale Blackberry bezpecnost co je velka pecka....V případě že tam bude androi se o bezpečnosti nedá mluvit.Je to prostě android a ten to už má v sobě. Blackberry bylo hlavně o té bezpečnosti, což android není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 (upraveno) Možná budu v menšině, ale já tedy doufám, že BB na Android nepřejde. Byla by to škoda, BB OS není vůbec špatný (HUB, gesta, kalendář, ...).Mám ho rád, ačkoliv jsem byl spíš donucen ho začít používat (korporátní pravidla - zabezpečení), a kdyby po updatu na sestavení 10.3.xxx fungoval stabilně a nebyl plný (stále nedořešených) bugů, pěl bych na něj chválu všemi směry. Takto pěju, ale spíš po troškách a poskrovnu. Upraveno 1. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se