Pcho Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Zatim nikdo presne nevi a vsechno jsou to pouze spekulace. Kazdopadne Blackberry tezko bude riskovat svoji povest co se tyce bezpecnosti. Jsem zvedav jak to cele dopadne kolem Android rumors.
Josef01 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Já jsem taky slyšel, že by tam mohl být Android. Původně jsem chtěl tenhle model, ale nakonec jsem vzal Passport, Android bych nedal a výsuvná klávesnice je potenciální problém.
quest987 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Bezpecnosz mozna zustane zachovana, ale prinese to vsechny neduhy Droidu. Je nesmysl davat Droid do svych zarizenich pokud mam vlastni OS. Myslim, by spoustu lidi odeslo, protoze jsou u BB kvuli jejich OS
Maxel Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 (upraveno) V 1. 9. 2015 v 11:10, Josef01 napsal: Já jsem taky slyšel, že by tam mohl být Android. Původně jsem chtěl tenhle model, ale nakonec jsem vzal Passport, Android bych nedal a výsuvná klávesnice je potenciální problém. Passport bych taky rád vyzkoušel. Hučim do šéfa už od jeho vydání, ale zatim jsem ho nezlomil (asi budu muset zlomit Z10, pak mu nic nezbyde... vlastně jo, Z30).Jaké jsou zkušenosti usera z reálného života? Cos měl předtím, taky BB? Já přecházel z postaršího Boldu 9780. Zvykl jsem si na OS 10 rychle, ale fyzická klávesnice mi stále dost citelně chybí. //edit: A na trackpad (nebo jak se tomu nadává, mi tomu prostě řikali p*štěvák) taky rád vzpomínám... Upraveno 1. září 2015 uživatelem Maxel
Josef01 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 (upraveno) Mnoho let jsem byl na iOS, pak rok Windows, ale líbila se mi klasická klávesnice. Windows špatný nejsou, celkem spokojenost, BB je zaměřený na business a ten OS je fakt tomu přizpůsobený. Práce s dokumentama, složkama, ukládání příloh a jejich následné posílání, práce s kalendářem a emailem super. Někdo u toho hodně myslel a vše je celkem inuitivní, to se s iOS nedá srovnat, tam se člověk ani nepodívá pomalu kdy je pořízená fotka, když nemá SW třetích stran. Co se mi nelíbí je kvalita fotografií (20Mpix je naprosto zbytečné) a žere baterku zapnuté WiFi (nevím zda je to pouze můj problém, nebo obecný). V OS je řada vychytávek, která zpříjemňuje život. Doplním jen, že výhodou je i SD karta na což uživatelé iPhone mohou zapomenout. Upraveno 1. září 2015 uživatelem Josef01
stepecken Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 V 1. 9. 2015 v 12:22, Josef01 napsal: Mnoho let jsem byl na iOS, pak rok Windows, ale líbila se mi klasická klávesnice. Windows špatný nejsou, celkem spokojenost, BB je zaměřený na business a ten OS je fakt tomu přizpůsobený. Práce s dokumentama, složkama, ukládání příloh a jejich následné posílání, práce s kalendářem a emailem super. Někdo u toho hodně myslel a vše je celkem inuitivní, to se s iOS nedá srovnat, tam se člověk ani nepodívá pomalu kdy je pořízená fotka, když nemá SW třetích stran. Co se mi nelíbí je kvalita fotografií (20Mpix je naprosto zbytečné) a žere baterku zapnuté WiFi (nevím zda je to pouze můj problém, nebo obecný). V OS je řada vychytávek, která zpříjemňuje život. Doplním jen, že výhodou je i SD karta na což uživatelé iPhone mohou zapomenout.Podobne , roky iOS plus Andriod ,od vianoc Passport a super , Wifi rovnako vybija ale vsimol som si ze az od posledneho FW , ale foto ma podla mna 13Mpx nie 20 a foti pekne na ... ma zevraj stabilizator ale Note 3 robi krajsie ostrejsie foto
Jettero Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Josef01: já nevim co do těch telefonů daváte ale ja na iphonu mám ze 128gb zabráno asi jen 60 Nehledě na to, že s paměťovou kartou je to pomalejší a nikdy nevíš co se ti s ní může stát. Blackberry byl hlavně o tom jejich systému a taky o zabezpečeném internetu.
Josef01 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Ta SD karta není o prostoru, ale můžu na ní mít soubory (zálohy), které mi někdo nahraje a je se na ně podívám v telefonu, případně odešlu někomu jinému nebo obráceně. Není potřeba připojovat telefon k PC apod. a když klekne telefon, SD karta zůstává. Ten foták je 13Mpix, já jsem to jen nadnesl, stačil by bohatě kvalitní 8Mpix. Co se týká kvality iPhone i Lumia 930 dělaly fotky mnohem, mnohem lepší. Fotky HDR jsou rovněž mizerné a je tam vidět razantní úprava software. Tohle musí vylešit.
warann Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Ahoj, třeba mi někdo z Vás bude umět poradit: Starší BB Curve, má zadaný zámek zařízení (heslo). To jde o v pohodě změnit, ale ne zrušit. Vůbec taková možnost není v nabídce. A dále, pokud zařízení připojím k PC, tak se v desktopu objeví žádost o zadání hesla. Když zadám totéž co dávám do mobilu, tak je to špatně. Co s tím? Díky za rady.
quest987 Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 (upraveno) Vypada to na to, ze zarizeni bylo pouzivano s BES a je tam zabezpeceni Zkus http://support.blackberry.com/kb/articleDetail?ArticleNumber=000014202 http://support.blackberry.com/kb/articleDetail?ArticleNumber=000018998 Upraveno 7. září 2015 uživatelem quest987
Návštěvník maxipesfik Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Máš-li heslo kupř. 2580456, na počítači to bude edx0sdf.
warann Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Díky, zkusil jsem ještě hard reset, ale to asi nepomůže. To co psal quest987 vypadá rozumně, ale obávám se, že je to zčásti mimo moje schopnosti (mám na mysli postup "How to remove an IT policy from a BlackBerry smartphone"). Jsem v týhle oblasti poněkud mimo. Ještě otázka - když napíšu 10 špatně heslo, měl by se obsah taky vymazat? Ale nevím, zda se to vztahuje na můj problém.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Jaká radost býti uživatelem Blackberry... https://www.gdata-software.com/g-data/newsroom/news/article/g-data-discovers-pre-installed-spyware-on-top-smartphones
Mirek Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Já si včera udělal tuhletu radost a zatím teda naprostá bomba!
nickolas Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Silver Edition je krasavec jak svina!!! Ale Passport mi uz ergonomicky nesedi. Byl jsem ho zkouset, ale neslo to. Ta klavesnice ja perfektni ficura.
Mirek Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Já jsem šel postupně od Boldu, přes Q10, Classica až k tomuhle Passportu, klasickej mi nevyhovoval kvůli ostrejm rohům, SE má ale na spodní hraně rohy kulatý, takže balada. Ta velikost je limitující akorát v kapse u kalhot od obleku, tam to vypadá divně, jinak jsem ale problém nezaznamenal, a to pohodlí při psaní je prostě k nezaplacení. Tohle bude telefon na hodně dlouhou dobu...
nickolas Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 On me Passport laka furt a ten stribrny je echt krasavec. Klavesnice a jeji funkcionality, to je naprosta bomba. Vypocetni vykon - zkousel jsem ho jen v obchode, takze prakticky prazdny, ale ta rychlost systemu je bleskova. S Classicem nesrovnatelne - ale toho mam plneho obsahu a jeste sifrovany. I tak bude Pass o poznani rychlejsi. Ale ta velikost... Ovladani jednou rukou? Za chuze atd. Ne vzdy chces telefon drzet obema. Mi to moc neslo. Vsechno je to o zvyku. I Classica jsem se zpocatku bal. Ale skok o 2cm sirky uz je docela dost. No uvidime...laka me hodne
Josef01 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Jednou rukou ovládat a psát moc dobře nejde. Moc se mi líbí, když se telefon otočí a svislá klávesnice slouží jako PAD pro ovládání posuvu stránek a dalších funkcí. Jediná výtka je pořád na spotřebu při zapnuté WiFi, doufám, že až dodělají mnoho měsíců slibovanou verzi 10.3.2 tak to bude lepší.
jacob Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Tak já dal Passport bohužel asi po týdnu pryč. I přesto, že mám docela velikou ruku, tak psaní/ovládání jednou rukou bylo téměř nemožné. Napsat v autě jednoduché "ok" a podobné výrazy bylo dost nebezpečné a stejně tak jsem se několikrát dostal do situace, že jsem nedokázal telefon dobře ovládat na ulici, kdy jsem v druhé ruce nesl tašku s nákupem, vedl psa na vodítku atd.
Josef01 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 BB má výborné diktování textu, řekl bych asi nejlepší co jsem kdy viděl, hned za ním je iOS.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se